- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
Ay neyin buldumcugu.. bebegine ozenmek onlem almak dikkat etmek buldumcuk olmak demekse evet ben buldumcuk anneyim.Parkta ne yapmalarını beklediğinizi anlamadım, bankta mı oturacaklardı? Biri 1 yaşındaki çoçuğunu parka götürmemi istese alır kucağıma kaydıraktan kayar, salıncakta sallarım yani ne yapabilirim ki başka bilemedim.
Açıklamanız beni tatmin etmedi açıkçası dışarıda güveniyorsunuz ama evde güvenmiyorsunuz. Bir yanlışını görmediyseniz neden evde bebeğinizin her işini siz yapıp ona bırakmıyorsunuz? Bana biraz fazla pimpirikli geldiniz. Bu şekilde bir bakıcı bulmanız çok zor. Karşılıklı güven olmadan olmaz bu işler
Bebegiyle ilgilenen annelere bu tabir ne cirkin ne kaba cidden yapilmamali.
Kedilerde kiskaniyor yavrusunu zarar gormemesi ihtimaline karsi gecin karsina buldumcuk deyin madem. Doganin gercegi bu evladina ozenen imtina eden annelere degil de umursamayan annelere laf soyleyin.
Konuyu tam okusaniz tatmin olursunuz. Bebegimin oz bakimini beslenmesini tabiki ben yapiyorum. Hanim eve yardimci, siz ise basladiginizda ben bakicisi olmak isterim bebegin dedi daha once baktim tecrubeliyim bu kinda dedi. Bende kendisini tecrube ediyorum.