Yardımcı bayanlardan yüzüm gülmüyor..

bu yazılan yorumda vican falan göremedim ben
sizi kınıyorum hiç bir insan bu kadar aşağılamayı hak etmiyor.. siz dua edin evinize gelen bayan düzgün bir insanmış bana biri bu şekil davranacak allah ya ona verirdi ya bana ..

konuyu takip ediyorum en başından beri, çirkin konuşan bi kişi var. onun dışında herkes insan gibi sıkıntısını anlatıyo. siz bu kadar kaprisli bayanı görünce diye herkesi zan altında bırakacağınıza o kişiyi kötü içerik yapın o zaman..

Bu temizlikçi işi başlı başına bir sorun zaten.
Diyelim ki iyi temizliyor, işini iyi yapıyor.
Yine de nasıl güveneceksin ki?
Ne bileyim tuvaleti sildiği bezle mutfağı siler, yemeklerin üzerinden yer vs vs.
Evde yokken temizlikçiye evi emanet etmek çok zor gerçekten.
Tabi mecbur olunca yapacak bir şey yok.
Çok zıtlaşmaya da gelmez valla inadına istemediğiniz şeyleri yapabilirler.

Son düzenleme:
bence çocuk bakmak bambaşka bi iş, çocuğun bilinçaltını öyle herkese teslim etmemek lazım, konu çocuk olunca sadece altyapı hizmetleri olmuyo çünkü iş,
temizlik başka bi iş
bi kadın ben ikisinide yaparım diyosa asıl o kadını almamak lazım diye düşünüyorum

Konuyla ilgili gerekli uyarılar verildi. Lütfen konuyu daha fazla tartışma aracına çevirmeyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

En güzeli kendi evini kendin temizlemek galiba. Hamile, hasta falan olunca iş başka tabi.

Bi de benim gibi saflar var. Temizliğe birini alırım ama ben ondan daha çok yorulurum. bana talimat verir şuraları yapalım diye

İki kez aldım ikisinde de akşam pestilim çıktı. Şimdi hafta sonu odaları bölüp kendim yavaş yavaş yapıyorum ağır temizliği

Canım ya ben hiç evime kadına alamadığım için nasıl bir duygu bilemiyorum. Eşim hiç sevmez yabancı bir kadının evde dolaşmasını. Hamileyken annem gelip yardım etmişti hatta 41. haftadaydım son kez evi süprdüm sildim ertesi gün sezeryana girecektim akşamına suyum geldi doğum yaptım. Hala daha evle ben ilgileniyorum iki haftadır hafta sonları ekstra durumlar çıktı pek temizlemedim evi b.. götürüyor kimsenin umrunda değil bugün cuma kara kara düşünüyorum ne zaman temizlik yapsam diye. Bir de kızım hafta sonu bana iş yaptırmaz hep çıkıp gezmek istiyor uyuyunca yapıyım diyorum o zaman da eşim yatıp uyuyor izin vermiyor benim durumum daha vahim

Son düzenleme:
bizim ev ıkı katlı yaz temızlıgıne ıkı kadın gelıyo hep aynı kadınlar valla aksama bıtırıyolar koca evi maasallah cok da guzel yapıyolar bunlara 50 tl bıle fazla boyle iş yapıyolarsa

bu ne biçim yorum........ çok şey yazılırda bu sözlere susmak en iyisi............................

sırf bu yüzden istemiyoorum bende ya memnun kalmazsam ayy direk söylerimde kalp kırılır fln neyseki eşim yardımcı oluyor sağolsun

bizede gündelik gelen bir bayan vardi kafasina göre takilirdi..aaee tabiki siz suanda hamilesiniz yani yapmasi lazim..ya bu buda yapi meselesi normal büyük temzlige gelen kisi baskaydi oda masallah annemle bir yapardi..konussaniz olmazki böyle siz yaptiktan sonra ne anlami var

el elin eşeğini türkü çığırarak arıyor malesef... ben ara sıra özel bir durumum varsa yardımcı alıyorum ama mesela diyorum ki herşeyi yapıcam diye uğraşma yapabildiğini yap ama yaptığının da hakkını ver lütfen.. tabi bu seferde bundan faydalanıp 4 saatte sadece 3 tane halı silen birine de rast gelmişliğim var :)

inanın şu saate kadar temizlik yaptım.iki oda cam sildim.yüklüğü indirdim yeniden düzledim falan filan.4 te eve geldim yemekti etraf toparlama derken 6 da başladım.arada çamaşırlar yıkandı perdeler ütülendi.yıkanan çamaşır katlandı yerine konuldu.arada yardımcı almayı düşünüyorum ama benim gibi yapar mı!!ellerim hep yara şimdi.o pimapenlerin içine elimi sokacağım diye.çerçeveyi sildiği suyla camı silenler varmış.ben kaç su kaç bez değiştirdim iki cam için!!

