Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadının yeri kocasının yanıdır ne işin vardı senin ailenin yanında yaz tatili boyunca anlamak çok zor gerçekten de ne biçim gelinsin bir de o tarafı dinlesek gerçekten oğlan tarafına hak vericez ama
kadının yeri kocasının yanıdır ne işin vardı senin ailenin yanında yaz tatili boyunca anlamak çok zor gerçekten de ne biçim gelinsin bir de o tarafı dinlesek gerçekten oğlan tarafına hak vericez ama
Sumsum hayirlisiyla bebegini dogur, Insallah senin daha annesinin eteginden cikmamis kocanda akillanir ve baba oldugunu, aslinda bu cocukca hareketlerini birakmasini anlar.
Inat degilmi, aptal kocani kendine cekmeye calis,güzel huzurlu bir yuvaniz olsun.
Sunu sende anliyorumki, cok güclü ve karekterli bir kizsin ve yuvani cok güzel kuracaksin.
Allahtan yakin degiller sana kaynana tarafi, hadi biz kadinlar güclüyüz kimse icinde yuvamizi yikamayiz.
Hele su ac gözlü aileler yüzünden hic ama hic üzülmeye degmez, aciz insanlar onlar....Cok aciyorum su paraci insanlara...Allah hepsini bildigi gibi yapsin.[/QU
amin canımda işte eşim hala annem babam haklı diyor.şu durumda ben bişey yapamam yuvamın kurtulması için.ona geri dön demem hediye lütuf gibi bişey olur.yani akıllanması bence mucize gibi bişey olur.olmaz çünkü uzak yakın olması bişeyi değiştirmiyo.uzaktanda müdahele ediyorlar.ben annesi yada babasıyla birda karşı karşıya gelemem.nefretim hat safhada.hala annem babam mükemmel insanlar diyo..zamana bıraktım herseyii.ama ayrılıktan başka yol bırakmıyor..
canım hayırlısıyla doğumunu yap, eşini kemdi tarafına çekmeye çalış, sende onlatla savas, eşinle kavga etmemeye sinirlenip yazılı bir kanıt bırakmamamya çalış, Allah kötü niyetli olanların ellerine ayakalrına dolandırsın oyunlarını..
hamile bir kadini dövmelerini dogru mu buluyorsun
sen ya kaynanasin yada erkeksin
bu nasil yorum böyle![]()
Sumsum hayirlisiyla bebegini dogur, Insallah senin daha annesinin eteginden cikmamis kocanda akillanir ve baba oldugunu, aslinda bu cocukca hareketlerini birakmasini anlar.
Inat degilmi, aptal kocani kendine cekmeye calis,güzel huzurlu bir yuvaniz olsun.
Sunu sende anliyorumki, cok güclü ve karekterli bir kizsin ve yuvani cok güzel kuracaksin.
Allahtan yakin degiller sana kaynana tarafi, hadi biz kadinlar güclüyüz kimse icinde yuvamizi yikamayiz.
Hele su ac gözlü aileler yüzünden hic ama hic üzülmeye degmez, aciz insanlar onlar....Cok aciyorum su paraci insanlara...Allah hepsini bildigi gibi yapsin.[/QU
amin canımda işte eşim hala annem babam haklı diyor.şu durumda ben bişey yapamam yuvamın kurtulması için.ona geri dön demem hediye lütuf gibi bişey olur.yani akıllanması bence mucize gibi bişey olur.olmaz çünkü uzak yakın olması bişeyi değiştirmiyo.uzaktanda müdahele ediyorlar.ben annesi yada babasıyla birda karşı karşıya gelemem.nefretim hat safhada.hala annem babam mükemmel insanlar diyo..zamana bıraktım herseyii.ama ayrılıktan başka yol bırakmıyor..
evet zamana birak bakalim neler olacak
olaylar sirf para yüzünden bukadar büyümesi cok üzücü
altin,para icin bir yuvayi yikabiliyor bu kaynana acaba ruhunu nasil teslim edicek
hicmi korkmuyorlar , bunun hesabini nasi veririm ahiretde demiyorlar mi
insanlar insanliktan cikti , hep su toplum baskisindan, evim, arabam, param hep doyumsuzluk
bide millet afferin bak ne güzel para tutup zengin olmuslar deyince hoslarina gidiyor iyice gaza gelip tasarufun cilkini cikariyorlar
böyle gelininin maasina kadar göz dikiyorlar yazik yazik yazik yazik![]()
evet zamana birak bakalim neler olacak
olaylar sirf para yüzünden bukadar büyümesi cok üzücü
altin,para icin bir yuvayi yikabiliyor bu kaynana acaba ruhunu nasil teslim edicek
hicmi korkmuyorlar , bunun hesabini nasi veririm ahiretde demiyorlar mi
insanlar insanliktan cikti , hep su toplum baskisindan, evim, arabam, param hep doyumsuzluk
bide millet afferin bak ne güzel para tutup zengin olmuslar deyince hoslarina gidiyor iyice gaza gelip tasarufun cilkini cikariyorlar
böyle gelininin maasina kadar göz dikiyorlar yazik yazik yazik yazik![]()
aynen canım dediğin gibi sırf millet ne akıllı desin diye hareket ediyorlar..yıkılan yuva umurlarında bile değil.zoruma giden zaten onlarda değil eşimin gerçekleri görememesi..neyse buda imtihan herhalde hayırlısı arık..
myko sırf gıcık etmek için yazdı bence..egosunu tatmin ediyo anlaşılan..
dimi haklısın yaz tatili boyunca kalmamam onlara beni dövmeye kalkmalarına,maaşıma el koymalarına , ben hastanelik etmelerine hakveriyor..ne deyim arkadaşım sen bekarsın inşallah sen yaşamazsın...sen sürekli sana laf sokulan herşeyini eleştirilen, onun bunun gelini övülen,oğlunun evlenmeden önceki birlikteliklerini en ayrıntısıyla anlatan,yediğin yemeğin içtiğin suyun,yaptığın her hareketin göze batıldığı bir yerde kalırsın dimii?neyse Allah razı olsun beni sinir etmeyi başardığın için..
myko senin kaynanan olmasın sakın? :) senin kendi ayaklarının üzerinde durma imkanının olduğunu bildikleri halde nasıl bu kadar üzerine geliyorllar? sen onlara muhtaç mısın da kul köle yaptılar kendilerine? bütün gün onlar yesin diye mi çalışıyorsun işyerinde? hadi bakalım bi daha da senin gibisini bulabiliyorlar mı? kocan da adam değilmiş.utanmadan hamile karısını dövdüren adama erkek denmez.odun, kütük deniir. ay çok sinirlendim.kuzum sen nasıl dayanıyorsun o insanlara?peygamber sabrı mı var sende?üstelik tahsillisin.hepsini muma çevireydin keşke baştan beri.siz benim paranma kul köle olun deseydin.kesin olurlardı bak söylemedi deme.Allah kurtarsın.