Valla çok sinir oluyorum. Okullarda okuyup dirsek çürütüp o kadar kalifiye eleman olduk, bizim attığımız adım izlenir, yapmadığımız her detayın hesabı sorulur, giriş kapısında kart okuturuz da , saniye geç kalsak müdüre rapor düşer, hanımefendilerdeki rahatlık kimsede yok. Nefret ediyorum ya, bi tane de iyisi çıkmaz mı karşıma? Bu kadar mı vicdansız olunur ya? Allah versin cezalarını ,hiçbirine hakkımı helal etmiyorum. Ondan sonra da gariban edebiyatı yaparlar.
Başlarda evde olduğum halde ağır işleri birlikte yapmak için ayda bir birilerini çağırmayı düşünüyordum da, bir kaç tanesiyle muhattap olunca vazgeçtim.İsterse evim koksun pislikten, çağırmıcam
Gücümün yettiğince elimin döndüğünce kendim yapıcam. Hayır, "başkasının pisliğini temizlemek" olarak görüyosan yapma kardeşim baştan, ben evimin pisliğini temizlemeye üşendiğimden mi alıyorum seni? Kahrolası kapitalist sistem beni sabah 9 akşam en az 6 köle gibi çalıştırdığından. İşten başka işime vakit kalmadığından. Kalifiye işlerde de yarım gün çalışma şansım olsa bazı AB ülkelerindeki gibi, senin gibi sidikliye mi muhtaç olurum ben??? Ama bakma işte. Parayı kazanıp sonra ona buna aktarılmasını sağlayan beyaz yakalı köleler olduk.
Haa bu arada, kamera koyun, na böylle eşşşek kadar, görsün kendisinin izlendiğini. Tam kapının girişini ve mutfak ile salonu göstersin. İlla biri bunları gözetleyecek.Survivor adası tadında iş yaptırmadan iş ahlakı sıfır!