Yardimci kadinin dikkatsizligi

Burada böyle diyorsunuz ama burada;

Belki çocuklara verme konusunda hak verebilirim size ama yine de hatanın sizde olduğunu düşünüyorum. Yeni birini bulmak, alışmak, sitede oturan bir kadına emanet etmekten daha zor olacaktır. Bakıcılar hakkında neler okuyoruz görüyorsunuz. Boş yere kadını üzmeyin derim sonuçta sadece kaydıraktan kaymışlar. Koskoca kadının derdi kaydıraktan kaymak değildi herhalde sizin çocuğunuzu eğlendirmek istedi.
Kesinlikle katılıyorum ☝️

Kadın düşünceli konu sahibinden bile düşünceli çıkmış.

Kadın ya da erkek farketmez bi çocuğa ailesi hariç kimse dokunamaz.Hem mikrop açısından hemde zarar verme açısından
Ne alaka ya ozaman bakıcı tutmayacak

Bakıcı işi gereği tabiki çocugun elinden de tutar kucağında alır

Çocuğu öpme konusundan geliyorum o tamamen başka bu başka bir konu çocuğa elbette kimse dokunamaz ama bakıcı ya al çocuğu parka çıkar diyen bir anne ne bekliyor

Arada 500 metre mesafeylemi gitselerdi

Emanetteki zihniyetin altında yatan anlam çirkin
Bana abartılı geliyor
Bir çok annenin 13 14 yaşında çocuğundan sonra bebeği oluyor
Gerektiğinde yardımcı arkadaş dost oluyor bu çocuklar
Biraz haber okuyun haber

Herkes sapık elbette değil ama o yaştaki ergenlerin hepsinin aklında cinsellik var hormonlar tavan

Orda konu sahibi yüzde yüz haklı çirkin ima falan yok ben amcasının dayısının kucağına bile bırakmam sapık oldukları için değil çocuklarımın mahremiyet eğitimi için

Bakın 3 çocuğum var
2 kız 1 erkek
Kızlar 19 21 yaşındalar
Oğlum 2.5 yaşında
Biri kanıt olmadan sırf bir bebeği kucağına aldığı için tacizci imasında bulunursa ağzının ortasına bir tane tokat atarım
Bende bebeğimi sırf bir çocuk kucağına aldığı için tacizci tecavüzcü gözüyle bakıyorsam zihniyetim sıkıntılı demek derim tedavi olurum
Yaw biz kardeşlerimizi büyüten bir nesiliz
Kızım kardeşini büyüttü
Kuzeni oğlumla saatlerce oynar sever
Ne ara bu hale geldik
Ne bekliyorsunuz ki insanların alnındamı yazıyor ben komşumu yakaladım kadın 5 yaşındaki Bulgar çocugu agzından öptü polis çagırdık

Dünyayı bu hale getirenler utanmalı önlem alanlar değil

Bu çıkışınızı sapıklara çocuk tecavüzcülerine yapın

Yasimdan degil kilosu var ve emanet 1 yasinda bebek boyle bir riski almasi anormal geliyor. Bebegim henuz kaydiraga binmek istiyorum filan yapamaz.
ilk bakıcı deneyiminiz değil mi? bayağı belli :)

çocukların kucağına vermek vs konusunda haklısınız sadece
diğer konularda böyle incelerseniz daha çooook bakıcı vs ararsınız ve çok üzülürsünüz
maalesef bakıcı işler i%100 istediğimiz gibi olmuyor olamıyor

Başkasına nasıl güvenip çocuğunuzu veriyorsunuz? Bir komşumuzun kızı böyle bedensel engelli kaldı. Allah korusun da. Siz de hatalısınız.
Allah korusun çok kötü olmuş gerçekten ama
burda çalışmak zorunda olan çocuğunu kreşe bakıcıya vermek zorunda olan birçok anne var
zamanında bende dahil

böyle mesajlar can yakıcı oluyor böyle durumlarda
Allah sizi bu durumlara düşürmesin

