Yardım edin lütfen. Abartıyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben olsam ne yapardım bilmiyorum ama bu kadar fevri davranmadan önce bi plan yapardım, zeki kadınsın sen de anlamıssın o mesajın sana olmadığını ama çok fevrisin sinirlenince sakin düşünemiyosun.

ben olsaydım sesimi çıkarmazdım, muhtemelen cevap gitmeyince yanlıs yolladığını bile farketmezdi, farketseydi de anlamamış ayağına yatardım, ve o numarayı once bi kaydederdim, adam uyuyunca telefonunu elime alırdım ve kıza uyudun mu diye o klasik mesajı atardım.

bunu hala yapma sansın var ama ele vermişsin kendini ortada bi flort varsa kıza eşim anladı mesaj atma demiş olabilir, kız zaten biliyordur evli olduğunu

haklısın işte düşünemedim öfkeyle kalkan zararla oturur hesabı hiç sabredemiyorum hemen parlıyorum :KK43:

Hiç de abartmamışsın bence canım. Bende olsam tepki verirdim. Bir kere daha ne olduğunu bilmeden bile olsa öyle kıyamam sana falan filan yazılı bir mesaja tepki vermen çok normal. Ayrıca dediğin doğru eşinin yaklaşımı ne olursa olsun, karşısındakinin bunu nasıl anlayacağını nerden bilebilirsin ki. Kendinden küçük de olsa bu kadar ilgi göstermemeli, aşırı tatlı dilli olmalı, mesafesini korumalı. Sonra karşısındaki de ister hayranlıktan ister boşluktan platonik birşeyler hissederse bu duruma da eşin sebebiyet vermiş olur. Sen şimdi çok da aranı bozma eşinle. Eşin elbetteki kötüniyetli değil. Ama böyle tepki vermen iyi oldu. Bu konuda ne kadar ciddi olduğunu ve taviz vermeyeceğini göstermekle iyi ettin bence. Artık ayağını denk alır bence:KK14:

erkek öğrenciye "bebeğim".. şaka da olsa samimiyet adına da dense bence çirkin.. ben oğluma erkek öğretmeni "bebeğim" diye seslense kıyameti koparırım.. eşinizin öğrencileri ile samimi konuştuğunu sanarken bence aslında ciddi iletişim sorunu var.. bu sorun sizin evliliğinizi bile etkiler olmuş..

yasal yaptırımları bile var bunun anlatamıyorum bu benim tarzım soğuk nevale mi olayım diyo soğuk olmaya gerek yok tabii ki sıcak olcak ben 25-30 yaşında bi kadını omzunda ağlarken görsem yadırgamam mesleği bu sonuçta ama sınırları bilmek lazım

Canm sakınleşş
Önce bi yüzünü yıka kendine gel yahu
Az önce diger konuna yorum yaptım bide bunu acınca sok oldum
Şimdilik unutmuş gıbı yap ama alttan alttan da bi arastır
Numarayı kaydet gerekırse yarın annesıyle veya kendısıyle konuş
Ama bak öfkeyle kalkarsann haklıyken haksz duruma düşebilirsin sakinn ol

Hiç de abartmamışsın bence canım. Bende olsam tepki verirdim. Bir kere daha ne olduğunu bilmeden bile olsa öyle kıyamam sana falan filan yazılı bir mesaja tepki vermen çok normal. Ayrıca dediğin doğru eşinin yaklaşımı ne olursa olsun, karşısındakinin bunu nasıl anlayacağını nerden bilebilirsin ki. Kendinden küçük de olsa bu kadar ilgi göstermemeli, aşırı tatlı dilli olmalı, mesafesini korumalı. Sonra karşısındaki de ister hayranlıktan ister boşluktan platonik birşeyler hissederse bu duruma da eşin sebebiyet vermiş olur. Sen şimdi çok da aranı bozma eşinle. Eşin elbetteki kötüniyetli değil. Ama böyle tepki vermen iyi oldu. Bu konuda ne kadar ciddi olduğunu ve taviz vermeyeceğini göstermekle iyi ettin bence. Artık ayağını denk alır bence:KK14:

