kimseyi rencide etmek için yazmıyorum fakat bu siteden birisi mesaj attı ve geldi temizlik için.
anlaştık, evin temizliği bitene kadar diye, gün için bişey konuşmadık, belki hata bendeydi ama ne yapayım hiç anlamam ki ne kadar sürer. 850 liraya anlaştık, evim 750 metrekare, ücret bu yüzden fazla da gözükse değil gibi geldi kabul ettim.
tek yaptığı şey yerleri silmek ve camları silmek oldu. halbuki baştan belirtmiştim, kapılar yeni takıldı, mutfak dolapları da aynı şekilde. kitaplık kitap dolu silinecek dedim, gardrop alelacele kuruldu, içine elime ne geldiyse attım uzun da bir ütü işi var dedim. halılar da yeni oldugu için tüylenme yapıyordu, satıcı firma güçlüce silinmesini o zaman geçeceğini söylemişti. ve daha havuz temizlenicekti. bunların hepsini konuştuk. 2. günün sonunda iş bitti diyip ücreti talep etti, söylediğim işlerin onda birini yaptıgı için paranın da sadece 10da birini vereceğimi söyledim ve öyle yaptım.
uzun süre tehdit mesajlarıyla uğraştık sonra, cin olmadan adam çarpmaya çalıştı aklı sıra... ben de gerizekalıydım zaten yer ve cam silmeye iki güne 850 lira vereceğim.
kadın eşimin gece çalıştığını biliyordu birde, gece mesajlar başlıyordu