Yardımcı bayan sorunu

ne güzel bir düzen kurmuşsunuz

Evet yatak odasında ki komidinlerimin arkaları ve duvara yapıstırmasından dökülmüş.. hemde yeni evliyim
Bana gelen bir tanesi konsolun vitrinin altini silmemisti kontrol ettim simsiyah oldu bez.silmedin mi sen burayı dedim.sildim de balkon kapısı açık hemen kirlenmiş dedi:)))) yüzü bile kızarmadı yalancının .o iyi dediğimi de akşam evine bırakırdık Ankara'da Çukurambar dan Mamaga..yazık yoruldu ertesi gün işe gidecek diye:))))) neyse sinirlendim çok yazacak da çok şey var.valla işini hakkıyla yapmayan kimseye acimiyorum.acidikca acinacak hale geliyor insan

Sizde ankaradasınız sanırım.. iyi bir yardımcı bulursanız banada söylermısınız

3 yardimci degistirmek nedir ki yillardir degistirdigim yardimci kadinlari saymaya kalksam gün biter :)

2 defadan fazla aldiysaniz ve hala sikayetleriniz devam ediyorsa degismeyecek demektir hic beklemeyin baskasini arayin. Bazen baskasini bulmak zor olabiliyor ama ilan vererek de bulmayi deneyebilirsiniz.

Buna ragmen neden hala evinizde tutyorsunuz ki?yazik gunah degil mi o parkelere,esyalara.Hic olmazsa az da olsa bulana kadar kendiniz yaparsınız.Para veriyorsunuz hakkiyla yapmasi gerekir

yanımdaki kadın içime sinse de bugün var yarın yok :) 3 ay çalışıp zam istedi. ben de bütçemin fazlasına yetmeyeceğini iş bakabileceğini söyledim.
1 hafta birini bulmam için kaldı sagolsun.
1 hafta sonra da geri gelmek istedi
bugun daha fazla paraya iş bulsa yine gidecek.
bu işler biraz şans işi. ama çok da sabretmeyin derim.
tekrarlayan hatada göndermesini bilin.
yeni gelene de eski gidenin neden gittiğini ve şartlarınızı net anlatın.
baştan her şeyi bilmelerinde fayda var.

İyisini Bulana kadar devam. Benimki de sürekli amway satmaya çalışıyor bıktım yani, ellerim çok kötü oluyor dedi eldiven tak dedim, bıdı bıdı bezdirerek satıyor bende anlamadım

Şöyle birşey düşündüm artık :) o süpürse ben silsem oda oda gitsek. Direkt müdahale edebilirim sanki :) yeni yardımcı bulana kadar idare etcem mecbur

Birinci kural resmi olacaksınız. O isini yapacak, siz hak ettigi parayi vereceksiniz. Hediye vs.isine hic girmeyin bundan sonra. Yuz verirsen astarini ister olayına donuyor. Bir de geldiği ilk gun tum isteklerinizi belirtmenizi öneririm. Bir de kendisi vicdanli olacak. Parasini aliyorum, hakkiyla yapayim demeli kendisi. Bunlar benim tecrübelerim. Daha onceanlattiklarinizi yaptim ve ayni duruma dustum. Simdi gelen kisiyle temizlik sirketi araciliyla tanistik. Sonra hakkimi vermiyorlar diyerek sirketten ayrildi, devam etmemi ister misiniz diye aradi beni. Her seyi para temizlikten beklentilerim vs.konustuk. zaten isini begeniyordum. Gecen yil haftada bir aliyordum. Bu yil haftada iki kez geliyor. Tum arkadaslarima gidiyor.

Şöyle birşey düşündüm artık :) o süpürse ben silsem oda oda gitsek. Direkt müdahale edebilirim sanki :) yeni yardımcı bulana kadar idare etcem mecbur

Ben yardimci aldigim gunu kendime tatil olarak goruyorum. Onunla birlikte temizlik yapacaksam ne anlami kaldi? Isi bu ve aldiklari para da hic az degil. Sizin temizlik yapmamaniz lazim kadin varken.