Ya sanki 5 yaş diyorsunuz ben 13 yaşında abla oldum. Kardeşimi sadece emzirmedim diğer tüm ihtiyaçlarını ben karşıladım annem.yasli.oldugu için.. kayaktan da kaydım yemekte yedirdim altını da bezledim. 13 yaşında önermesem de anne olanlar dahi var . Ben anlattığıniz olayda tek yanlışın sizin tepkiniz olduğunu söyleyebilirim 🤔
Anneniz yaşlı çocuk doğuruyor ama bakmaya gelincemi bakamıyor istismar edilmiş bir çocukluk daha yet Allahım ya

Kendi kardeşinize bakmış bir abla olmanız bir yaşındaki bebeyi kucağına alan komşu oğluyla aynı değil neyini anlamıyorsunuz acaba

Burada böyle diyorsunuz ama burada;

Belki çocuklara verme konusunda hak verebilirim size ama yine de hatanın sizde olduğunu düşünüyorum. Yeni birini bulmak, alışmak, sitede oturan bir kadına emanet etmekten daha zor olacaktır. Bakıcılar hakkında neler okuyoruz görüyorsunuz. Boş yere kadını üzmeyin derim sonuçta sadece kaydıraktan kaymışlar. Koskoca kadının derdi kaydıraktan kaymak değildi herhalde sizin çocuğunuzu eğlendirmek istedi.
Gorevi konusunda ne kadar sorgulaniyorum. Haftanin 5 gunu 9 5 bucuk calisiyor. Bana yardimci oluyor. Parka gotur ilkkez dedim daha once sadece bebegin araba benzeri kontrollu bisikletiyle gezdirmeye de yardim etmisti. Hepsi bu. Isim oldugunda benimle gelir bebekle ilgilenir alisveris yaparken yine oyle. Yani bir bakici gibi cocugun oz bakimini yapmadi evde bebekle tek basina kalmadi ama ben bebekle disari cikarken de yardim eder bana gorev taniminda bu var. bebege bakmak istedigi icin bakicisi olmak istedigi icin ilkkez bensiz parka goturdu. Parka goturmesine izin vermemin bir sebebi de rahatsiz olmam. Daha ne kadar bu konu da sorgulanicam bilmiyorum ama ise baslarken araba da bebekle ilgilenmek benimle disari ciktiginda bebege yardimci olmak vardi.
Cocuklarina vermesi cocuklariyla izinsiz eve cikmasi kisimlarini okumadiniz mi? Buyrun bunlari da yorumlayin.

Ebeveynler calisirken cocuklara kimin bakacagi konusunda bir oneriniz var mi peki?
Çalışan anne/babanın çocuğuyum. Babaannem baktı bize. Herkes de bu imkan olmayabilir. Kardeşim kreşe verdi 6 aylıkken. Çünkü bakacak kimseleri yok, bakıcıya da güvenmiyorlar. Kreş de kamera var. En azından alanında eğitim almış kişiler. Söylemek istediğim çocuğu verdiği kişiyi iyi seçmesiydi.

Çalışan anne/babanın çocuğuyum. Babaannem baktı bize. Herkes de bu imkan olmayabilir. Kardeşim kreşe verdi 6 aylıkken. Çünkü bakacak kimseleri yok, bakıcıya da güvenmiyorlar. Kreş de kamera var. En azından alanında eğitim almış kişiler. Söylemek istediğim çocuğu verdiği kişiyi iyi seçmesiydi.

Kreşlerde alanında eğitim almış kişiler olduğuna emin misiniz? Burada biri konu açmıştı. Hiç bir eğitimi yoktu ama kreşte yardımcı öğretmenlik için teklifte bulunmuşlardı

Sorun beraber parka gitmeleri değil,kadın bakıcıya "şunu şunu yapma" demiş ama salak bakıcı yapmış

belkide sorun kadının bakıcı olmamasındadır.
şunu şunu yapma denildiğinde yapılmamasını isteniyorsa profesyonel insanlarla çalışılmalı.
belki okuduğunuzu anlamayan sizsinizdir ha ne dersiniz?

