- 29 Temmuz 2011
- 7.130
- 5.599
Kafayı yiyeceğim, ben aşırı derecede kıskanç bir bayanım ve bugün eşimden bana bir mesaj geldi "İşte şimdi hiç kıyamam sana. Ne düşündürüyor böyle seni?" diye tabi şok oldum kime yazdın bunu dedim. Sana yazdım aşkım dedi inanmadım tabi ki 8. sınıf bir öğrencisi kendimi öldürücem falan diyormuş (eşim psikolog bu arada) çok feci kavga ettik. Daha doğrusu ben saydırdım baya sizce abartıyor muyum?
Ben sınırını koyamıyorsun öğrencin bile olsa o yaştaki kızlar psikoglarına, hocalarına, doktorlarına aşık olmaya müsaittir yanlış anlayabilir diyorum anlamıyorsun diyor erkek öğrencisine bile hayatım, bebeğim dediğini gözümle gördüm birebir yanındayken çatlıcam ya kızlara da diyosa böyle.
hadi 14 yaşındaki bir kız neyse de ya 25-30 yaşında bir kadın olsaydı bu diyorum o yaştaki bir kadınla böyle konuşmam tabii ki küçücük kızdan mı kıskanıyorsun diyor arada bir bağ kurmam gerekiyor kendimi öldürücem diyen birine ne diyeyim diyor kızın annesi de yanında çalışıyormuş eşimin
Sizce napmalıyım? Elim ayağım titiriyor şu an şeytan diyor çık git terk et evi.
Deliricem ilk de değil bu ya 17-18 yaşında kızlar mesaj atıyor gece "x abi hayat şöyle böyle ailem yok bak sarhoşken sana mesaj atıyorum" gibi sana nasıl diyebilir bir kız evli barklı adama ya da nasıl "Beni neden içmeye götürmüyosun" diyebilir birde saf saf diyor ki sence niyeti kötü müdür ne diyeyim cevap yazayım mı sen salak mısın diyorum anlayamıyo musun bana hep abi der hocam der o falan diyo abi deyip hocam deyip bir adama yılışmak imkansız mı sanki o zannediyor ki ona abi derlerse hocam derlerse bir niyet gütmezler ya da bana x abi de ben senin abinim diyor ya onlara zannediyor ki yanlış anlamayacaklar çıldırıcam !!!
kusur bakmayın ama eşiniz psikolog olmak için diplomayı nerden almış. siz bile bu yaşlarda destek alması gereken önemli sorunu olan genç kızların psikologlarından hoşlanabileceğini biliyosunuz. ayrıca hiçte böyle doktor hasta ilişkisi duymadım kız akşama içerken psikoloğuna msj çeksin senden başka yazacak kimsem yok diye.