Esya degistirme olayi supur sil yaparken cekiyorlar geri cekmemek icin kaliyor oyle. Benim yardimcim bana arar sorar su koltugun yerini degistireyim mi vs.diye. Bazen olabilir derim. Bazen eski haliyle kalsin derim. Bastan soylerseniz eski haline getirecektir.

Konu sahibi sizde sıkıntı var kusura bakmayin.Evinize kac kadin alirsaniz alin sonuc yine ayni olacak.Buradaki tecrubeli hanimlari dinleyin derim.Kim kimi idare ediyor da siz onu edeceksiniz.

Rahmetli teyzem yıllarca ev temizliğine gitti ve herkes çok severdi sıra bulamazdı müşterileri kaç yıllık gittiği insanlar vardı.

Şimdi buradan bir tüyo vereyim hanımlar.
Temizlikçi kadının basında durmayın teyzem başımda durup iş buyuran insanların işi asla bitmez rast gitmez derdi.
Odada tek başına bırakın yapacağı iş belli zaten oda bittikten sonra girip kontrol edersiniz begenmediginiz yer olursa kırmadan yanınıza çağırıp surayi birdaha yapalım diyebilirsiniz.
Bir de teyzem asla vileda kullanmaz temiz olmaz onunla derdi.
Bence gelen kadınla konuşup viledayla değil elle silmesini söyleyin hatta viledayi komple kaldırın gerçekten elle silmek çok daha temiz oluyor.

Bir de bez mevzusu çok mühim bence koskoca ev iki bezle temizlenmez .
1 tane yer bezi ayarlayın, 1 tane cam bezi, 1 tane detaylar için toz bezi ayarlayin farklı yerlerde .
Banyo tuvalet bezi ayrıdır zaten onu söylemiyorum bile.

Ben sizde de hatalar buldum mesela priz çıkacak hale gelene kadar neden beklediniz ?
Gidin cekin fisi bu priz çıkarsa parandan keserim deyin bir daha yapamaz yani.

Bir de her iş bittikten sonra odaları kontrol edip tabloları ve eşyaları kontrol etmesini isteyin. Arkandan eşya düzeltmek istemiyorum dikkatli ol diyebilirsiniz.

Sizi ısrarla dinlemezse birdaha cagirmazsiniz.
Dinliyorsa da yola devam edersiniz ama sık sık uyarmak lazım .

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum okuyamadım sayfaları... abla hitabını acilen kesin. Ben hep x hanım, siz diye hitap ederim. Yaşı benden küçük biri vardı sadece ona adıyla hitap ediyor ve sen diyordum. Hemen hediye olayına falan da girmeyin. Önce bir tanıyın bakalım suistimale açık bir tip mi... ben eskilerimi vermek, zekat vermek, arabayla bırakmak gibi yakınlıklar İçin bile süre tanırım ortaya sermem hiçbir şeyi. Zararını görmedim tavsiye ederim

Maalesef yumuşak yüzlü olmaktan kaynaklanıyor. Ben de bu konuda çok iyisi ne denk gelemiyorum son 3 yıldır. Kadın temizlik yapıyor ayakkabılığı da sileyim mi büfeyi de çekeyim mi, bu bazanın altı da tozluymuş filan diyor. Sonra başka sefer arkadaşını gönderdi kadın bir gitti ne sildiği yerlerin paspaslarını sermiş ne perdeleri çekip kapıyı pencereyi kapatmış banyoda leğenler bezler ortada duruyor. Dışarıdan yemek söylersin beğenip yemez. Valla ben iyi davrandıkça işlerini savsakladılar ki benim annem de beni yeri geldi temizliğe giderek okuttu ben o yüzden hep saygılı iyi davranırım evime gelene. Bir yerde eksik gördüysem kırk kere düşünürüm bunu nasıl söylesem diye. Yok böyle olmamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…