- Konu Sahibi mutluolmak
-
nerede yaşayayım kime anlatayım öyle derdimi sorunumu anlatacak kendime yakın bulduğum kimse yok ki odadaki arkadaşı da çekip anlatamam çünkü o kadar yakınlıkta değiliz zaten anamın babamın da sorduğu yok hiç merak etmiyolar hiç özlemiyolar hiç aramıyolar.bence sinirlerini kendinde yaşama derim . içine kapanık birisin galiba, sosyal aktivitelerin de yok . insanların arasına qiremiyosun çekiniyorsun . bende çok çekingendim fakat 5 arkadaslı bir ortamdan 1 tanesiyle aranı iyi yaparsan 4 tanesi bedavaya gelir. insanlarla göz göze gelince gülümse felan. herangi birinden birşey istiyebilirsin ped olsun baska bişey olsun öyle öyle muhabbet açılır zaten. ama sen çözüm aramıyosun. takmışsın ölmeye ne ölcen yaa . amaaannn üzüüüüüntüyüüü bıırakkkk yaşşşamaayaaa bakkkkkkk
terre sen nereden biliysoun yoksa psikolog psikatr mısın?3 haftaya geçti 1 kutuyu bitirdim(24 tane var) ikinci kutuya başladım 27 gün oldu kullanalı ama ben yine eskisi gibiyim kullanıyorum zaten bırakmam iyileşeceğim inşallah bi atlatsam şu bunalımları maalesef canımın istediği gibi davranamıyorum dersler beni biekliyor sınavlarım başlayacak sorumluluklar beni bekliyor.Kullandığın ilaçlar (büyük ihtimalle antidepresan) etkisini 3 haftada ancak gösterir, hemen aldım olmadı diyemezsin, ağrı kesici değil bunlar, içtim ağrım kesilmedi diyemezsin, düzenli 1 ay kullan, biraz iştahın artabilir, biraz uykuya eğilim olabilir, bunlar yan etkileridir, etki görmeye başlayıncaya kadar bırak biraz ipin ucunu yani canının istediği şeyleri yap, çok sıkma kendini ders çalışmak için, uyu, yemek ye, gez, daha sonra ilacın etkisiyle zaten rahatlarsın, allah yardımcın olsun.
Ankara'da yaşıyorum daha doğrusu okuyorum öğrenciyim sen napıyosun ne işle meşgulsün?
Psikiyatrist değilim ama eğitimini aldım, eskisi gibiyim demişsin ama mutlaka farkını göreceksin, sonuçta antidepresanlar seratonin-mutluluk hormonu takviyesi yapıyor, zor dönemini geçirmene yardım edecek, bir ara ben de dersleri çok sıkıntı yaptım, fakat sıkıntı yaptıkça herşey senin üstüne gelir, olduğu kadar olsun, hiç bir şey senin ruh ve beden sağlığından daha önemli değil, allahın izniyle hepsinin üstesinden gelirsin olmadı bütünlemede geçersin, selamlarterre sen nereden biliysoun yoksa psikolog psikatr mısın?3 haftaya geçti 1 kutuyu bitirdim(24 tane var) ikinci kutuya başladım 27 gün oldu kullanalı ama ben yine eskisi gibiyim kullanıyorum zaten bırakmam iyileşeceğim inşallah bi atlatsam şu bunalımları maalesef canımın istediği gibi davranamıyorum dersler beni biekliyor sınavlarım başlayacak sorumluluklar beni bekliyor.
