- Konu Sahibi ipektuncer
Kaç defa eve yardımcı bayan aldıysam biri hariç hiç birinden memnun kalmadım. Hatta bunlardan bir tanesi kuzenimdi. İnan canım psikolojim bozulmuştu ben mi çok safım yada iş yaptırmayı mı bilmiyorum diye. Şu an yaz temizliğine başladım elimden geldiğince kendim yavaş yavaş yapıyorum ama senin durumun farklı sen hamilesin. Komşularından falan eve yardımcı alan varsa onlardan bulmaya çalış.
Bu arada yaşadığım bir olayı anlatayım geçen yıl bir bayan aldım anne kız gelecekti iyi dedim çabuk bitirirler. bir ara temizleyip bitirdikleri kızımın odasına baktım yatağın arkası pamukçuk doluydu sadece ortayı süpürüp silmişler. Ben zaten yatak falan çekemediğim için kadın alıyorum. Tabi orayı temizlettim. Akşam oturuyorum. bir baktım servis sehpasının yanları gene hep pamukçuk ya hadi yatak neysede insan sehpayıda mı çekmez. Hakkımı helal etmedim ama.
Canım güya komşularımdan referanslı biri işte bu son bulduğum..
Bu da disiplinsiz, baksana saat 10:30, hala ortada değil. ve adı tam gün. akşam dile kolay 80 tl sayacağım eline. rezalet ya, evd eoslam varya sokmam yabancıyı evime.
Sadece ayda yarım gün camları sildiririm oldu bitti.
Her temizlik günü inan sinirlerim tepemde oluyor..
Benimki de çocuk odasından 15 dk'da çıkıyordu, kitap rafalrını indirmez, kitap tozu almaz. Büyük oyuncakların dahi tozu alınmalı, yoksa temizlikten ne anlaşılır?
Banyodaki paspasımı kaldırmış, poşete koymuş.
Neymiş efendim, banyoyu kirleten benim paspasımmış. Hatta atacakmış, ama sormadan atmak istememiş.
Ay ben onu yiki bıraktım, katil olacaktım sinirden.
Başka birgün de eşimin dolabından fanilasını alıp bez yaptığını söylemişti. Her hafta bir fanila.. Bez de yıkamıyor.. Biz de diyoruz ne oluyor fanilalara??