Tamam ben geldim, tartışma bitti :)
Şimdi tek tek alıntılayamadım bir sürü mesaj yazılmış. Bugün mesajları baştan okudum (silmemiş) sonra ara bu numarayı dedim aradı nasılsın ben x abin falan ama kız şaşırdı SBSn nasıl netlerin nasıl diye sordu eşim iyi hocam çalışıyorum vs klasik konuşmalar geçti tamam annene de söyle yarın bi toplantı yapalım gebelik eğitimiyle ilgili tamam mı dedi eşim (annesinin yanında çalıştığını kanıtlamak için) o da tamam hocam iyi günler dedi ama boşu boşuna bir kızı rahatsız etmiş gibi hissettim kendimi çünkü neden aradınız hocam anlamadım filan dedi yani garip oldu biraz arkadan dershane gibi sesler geliyordu :/
hat değiştirme konusuna gelince zaten kimseye hayatım, bebeğim demiyorum dedi yalan atma efekana dediğini duydum dedim inan ki o anlamda bi hayatım değil sen nasıl canım, güzelim diyosan o hesap ben insanlara sıcakkanlı davranmaya çalışıyorum kaldı ki bunlar çoluk çocuk yetişkin de değil bi mantıklı düşün lütfen kızım oğlum yaşındalar yetişkinlerle de hep adabımı korudum dedi
Bisürü insanda var nasıl değiştiricem okula, öğretmenlere tekrardan vermem gerekir dedi hatta baya kızdı sinirlendi çocukluk ediyosun 14 yaşındaki kızlardan oğlanlardan kıskanıyosun inanamıyorum dedi ya bu hatlar kırılır ya da biter dedim kendimi baya ordan oraya attım tabi öfkeden ağladım falan
içim rahat etmiyo böyle dedim yarın ilk iş yeni bi hat alıp kendi üstüme açıcam bilicem kimlerle konuştuğunu dedim seni kaybetmek istemiyorum senden değerli değil iki hat değiştir tamam dedi şükür ki sonunda
Şunu da söyledim sen zaten bir şeyler yapıcaksan yüz yüze yaparsın, şirket hattından yaparsın, mailleşirsin engel olamam. Bu sana güvenmediğimi göstermiyor, sadece sana zırt pırt mesaj atan, arayan öğrenciler istemiyorum artık numaran kimsede olmaz kafamız rahat olur bu yüzden yeni hat alalım diyorum arayan şirket hattından arar yanımıza alırız dedim
Ha bi de rehberini baştan aşağı kontrol ettim, beni gıcıklandıran numaraları arattım, sildirdim
Yani eşimin sicilini aklayıp paklayıp eve getirdim