yardim edin

Tabi ki size ayırdıgı bütce ile iyi kocamı kötu koca mı buna dil uzatılmaz. Dediğiniz gibiyse ne ala .. Ama bu harclık meselesi bana dusunulmuyor sızın ihtiyaclarınız gbı geldi. Artan para ne oluyor birikiyor birikiyor yarın yıne ikiniz için harcanıyor ılla ki ama sende bu durumdan rahatsızsın belli ki bence gelecekten önce bugunu de bıraz dusunmeli eşiniz size verse sızde bırıktırebılırsınız ıllakı

haklisin canim ama iste anca anlatabiliuorum bazi seyleri zamanla o da anlayacak ama ben yipraniyorum olan bana oluyor.

Bence de kadınlar da çalışmalı. Çalışmalı ki 150 tl harçlık yeter mi diye konu açmasnlar.. erkek kadının maaşına güvenerek evlenmez evet ama kadn da adamın maaşına güvenerek evlenmemeli. Ev işi kadının görevi cümlesini de, ev geçindirmek erkeğin görevi cümlesini de çok saçma buluyorum. Aldığı maaşı olduğu gbi bana veren bir kocam dahi olsa çalışmak isterim şahsen.
Tabi konuya da gelecek olursak konu sahibinin eşi için uygun kelimelerim var da banlanamicam.. harçlık ne yahu..!

Bırak koca eline bakmayı işsizken babamdan para alırken bile mahçup olurdum. Kadınların evliliği erkek tarafından bütün masraflarının karşılanması olarak görmesi çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…