bunu biliyorum zaten ama bunnu nasıl başaracağım haa aynı şeyleri hatta daha fazlasını babam da söylğüyor ama elimde değil üzüyorum kendimi herhalde depresyondan kaynaklanıyo buu.hayata güzel taraftan bakmak ve beklentisiz olmak lazım.birilerinin seni farkatmesi çok da önemli değil.yaşıyorsan kendin için yaşa .mutluluğun yolu beklentisiz olmaktan geçer.sağlıcakla
ama işte siz kızınıza sevecenlikle içtenlikle yaklaşmışsınız benim annem bana hiç öyle yaklaşmadı hayatımda hatırlamıyorum küs müyüz?bana kızdın mı?Böyle laflar ben hayatımda duymadım o kadındanben beni sevmediğinizi bu kadar belli etmeyin diyeceğim kıyameti koparır o kadın.Belki de sorun bu, o kadının bana böyle davranması inanın o kadın hiç de sizin gibi davranmıyor ben hayatımda bi kere bile olsun annemi hiç başka annelerle kıyaslamadım kırılmasın üzülmesin diye ama o beni hep başkalarıyla kıyasladı beceriksizsin kepazesin hep eksiklerimi yüzüme vurdu yaptıklarımı da eleştirmedi direk karkaterimi eleştirdi sen şöylesin sen böylesin yeter artık çekmeyeceğim lafa gelince de sen ne çekiyosun Allah aşına artık kendimi de suçlamıyorum diyor kötü bi anne miyim?Evet kötü anneyim diyor yaptıklarından dolayı kendi hiç bir zamn suçlu görmedi anlayacağınız annemle babam ikisi kaybeden sen olursun diyor resmen beni şimdi yurttayım ya evle parayla işte gelemezsin para göndermem biraz daha aramız kızşsa bunları diyecekler annem dedi bile zaten benim evim benim kurallarıma uyacaksın dedi gitmicem eve artık bilmiyorum başımın çaresine bakarım.Bunlar da buraya yazılacak şeyler değil millete okumalık oluyorum ama anlatacak kimsem de yok.canım benim seni merakla okuyorum aynı kızıma benzetiyorum dedim ya.beni ailem istemiyor,beni kimse sevmiyor aynı kızımın 7 ay önceki sözleri,şimdi seni dinleyince gülümsedim.2 ablası var biri evli demiştim,diğeri ünv.bitirdi çalışıyor.bir akşam 2 kardeş arasında ufak bir tartışma geçti,ben de araya girdim vay sen zaten onu hep tutarsın deyip odasına gitti kapısını çarptı.sabah suratı 10 karış,küsmüyüz dedim.aynen şöyle dedi'bu kadar belli etmeyin sevmediğinizi'.yani depresyon geçiriyordu.buna benzer olaylar,biz allaha şükür mutlu bir aileyiz ama o neden böyle hissediyor anlayamadık.ilaçlar çok iyi geldi,geçen gün ona, seni hala sevmediğimizi düşünüyor musun dediğimde güldü.olur mu anne ya dedi.sende de geçecek bugünler,ilaçlarını aksatma,başka meşguliyeter bul,dansı seviyordun,dans kurslarına git.kızkardeşin nasıl biri,ünv.ye hazırlanıyor demiştin.okumaya önem veren bir ailesiniz ,sizi böyle yetiştiren bir anne babanın seni istemediklerini sanmam,sana öyle geliyor,kızımda da aynısı olduğu için eminim.yaz tatilinde çalış bence,kızımın okulunun staj mecburiyeti yok,biz yine de ona staj yapacak bir yer bulduk,meşguliyet şart size.
biranne54 dans kursuna giderim de daha önce de gittim zaten olan figürleri öğretiyolar ben öyle istemiyorum sıkılıyorum kendim oluşturup kendi kareoğrafimi çıkartıp sergilemek istiyorum öpüyorum biranne54 benim kanayan yaram yalnızlık insanlara soğuk davrandığımdan değil aksine sıcak davranıyorum ama onlardan bi geri dönüş almıyorum niye bilmiyorum hala çözebilmiş değilim beğenmiyolar beni herhalde annem bam da aramıyo arıyolar da öylesine sırf gönlüm olsun diye istedikleri için değil ben istiyorum onlar beni istedikleri için arasınlar ama işte olmuyor.sen bize anlat rahatla biz dinleriz seni.
dans kursundan bahstmemişsin,git bence.
git rahatla.erkekler maça çoğu rahatlamak ,küfür etmek için gderlermiş,iyi bir yöntem
valla.sen de git dans et,oooh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?