bu konu kendi içinde paradoks benim için. evde bırakmaya güvenmediğim insanla çocuğumu yalnız dışarı göndermem. dışarı gönderecek kadar güvendiğim bir insan parkta kaydı diye kızmam. bunların hepsi tutarsızlık. mesleği olmayan bir kadından çok fazla profesyonellik bekliyorsunuz. çocukların bir olayından bahsetmişsiniz girdilerinizde, e çocuklardan şüpheniz varsa neden hala yolları ayırmıyorsunuz? siz de bir tuhafsınız. evhamlı olduğunuzu düşünmüyorum. evhamlı olmak bu değil.

Benim yok mesela. Kendi ailemden de esimin ailesinden de 10000km uzakta farkli bir kitada yasiyoruz. Yakin olsak da iki tarafin da torun bakma istegi ve imkani yok, calisiyorlar zaten 😅 Su an dogum yapsam 6 ayda ise donecegim, 6 aylik bebegi krese birakmam, mecburen yatili bakici almam gerekir. Kopegim var onun bile bakicisi var🤭 Mecburen bu sekilde buyuyor cocuklar, o yuzden dogru secim yapmak icin cabalayip guvenmek durumundayiz.

bu konu kendi içinde paradoks benim için. evde bırakmaya güvenmediğim insanla çocuğumu yalnız dışarı göndermem. dışarı gönderecek kadar güvendiğim bir insan parkta kaydı diye kızmam. bunların hepsi tutarsızlık. mesleği olmayan bir kadından çok fazla profesyonellik bekliyorsunuz. çocukların bir olayından bahsetmişsiniz girdilerinizde, e çocuklardan şüpheniz varsa neden hala yolları ayırmıyorsunuz? siz de bir tuhafsınız. evhamlı olduğunuzu düşünmüyorum. evhamlı olmak bu değil.
Esim gorevi geregi 4 haftadir yurtdisinda ailem bana uzak cocukla tek alisverise bile gidemiyorum. Bir operasyon gecirdim rahatsizim. Daha once bebek baktigini ise dondugum de bebeginize bakici olmak istiyorum. Ev isleri beni yoruyor bebek bakiciligi yapmak istiyorum. Yol parasi yok bebegi de seviyorum. Biraz bana da alissin diyen yardimcim. Ben yalnizca bir kez parka gonderdim tecrube etmek icin. Cocuklari faktoru kendisinin dikkatsiz davranmasi beni supheye dusurdu. Fikir almak istedim. Nerede tutarsizlik gordunuz ben anlamadim.

Esim gorevi geregi 4 haftadir yurtdisinda ailem bana uzak cocukla tek alisverise bile gidemiyorum. Bir operasyon gecirdim rahatsizim. Daha once bebek baktigini ise dondugum de bebeginize bakici olmak istiyorum. Ev isleri beni yoruyor bebek bakiciligi yapmak istiyorum. Yol parasi yok bebegi de seviyorum. Biraz bana da alissin diyen yardimcim. Ben yalnizca bir kez parka gonderdim tecrube etmek icin. Cocuklari faktoru kendisinin dikkatsiz davranmasi beni supheye dusurdu. Fikir almak istedim. Nerede tutarsizlik gordunuz ben anlamadim.
yazdım ama tutarsızlıklarınızı. rahatsız olmanız, bebeğinizi evde güvenip bırakamadığınız biriyle dışarı göndermenizi haklı mı çıkartıyor? kadına güvenmiyorsanız göndermemeniz gerekir ki çocuklarıyla ilgili anlattığı olayı siz yazdınız. insanlar sizin sınırlarınızı telepati yoluyla anlayamaz. baştan sınırlarınızı çizmediğiniz için kadının hiçbir suçu yok. kadının ve çocukların niyetinden bu kadar şüphe duyuyorsanız bebekle yalnız bırakmamanız gerekir. kaydırak olayına yorum yapmıyorum çünkü ben rahatsız olmam böyle şeylerden ama siz kadına güvenseniz dahi istemeyebilirsiniz. herkesin hassasiyeti farklı.