Tamam dikkat ediyorum daha da ederim söz dedi zaten bilmiyorum artık ama desteğiniz için sağ olun

kötü bi tavsiyede bulunucam ama çok kötü yani. şüpheleniyosan ses kayıt cihazı bırak odasına. ama yani biliyosun özel hayatın gizliliğine aykırı. köt çirkinde bişey ama ne bileyim akılıma geldi.

kötü bi tavsiyede bulunucam ama çok kötü yani. şüpheleniyosan ses kayıt cihazı bırak odasına. ama yani biliyosun özel hayatın gizliliğine aykırı. köt çirkinde bişey ama ne bileyim akılıma geldi.

Evet bulunursa yasal yaptırım bile yapılabilir hakkımda gizliliği bozuyor çünkü ama...

Canm sakınleşş
Önce bi yüzünü yıka kendine gel yahu
Az önce diger konuna yorum yaptım bide bunu acınca sok oldum
Şimdilik unutmuş gıbı yap ama alttan alttan da bi arastır
Numarayı kaydet gerekırse yarın annesıyle veya kendısıyle konuş
Ama bak öfkeyle kalkarsann haklıyken haksz duruma düşebilirsin sakinn ol

Düştüm düşeceğim kadar zaten yeterince seviyem de düştü iki elim yakasında
önceki konuyu da bu yüzden açtım aklımdan sırasıyla kafasını duvara vurmak, gebertmek, evi terk etmek, boşanmak geçti.

Eşim 38 yaşında

bilmez miyim bana da vardı 5 yaşında bir kerata hiç ayrılmazdı yanımdan çok da kıskanırdı
Sorun yok gibi geldi bana ama yine de eşini uyar bunlar daha çocuk ifadelerine dikkat et de.
Ya da geç karşısına 'NE OLUYOR HOPPP O YAŞTA Kİ KIZ VE ERKEK ÇOCUKLARLA BÖYLE KONUŞAMAZSIN NOLUYORUZ'' de. Öfff gece gece aklıma neler geldi. Hem iyi niyetli düşünüyorum hem başka niyetli düşünüyorum. Ne olur yanlış anlama -sübyancı- diye mi aklına geldi. sübyancı deyince kendimi kastım özür dilerim ama psikologsun.

Ayrıca intihara meyilli olanları psikiyatriste yönlendirsin.

yasal yaptırımları bile var bunun anlatamıyorum bu benim tarzım soğuk nevale mi olayım diyo soğuk olmaya gerek yok tabii ki sıcak olcak ben 25-30 yaşında bi kadını omzunda ağlarken görsem yadırgamam mesleği bu sonuçta ama sınırları bilmek lazım

ben de öğretmenim.. sıcaklık samimiyet güzeldir gereklidir ama yakışık almayacak hitaplara gerek yok bunun için.. umarım eşiniz gerçekten sadece üslupta hatalıdır.. tez zamanda çeki düzen verir danışanları ile olan samimiyetine ve sizi şüpheye sevk etmeyi de bırakır..

Sorun yok gibi geldi bana ama yine de eşini uyar bunlar daha çocuk ifadelerine dikkat et de.
Ya da geç karşısına 'NE OLUYOR HOPPP O YAŞTA Kİ KIZ VE ERKEK ÇOCUKLARLA BÖYLE KONUŞAMAZSIN NOLUYORUZ'' de. Öfff gece gece aklıma neler geldi. Hem iyi niyetli düşünüyorum hem başka niyetli düşünüyorum. Ne olur yanlış anlama -sübyancı- diye mi aklına geldi. sübyancı deyince kendimi kastım özür dilerim ama psikologsun.

