- 12 Kasım 2010
- 2.873
- 16.548
- 39
- Konu Sahibi recellicorek
Sizin gibi kadınlara cidden acıyorum ama acıma nedenim ne aldatılmanız ne umutsuzca affetmeye uğraşmanız. Size acıma nedenim kendinize zerre değer vermemeniz ve bile bile kendinizi saf yerine koyan kocanıza inanma çabanız. Öncelikle siz evliliği çok yanlış anlamışsınız, siz kocanızın hizmetçisi değilsiniz, insanlar zaten beraber vakit geçirmek ve hayatı paylaşmak için evlenir. Kocanızın zaten yapması gerekli olan kahvaltıya götürmesini arada yemeğe çıkarmasını lütuf gibi görmeniz cidden çok üzücü. Daha sonra eşinizin aylarca sizden ve evladınızdan çaldığı zamanı o kızla geçirdiği göz önüne alındığında ne siz ne evladı umrunda değilmişsiniz, o yüzden aylarca elin kadını ile gezip tozan eşinizin evladımız için şans ver söylemini ciddiye almanızda komik olmuş. Kaldı ki kabak gibi herşey ortadayken kadınla sevişmedim diye yalan söyleyen eşinize inanacak kadar saf olmanız ayrıca üzücü. Ayrıca ramazan günü bile güya sahur yapmaya gidiyorum diye elin kadını ile zina yapan eşinizin ettiği yemine inanmak ne demek. Üstelik o yalan yemine evladını karıştıracak kadar da karaktersiz. Ben şeyi merak ettim eşiniz dua etmeden uyumuyormuş ya metesi ile şehir dışında kaçamak yaparken otel odalarında fink atarken o gecelerde ne diye dua etti acaba. ( Alahım belime kuvvet ver diye dua ediyordı zaar) Son yıllarda bu tipler türedi, zina kul hakkı hırsızlık her türlü ahlaksızlığı yapıp yapıp; 6okudukları duayı , kıldıkları namazı yedikleri halta kılıf olarak kullanıyorlar. Eşinizde gram Allah sevgisi ya da korkusu olsa o haltı yemezdi zaten.
Ayrıca emin olun eşiniz aranız bozulduğu için o kızla sizi aldatmadı. O kızla sizi aldattığı için aranız bozuldu.
Aklınızı başınıza alın kocanızın derdi ne siz ne evladınız, zaten derdi siz ya da evladı olan adam aylarca elin kızı ile düşüp kalkmazdı. Adamın derdi elinizdeki güçlü delilleri yok etmek. Zira bu delillere rağmen 6 ay içinde davayı açmazsanız o delillerin hiçbir hükmü kalmayacak. Üstelik siz bu olayı telefonla öğrendiğiniz için ispatıda çok kolay süre başlangıcının ispatı da çok kolay. Zaten mahkemede eşinizin beyanı alınırken sevgilimle şehirdışına otele gittik beraber kaldık ama eli elime değimedi diye ifade verdiğinde hakimin yüzünden anlarsınız gerçeği zira hasta olan insanlar metresi ile otele kapanmaz gider adam gibi hastaneye tedavi olur.
Ayrıca emin olun eşiniz aranız bozulduğu için o kızla sizi aldatmadı. O kızla sizi aldattığı için aranız bozuldu.
Aklınızı başınıza alın kocanızın derdi ne siz ne evladınız, zaten derdi siz ya da evladı olan adam aylarca elin kızı ile düşüp kalkmazdı. Adamın derdi elinizdeki güçlü delilleri yok etmek. Zira bu delillere rağmen 6 ay içinde davayı açmazsanız o delillerin hiçbir hükmü kalmayacak. Üstelik siz bu olayı telefonla öğrendiğiniz için ispatıda çok kolay süre başlangıcının ispatı da çok kolay. Zaten mahkemede eşinizin beyanı alınırken sevgilimle şehirdışına otele gittik beraber kaldık ama eli elime değimedi diye ifade verdiğinde hakimin yüzünden anlarsınız gerçeği zira hasta olan insanlar metresi ile otele kapanmaz gider adam gibi hastaneye tedavi olur.