Yardıma ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinize söyleyin kuranı kerimi değil el basmak ağzına bile almasın, karaktersiz adam, artı siz duaları biliyor diye her önünüze gelene inanıyorsanız bırakın da kendiniz ezberleyip kendinizi okuyun zira bu kadar leylalk sinir bozucu

Son düzenleme:

Sadece sizijn yazdığınız mesajı okudum diğer yorumları bilmiyorum ama benim başıma böyle bir şey gelmiş olsaydı ilişkiye girip girmediği zerre umurumda olmazdı. Eşimin başka biriyle duygusal birşeyler yaşaması ondan hoslanmasi etkilenmesi ilgisinin hoşuna gitmesi başka birinin yanında vakit geçirip huzur araması beni çok yaralardi asıl bunlari affedemezdim. Ha bu arada eşinizin o kadinla cinsel ilişki yaşamadığına inanmak da büyük saflık olur aklınızda bulunsun.

Bence ortada çocuk yoksa boşama. Fırsat verme o kadına

Aldatilmak için illa cinsellik mi olması lazım bal gibi aldatmis bence affetmek için burdan destek bekliyorsunuz içiniz rahat olsun diye
Kendi adıma asla ama asla affetmem böyle bir şeyi tabi bunda maddiyat aile durumu felan etkili
Üzüldüm sizin adınıza arada bebek de varmış Rabbim yardımcınız olsun

Aldatmak sadece birliktelik yaşamak ile olmaz.Eşlerin yabancı bir kadın ya da yabancı bir adam ile gizli saklı içtikleri bir kahvede aldatmadır.O iki insanı bir araya getiren dürtüye bakarım ve ne boyutta ne yaşarlarsa yaşasınlar oturup çizgi film dahi izleseler evliliğin sadakat ilkesi ile bağdaşmaz.
Siz affetmek ve devam etmek istiyorsunuz.Ama hiç bir şey eskisi gibi olmaz

Ben normalde bu konulara pek yorum yapmayı sevmiyorum ama dayanamadım. Yani aldatmanın cinsellikle ne alakası var ben anlayamadım. Yani seks yapmadıysa okey ama seviştilerse asla affetmem mü diyorsunuz? Bu adam size yalan söylemiş, sizi kandırmış. Tabiki karar sizin ama bu bir aldatma ve saydığınız sebeplerin hiç biri bu durumu hafifletmiyor maalesef. Bir kere yapan tekrar yapar.

Ablacım bu kafayla daha çok aldatılırsın, adam neredeyse kadınla çocuk yapacak kıvama gelmiş, sen hala yok cinsellik yaşanmamış falan diyorsun, sence otel odasında ne yaptılar tüm gece bir düşün bakalım, ha varsayalım ki cinsellik yaşamadı bu aldatmadigi anlamına mi geliyor sizin için, ömür boyu bu yükü sırtınızda taşıyacaksınız hemde eşinizin yalanını bile bile tercih sizin , bari korunun da virüs, mikrop falan kapmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…