Kreşlerde alanında eğitim almış kişiler olduğuna emin misiniz? Burada biri konu açmıştı. Hiç bir eğitimi yoktu ama kreşte yardımcı öğretmenlik için teklifte bulunmuşlardı
Allah kimseyi kötü/sorumsuz insanlara muhtaç etmesin. Kreşlerde kamera var diye biliyorum. Benim kardeşim bakıcıya güvenmiyor. Kreşe verdi.

13 yasinda bir cocuga bebeginizi verip kaydiraktan kaydiran bir bakiciniz varsa ben de size iyi sanslar umarim bebeginiz kaza gecirmez, cocuga cocuk emanet edilmez derim. Bunun icin mi tesekkur etmeliyim
Kesinlikle evet. Aynı şekilde çocuğumun videosu bile var. Parkta annesi anneannesi babaannesi yanındayken düşen çocuk çok gördüm ne yapalım çocuğu parka mi goturmeyelim.

Merhaba hanimlar, yaklasik 3 aydir ev isleri ve bebek bakiminda bana yardimci olmasi icin haftanin 5 gunu bir hanim geliyor bana. Sabahtan gelip ev islerini yapiyor kahvalti hazirliyor beraber kahvalti yapiyoruz. Ben ucretsiz izinde oldugum icin bebegimle genellikle ben ilgileniyorum. Altini degistirmek yemegini hazirlanin yedirmek banyosu filan hep kendim yapiyorum ancak bazen isler bitince yardimci hanima bebegimi bebek arabasiyla sitede gezdirmesini veya site parkinda oynatmasini rica ediyorum. Simdiye kadar hic evde yardimci hanima birakmadim bebegimi bu konuda belki evhamli belki dikkatliyim.
Cuma gunu bebekle parka indi. Kocasi site gorevlisi oldugu icin ailece sitedeler. Bu kadinin 13 14 yaslarinda 2 tane oglu var ve onlarda parka gitmisler. Ben balkondan bir baktim bebegimi cocuguna vermis kaydiraktan birlikte kayiyorlar. Istelik kendi de bebegimle kaydiraktan kaydi. Ben kadina bebegi sana emanet ettigimde kimseye vermiceksin diye tembihlemistim. Gozlerime inanamadim yukari cagirdim kadin 2 cocuguyla cikti haliyle cocuklarinin yaninda kizmadim. Ikramda bulundum gonderdim. Ancak pazartesi gunu kadinla bu konu da gorusucem
1. Ben 1 yasinda cocuk emanet ediyorum o cocugumu 13 yasinda cocuguna veriyor kaydiraktan kaydiriyor cok riskli
2. Konu kendi de bebekle kaydiraga biniyor ( bana gore dusme riski var 1 yasinda bebek ben kaydirak isterim dememistir anneden izinsiz risk alinmasini istemem)
3. Konu benden izinsiz cocuklariyla mesai satin de eve getiriyor isim mi var yorgunmuyum hic yani
Sizce bu kadini uyarmali miyim yoksa baska bir kadin mi bakmaliyim? Birgun evde yalniz biraksam iznim olmadan cocuklari eve gelebilir, cocugum 2 cocuktan zarar gorebilir ve kadin pek dikkatli biri gibi gelmedi bana sizin oneriniz nedir ?
Profesyonel yardımcı almazsaniz böyle olur
Babanneye emanet eder gibi gevşek ilerler böyle

kaydırmasında vs. problem yok bence. bu kadar minik detaylara takılmayın ama çocuklarla eve gelmesi, onlara emanet etmesi vs. sıkıntı. bu konuyu netleştirin

Allah kimseyi kötü/sorumsuz insanlara muhtaç etmesin. Kreşlerde kamera var diye biliyorum. Benim kardeşim bakıcıya güvenmiyor. Kreşe verdi.
Olacağı varsa her yerde oluyor maalesef. Bakıcı evde bakıyorsa eve de kamera koyulabilir ama kamera olması olayları engellemiyor.

Back