Kızlar merhaba, benim sorunum yardımcı bayanla ilgili.. Son 1 senedir 3 kişi değiştirdim yok olmuyor olmuyor. Şuan ki hepsinden rezalet... ilk haftalar çok güzel temizlik yapıyordu ama son 3 haftadır cinnet geçiricem artık.
Başında durduğum halde şunu getir bunu yap, şunu değiştir kullanışsız bunu alsana diye emirlerinden bıkkınlık geldi. Sanki ben yardımcıyım o bana emirler yağdırıyor. Fazla yumuşak yüzlüyüm bundan yüz buluyor galiba... bardağı taşıran son damla geçen hafta oldu..erdem
salonda tv izliyordum antre tarafına doğru yürüdüm. Laminantın üstünde bi yükseklik hissettim.. alla alla dedim bu nedir. Bi baktım aman allahım deli gibi şişmiş.. tabi bişi demedim .. sanırım birşey döküldü şişti ben yapmısımdır dedim. sonra kadın viledayla yerleri silerken bi baktım ki sulu sulu viledayı laminant ın üstüne bırakıo o sırada baska işler yapıo.. abla dedim kibarca söyledim. Bak dedim laminant kabarmıs.. aaaa dedi öyle yapmıyım o zaman diye... aradan yarım saat geçti o sulu vileda sopasıyla yine laminant parkenin üstüne bırakmıs laminant ın üstünde sular yüzüyor
yine güzelce uyardım yok yani... ama laminantı görmeniz lazım kızlar..
( dün tadilatçıyı aradım baktı.. bunu değiştirmek için bütün parkeleri sökmemiz gerek dedi.. üstüne ağır birşey koy zamanla iner dedi.). neyse aradan yine biraz zaman geçti elektrik süpürgesinin fişini salonun ortasına takmıs o uzunlukla bütün odaları süpürmeye çalışıyor. Kablo o kadar gergındı kı prız yerınden çıktı çıkacaktı . Üşengeçlikten tek prız yerıyle butun evı supurmeyı çalışıyor.. sonra aradan 1 saat geçtı prız çıkmış yerınden
prizi eşim takamadı onun içinde elektrikçi çağırıcam. Abla dedım dıkkat etsene bak ne oldu diye birözürdıleme bıle yok.. zaten yardımcım süpürge tutarken eşyalarımın yerlerini değiştirmesini hiç saymıyorum bile .. duvardaki tablolarım yamuk yumuk sehpamı alıp baska köşeye koyması.. objelerin yerlerini değiştirmesi. Halımın yönünü değiştirmesi... sadece 2 bezle bütün evimi siliyor. Yer suyunu değiştirmiyor bile ben anlamadım?? Bu kadın kendi evinide mi böyle temizliyor? İnanırmısınız bir çok hediye verdim durumu yok diye annem in aldığı özdilekten nevresim seti olsun bardak takımları hediye ettim ona.. biz insanlara iyilik yaparken insanlar neden böyle yapıyor? Elektrik süpürgesini bi çekişi war inanırmısınız kızlar süpürgeliklerin kenarları sıyrılmış.
sizin yardımcılarınız nasıl? Hepsi böyle mi yapıyor ? Eşyanın yerini değiştirmeyeni valla ben hiç görmedim... ankara da evıme zarar vermeyen yardımcı bulamadım.. yazım hatalarım varsa affola gerçekten çok sinirim bozuldu artık