madem soruyorsun cevabını vereyim.eşin hırlı değil hırsız değil p…k değil ,çiftliği varmış,o köpekler bir şekilde üretilir sağda solda yapmayıp yasal yollardan işletiyorsa hayvanlara olan sevgisi de bir artı benim gözümde,petşhop açıp hazır satabilirdi yasak olmasına rağmen bir sürü satış var merdiven altı,eşin bokunu da suyunu da tüm bakımlarını üstleniyor belli ki.ne iş yaptığını yakınlarıma söylemeye utanıyorum derken kendiniz daha çalışmıyordunuz o bok kokan kocanızın getirdiği parayla geçinip bir de ondan utanıyorum demek sizin tepeden bakan biri olduğunuzu gösteriyor,evlenirken moda tasarımcısı olmadığını biliyordun.
iş yerimden uzak bir yerde indirmesini istedim demen bile çok çirkin burada okurken bile kanım dondu eşiniz kim bilir ne hissetti.
kaç kere gelmiş aramış siz nazın dozunu kaçırmışsınız 99 defa gelmiş ama siz 100 gelsin istemişsiniz ama olmamış .
bu yaptığın şey naz değilse niye pişmansın boşandığına oh be hayat varmış de önüne bak.
Ağzıma geleni söylerim bağırırım ağzımı bozarım sonra pişman olurum kin tutmam diyorsun yani yazdıklarını oku sende az değilsin eşin kadar senin de sinirli yönün var