- Konu Sahibi ipektuncer
-
ayni dert bendede var.yurt disinda yasiyorum hizmetcim var ama kadin beni deli ediyo elimde kalccak bir insan hic mi temizligin t sinden anlamaz ya.ilk basda cok yuz verdim ben bu na ama hata etmisim o kendi istegiyle cikti isden sonra bi baskasini buldum o bundan da beter supuurge bozulmus guya tabiki yalan calismiyo dedi bnde iyi ozamn girgirla dedim yok girgilayamam dedi .sonra copleri at dedim yok atamam dedi ertsei gun yine geldi yine bazi seylere itiraz edince bende sinirlendim tersledim bunu dedim cik git birdahada gelme .neyse ogidince benm eski tekrar aradi ise dnmek istiyorum diye kimseyi bulmadigim icin mecbur kabul ettiim.hic dedigimi yapmiyo du ki ben bunu fircalayan kadar bigun dedimki gardolabi duzelt birde sunlari sunlari yap tamam dedi yapmadaan gitmis ertesi gun geldi dedimki yap dyince niye yapmiyosun aynen soyle dedi gardolap bir gun daha dursa nolur dedimki durmicak ben sana yap diyinca yapcaksin.kremimi bile kullaniyo kizdim birakdi.hatta en fenasida gecen gun tam cikcak hazirlaniyo benim taragimi aldi ben bi sacimi tarayim dedi agzmi acamadan aldi taramaya basladi isi bitince verdi dedimkii al senin olsun o tarak dedim niye kullanmazmisin dedi yok dedimsenn olsun dedimki baskasinin esyasi kullanilmaz bilmiyomusun filan taragi almadi bende cope attim. gicik ya hasta edicek beni neyse bi 15 gune tasincaz ins tasinmama yardim etsinde cikartcam isden kendi isimi kendim yapcam
şikayet etme hakkınız var tabiki .. ama güzellikle .. bu kadar aşağılayarak değil yukarıdaki yazılanları okumadınız sanırım..
madem evinizde bayan çalıştırıyorsunuz yol yordamda bilmeniz gerekir..
herkesin çobanı kendi vicdanıdır...
Valla çok sinir oluyorum. Okullarda okuyup dirsek çürütüp o kadar kalifiye eleman olduk, bizim attığımız adım izlenir, yapmadığımız her detayın hesabı sorulur, giriş kapısında kart okuturuz da , saniye geç kalsak müdüre rapor düşer, hanımefendilerdeki rahatlık kimsede yok. Nefret ediyorum ya, bi tane de iyisi çıkmaz mı karşıma? Bu kadar mı vicdansız olunur ya? Allah versin cezalarını ,hiçbirine hakkımı helal etmiyorum. Ondan sonra da gariban edebiyatı yaparlar.
Başlarda evde olduğum halde ağır işleri birlikte yapmak için ayda bir birilerini çağırmayı düşünüyordum da, bir kaç tanesiyle muhattap olunca vazgeçtim.İsterse evim koksun pislikten, çağırmıcamGücümün yettiğince elimin döndüğünce kendim yapıcam. Hayır, "başkasının pisliğini temizlemek" olarak görüyosan yapma kardeşim baştan, ben evimin pisliğini temizlemeye üşendiğimden mi alıyorum seni? Kahrolası kapitalist sistem beni sabah 9 akşam en az 6 köle gibi çalıştırdığından. İşten başka işime vakit kalmadığından. Kalifiye işlerde de yarım gün çalışma şansım olsa bazı AB ülkelerindeki gibi, senin gibi sidikliye mi muhtaç olurum ben??? Ama bakma işte. Parayı kazanıp sonra ona buna aktarılmasını sağlayan beyaz yakalı köleler olduk.
Haa bu arada, kamera koyun, na böylle eşşşek kadar, görsün kendisinin izlendiğini. Tam kapının girişini ve mutfak ile salonu göstersin. İlla biri bunları gözetleyecek.Survivor adası tadında iş yaptırmadan iş ahlakı sıfır!
tüm gün 10 lira mı??..:26:
Burada bebek bakıcılığı, haftada 5 gün, aylık 1000 tl'den başlıyor.
üzerine yol parası veriyorsun, ara ara bahşişler istiyor, beklentileri oluyor. Zam istiyor 6 ayda bir vs.
Bir de bizim oturduğumuz yerde sürekli birileri gelip kapıyı çalıp "temizlikçi lazım mı abla" diye soruyor. Yani hem işsizler, hem iş bulunca kıymeti yok.
Bakıcı sadece bebeğe bakar ve sadece bebeğin çamaşır ile bulaşığını yıkar. Hem temizlik hem de bakıcılık 1000 TL alsın anlayışı iyiymiş :)
Canım benim Allah yardımcın olsun
Komşulardan falan tanıdık birini bulsan belki senin için daha iyi olur canım
En azından işini falan bildiğin biri olur
Bi de canım anahtarı başkasına bırakmak yerine sen evden çıkmadan gelecek birini bulsan daha iyi olur sanki..en azından eve kaçta girdiğini bilirsin sen devretmiş olursun
bende sırf bu yüzden güvenemediğimden hamileliğimde kendim yapmıştım tabi eşimin de yardımlarıyla..ama sen yapma kendine dikkat et son zamanların artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?