- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.514
- 548
- 26
Sorunlarınız mı var?Bizim kosmunun köyünde bir olay oldu sanırım 11-12 yıl oldu iki kuzen oglan 13 yaslarında kız 5 yaşlarında.babalar kardes annelerde yine akraba yani hep .bunlar ceyiz cıkarmayamı bişeye gidiyorlar cocuklar evde. Bu ergen cocuk 5 yasındaki kıza tecavüz ediyor ama kz annesi demis geldik eve bacaklarının arasını gosteyormus anne cok acıyor x abim beni yatırdı buraya çöktü acıttı agladım diyor. Diğer kardeşine soruyor oyun oynuyoduk x abide xi aldı yatırdı ustune oturdu diyor zaten olay anlaşılıyor anneler kavga dovus . Babalarda oyle ama zaten o koy oyle bir koymuş ki yani affedersin ensesi ilişkiler işte secim için birbirini bıçaklayıp sonra barisanlar her illet var yani olan kıza oldu sonuc ne oldu bilmiyorum ama şikayetçi olmayıp konunun ustunu kapatmıslar. O kızda masıl bir travma yasıyor bilemiyorum suan kuzeniyle dayısıyla iletişimi nasıl bilmiyorum yazık oldu . Aslında küçük yasta öğretilmesi dogru ama ben çocuğuma henüz ogretmedim sadece opucuk ver annem diyince dudak uzatıyor onu ogrettim dudak degil yanak diye henüz ozel belgesi vs bilmiyor ama benimkide zor bela alt değiştiriyor tuvalet eğitimini de her xocuk bir degil kimisi 4 5 yasında bile öğreniyor. Ve ben ogretmeye calısınca açıkçası biraz kızdım tüm gün bezsiz dolasıyor gayet rahat ve o rahatlığı ogremip bezden rahatsız olsun tuvalete hemen alıssın diye dusunuyorum tabi bazen anne cişşm geldi kakm geldi diyor hemen tuvalete goturuyorum yapmıyor bez tak diyor. Hayr bez bitti diyorum tuvalete otur diyorum oturmuyor sonra oraya halının ustune bırakıyor mesela o sıra offf bi öğren artık , herkesi soluyorsun buraya niye oturmuyorsun vs vs diye söylenip kızıyorum oda bundan sanırım biraz cekinmeye başladı ve öğrenme süremiz uzadı diye dusunyprjmyani o annesinin ozel bolge öğretmesiyle değilde muhtemelen tuvalet sırasında verdiği tepkilerle alakalı
Burada bunu anlatmanızın amacı nedir, millete korku salmak mı?
Sizin gibi boş yapan insanları hiç sevmiyorum ya.