Yardımcı bayan sorunu

İletişim bilgilerini falan bize de yazsanız?

Anla
Anladik ÖZDILEKTEN 2 TAKIM NEVRESIM VERDİNİZ kac kere öylediniz ya öff..

Eryamanda oturuyorum ben de telefonunu bana da gönderebilir misiniz?

Ben de çok çektim bu yardımcı kadınlardan biraz yumuşak yüzlüyüm söyleyemiyorum hiç birşey. Neredeyse bezi elinden alıp sen zahmet etme ben yaparım diyeceğim o derece huzursuz hissediyorum kendimi. En son ki yardımcım banyo lifiyle halıları silip hiçbirşey söylemeden yıkayıp yerine astığından beri tövbe ettim almıyorum. Pis kalsın yardımcının yaptığından daha temizdir benim görüşüm artık.

Merhabalar...
Ankara Etimesgutta ikamet ediyorum. Ihtiyactan oturu ev temizligi isine gidiyorum. Kendime guveniyorum evinizi evimden daha ozenli temizleyecegime inanabilirsiniz. Ilgilenenler olursa donus yaparsa sevinirim.
Emine...

Ankara'da böyle temizlikçi varmıymis maşallah bilgilerini isteriz mesaj yazlamiyor sanirim size

Benimki sürekli bana laf sokmalar bişiler demeler sürekli pohpohlanmak istemeler.
Onuda öyle kabul ettik sevdik. :)

Kadına içinizden geldiği için Nevresim takımı ve bardak takımı vermişsiniz bu size sonradan çok koymuş sanırım bence geri isteyin kaç kez yazmışsınız maşallah ... Hoşunuza gitmeyen davranışı varsa abla gel konuşalım bu davranışlarından rahatsızım bak görüyorsun davranışın evime de zarar veriyor .Bunları istemiyorum, işe ihtiyacın varsa buyur çalış ama yok diyorsan emeğin için sağol de ve ayrıl...

Yumuşak yüzlü görünce umurlarında olmuyo. Ben de aynı şekildeyim bana işe gelene ben hizmet ediyorum ağzımın payını alıyorum en son genç bi kız geldi 24 yaşlarında sirke ve ahşap temizleyici kullanmasını söyledim yerlere. Gittikten sonra baktım ki hepsi olduğu gibi duruyo sıfır deterjanla silmiş inşaat tozu olan evi.

Size kotusu denk gelmis.
isini cok guzel yapan hanimlar var.
Degistirin bence yardimcinizi.
Bana ayri ayri 4 kisi geldi.sadece simdiye kadar birinden memnun kalmadim.hele son gelen dehset guzel temizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…