Ayrıca intihara meyilli olanları psikiyatriste yönlendirsin.

iyi niyetinden bile olsa çok ciddi yasalar var bu konuda eşim salak salak 150 milyar krediye kefil olup borca batıcak kadar da salak el kadar oğlan çocuğuna bebeğim dicek kadar da

ben de öğretmenim.. sıcaklık samimiyet güzeldir gereklidir ama yakışık almayacak hitaplara gerek yok bunun için.. umarım eşiniz gerçekten sadece üslupta hatalıdır.. tez zamanda çeki düzen verir danışanları ile olan samimiyetine ve sizi şüpheye sevk etmeyi de bırakır..

umarım sedaleincim ben bu işin peşini bırakmam size de yazarım gelişmeleri zaten. bi nasıl hareket ediceğimi planlasam.

Düştüm düşeceğim kadar zaten yeterince seviyem de düştü iki elim yakasında
önceki konuyu da bu yüzden açtım aklımdan sırasıyla kafasını duvara vurmak, gebertmek, evi terk etmek, boşanmak geçti.

Bn olsam senin yerınde madem olsn oldu iki cakardım suratınaa ewden atardım bn nıye terkedeyım ewı kayboldun gıtsn gece gece asabm bozuldu

adam sanki su anki durumların olacağını onceden kestirerek kendini garantiye almıs yanında hayatım diyerek :) bak erkeklere de böyle konusuyorum yani ilerde bi sey görürsen yanlıs anlama:)

ya ne olursa olsun sinirlenmek de çok haklısın adam psikologsa bi kızn hele ki o yaşta, bunu yanlıs anlayacağını düşünebiliyor olması lazım. biz psikolog değiliz anlıyoruz adam eğitimini almış

adam sanki su anki durumların olacağını onceden kestirerek kendini garantiye almıs yanında hayatım diyerek :) bak erkeklere de böyle konusuyorum yani ilerde bi sey görürsen yanlıs anlama:)

ya ne olursa olsun sinirlenmek de çok haklısın adam psikologsa bi kızn hele ki o yaşta, bunu yanlıs anlayacağını düşünebiliyor olması lazım. biz psikolog değiliz anlıyoruz adam eğitimini almış

Hiç aklıma gelmemişti iyice paranoyak oldum bak şimdi ya

iyi niyetinden bile olsa çok ciddi yasalar var bu konuda eşim salak salak 150 milyar krediye kefil olup borca batıcak kadar da salak el kadar oğlan çocuğuna bebeğim dicek kadar da
AAA benim kide çok sever kredi çekmeyi kefil olmayı.

Neyse konuna gelelim, eşin nasıl biri sevecen, sokakta gördüğü çocuklarla şakalaşan, neşeli birimidir. neşeli bir insansa içinde ki çocuk hala büyümemiştir ve bu tip insanlar genelde çevrelerinde ki insanlara çok samimi çok yakın davranırlar. Ve ayrıca bu tip insanlar yanlış anlaşılmaya da çok açıktırlar. HIMMM çokta zeki olurlar her attıkları adımın sonucunun nereye varacağınıda bilmemelerine imkan yoktur.

Ve senin eşin bir psikolog.

Son düzenleme:

Neyse konuna gelelim, eşin nasıl biri sevecen, sokakta gördüğü çocuklarla şakalaşan, neşeli birimidir. neşeli bir insansa içinde ki çocuk hala büyümemiştir ve bu tip insanlar genelde çevrelerinde ki insanlara çok samimi çok yakın davranırlar. Ve ayrıca bu tip insanlar yanlış anlaşılmaya da çok açıktırlar. HIMMM çokta zeki olurlar her attıkları adımın sonucunun nereye varacağınıda bilmemelerine imkan yoktur.

sizin de bu krediden canınız yanmış sanırım :)

eşim çok çocuk sahibi olmak isteyen biri bu yaşına kadar hiç olmamış başka çocukları sevemez ağlayası falan gelir gözleri dolar benim neden yok diye kendi ayrı bi çocuk bence de neyse la havle.

her şeyi anladım da son cümleniz ne demek istiyor onu çözemedim

aa siz şu eşi kız kardeşine kredi çeken bayansınız. bizimki de dayı bu arada dayısına çekmiş yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X