Merhaba hanimlar, yaklasik 3 aydir ev isleri ve bebek bakiminda bana yardimci olmasi icin haftanin 5 gunu bir hanim geliyor bana. Sabahtan gelip ev islerini yapiyor kahvalti hazirliyor beraber kahvalti yapiyoruz. Ben ucretsiz izinde oldugum icin bebegimle genellikle ben ilgileniyorum. Altini degistirmek yemegini hazirlanin yedirmek banyosu filan hep kendim yapiyorum ancak bazen isler bitince yardimci hanima bebegimi bebek arabasiyla sitede gezdirmesini veya site parkinda oynatmasini rica ediyorum. Simdiye kadar hic evde yardimci hanima birakmadim bebegimi bu konuda belki evhamli belki dikkatliyim.
Cuma gunu bebekle parka indi. Kocasi site gorevlisi oldugu icin ailece sitedeler. Bu kadinin 13 14 yaslarinda 2 tane oglu var ve onlarda parka gitmisler. Ben balkondan bir baktim bebegimi cocuguna vermis kaydiraktan birlikte kayiyorlar. Istelik kendi de bebegimle kaydiraktan kaydi. Ben kadina bebegi sana emanet ettigimde kimseye vermiceksin diye tembihlemistim. Gozlerime inanamadim yukari cagirdim kadin 2 cocuguyla cikti haliyle cocuklarinin yaninda kizmadim. Ikramda bulundum gonderdim. Ancak pazartesi gunu kadinla bu konu da gorusucem
1. Ben 1 yasinda cocuk emanet ediyorum o cocugumu 13 yasinda cocuguna veriyor kaydiraktan kaydiriyor cok riskli
2. Konu kendi de bebekle kaydiraga biniyor ( bana gore dusme riski var 1 yasinda bebek ben kaydirak isterim dememistir anneden izinsiz risk alinmasini istemem)
3. Konu benden izinsiz cocuklariyla mesai satin de eve getiriyor isim mi var yorgunmuyum hic yani
Sizce bu kadini uyarmali miyim yoksa baska bir kadin mi bakmaliyim? Birgun evde yalniz biraksam iznim olmadan cocuklari eve gelebilir, cocugum 2 cocuktan zarar gorebilir ve kadin pek dikkatli biri gibi gelmedi bana sizin oneriniz nedir ?