Akşam yemeğe neden yardim etmiyor. Siz her yemek yapmaya ev temizlese ev ısil ışıl olur zaten. Hamilesiniz bir de okuzlük etmesin
Kızlar merhaba. Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Umarım herkes iyidir. Yazacağım konuda haklı haksız aramaktan ziyade akıl arıyorum diyebilirim. Yardımcı olmak isteyen varsa çok mutlu olurum.
5.5 aylık hamileyim. Aynı zamanda kendi iş yerimde sabah 08:30 akşam 19:00 arasında çalışıyorum. Eşim de aynı iş yerinde imalattan sorumlu. Genelde akşam eve gidince hemen yemek yapımıyla ilgileniyorum. 9 gibi yemeğe oturmuş oluyoruz. Gün içinde robot süpürge süpürdüğü için misafirim gelmeyecekse ekstra olarak süpürmüyorum. Ben yemek yaparken eşim genelde tv karşısında takılır. Ev çok tozluysa süpürge yapar.
Geçen gün halıya bir şey dökmüş ve kurumuş. Ben de halıyı yıkamaya vermek için bayramın bitmesini beklemiştim. 2 gün önce ev pis diye kendi kendine bağırmaya başladı. Tam da kahvaltı hazırlıyordum. Kahvaltıdan sonra zaten temizlik muhakkak yaparım tatil günümse. Süpürgeyi aldı eline süpürmeye falan başladı baktım olayın boyutu iyice değişiyor ben de eşime ben senin hizmetçin değilim çok biliyorsan kendin yaparsın, canım çıkıyor bütün gün işte bir de gelip senin arkanı toplayamam diye bağırdım. Üstüne muhabbet devam edince sanki kendi arkanı çok topluyorsun banyodan sonra bile kılını tüyünü ben temizliyorum, temizliği öğreneceğim en son kişi sensin dedim. Bütün gün temizlik yaptık onun dışında zaten annem de 2 hafta ya da 3 haftada bir yardıma gelir komple hamile olduğum için.
Aramız limoni. Evde düşmanmışız gibi şuan. Dün akşam da çocuk gibi kahvaltı da hazırlama benim için, akşam yemeğini de kendin yersin diye tavır yaptı ben de istifimi bozmadan evleri de ayıralım o zaman daha mantıklı böyle dedim. Saçmalama demeye getirdi lafı ama gecenin geri kalanında da çok hoş sohbetimiz olmadı. Gerçekten evimiz pis pasak içinde olsa gam yemeyeceğim. Birini tutalım madem dedim bir pazar da gezmeyelim temizlik yapalım diyor. Oysa ki neredeyse 2 aydır pazar gün hiçbir yere gitmiyoruz. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.