evlenmeden önce kadın aldı kayınvalidemler inşaat pisliği temizlensin diye.iki kişi.ha bire suyu tutmuşlar koridora.mutfak tezgahını yıkamış durmuşlar! hele mutfak dolabını silişini gördükten sonra...akşama eşimle gelip mutfağı biz temizlemiştik!banyodaki kireci ben temizledim elime jilet alıp.çok zorlanıyorum bazen yetişemiyorum evet.bazen ütüm temizliğim eksik kalıyor!ama yapılanları görünce bir gün uykusuz kalırım yine de kendim yaparım!

Son düzenleme:

o 10 lira alan da görsen kendi çocuğu gibi seviyor parka bahçeye çıkartıyor gezdiriyor ilgileniyor walla benim anladığım bu işi ya çok profosyonel bi şirket falan yada meslek haline getirmiş değil de hani böyle gerçekten ihtiyacı olan eşinden falan ayrılmış ayakta kalmaya çalışan o paraya ihtiyacı olduğunu bilen ve hak etmek için uğraşan biri yapmalı ölesini bulunca sen zaten fazla fazla veriyosun içinden geliyor

benim fikrimse şuan işsizim atanınca da vaktimi hiç de öyle ev işine falan ayıramıcam gezicem tozucam okuyacağım onca kitap izleyeceğim onca film göreceğim onca yer kızımla yapmak istediğim onca şey var ki yatılı birini bile düşünüyorum bence evli ve çocuğu da olan biri özellikle haftasonunu ev işiyle geçirmemeli bu vakti ailesine ayırmalı sonra adamlar geziyo tozuyo oluyo ee napsın sen o sırada temizlik yapıyo oluyorsun eee diyeceksiniz o zaman bu işi yapanlar napsın onların ailesi yok mu...ee siz de haklısınız =))

Canım benim Allah yardımcın olsun
Komşulardan falan tanıdık birini bulsan belki senin için daha iyi olur canım
En azından işini falan bildiğin biri olur
Bi de canım anahtarı başkasına bırakmak yerine sen evden çıkmadan gelecek birini bulsan daha iyi olur sanki..en azından eve kaçta girdiğini bilirsin sen devretmiş olursun
bende sırf bu yüzden güvenemediğimden hamileliğimde kendim yapmıştım tabi eşimin de yardımlarıyla..ama sen yapma kendine dikkat et son zamanların artık

Banyo paspaslarının klozet kapağına takılan kısmı var ya,onu yıkamıştım standda yer kalmadı diye arka odada çekyatın üzerinde kurumaya bırakmıştım. Orada 1 poşetin içinde d.gününde gelen hediyelerin paketleri vardı. Günlerdir o paspasın takımını arıyorum. Bilin bakalım nerede buldum. Hediye paketlerinin olduğu poşetin içinde. Güya toplamış abla. Bravo yani. Yeni kadın arayıp bulmaktan gına geldi resmen.

Bakıcı sadece bebeğe bakar ve sadece bebeğin çamaşır ile bulaşığını yıkar. Hem temizlik hem de bakıcılık 1000 TL alsın anlayışı iyiymiş :)

Bebek gün içinde 4 saat boyunca uyurken, bakıcı hanım ne yapacak acaba?
İzdivaç programı izleyecekse eğer, 1000 tl bu iş için çok değil mi?
Cam, kapı ağır işler yapmasın, tamam.
Ama genel toparlama, toz, süpürge de beklerim yani.
Hatta bebek büyüdükçe, düzene girdikçe evin yemeğini yapanlar da var. Ben yemeğimi kendim yapmayı tercih ederim, o ayrı.

Canım, bebeğin nasıl, ne zamandır göremiyorum seni KK' da..
Konuştum zaten, cumartesi günleri gelirse gelir. Ben yokken kabul etmiycem.
Bak anlatıcam şimdi detaylarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…