tatlım çok asi agresif biri ailesine söylesem bababsı pek sahiplenmiyo zaten annesi de tabirir caizse salak bişiden anlamıyo benim ailem de anca bana bırak gel diyebiliyo işte onun dışında bişi yapamazlar
başka bir seçenek gözükmüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım çok asi agresif biri ailesine söylesem bababsı pek sahiplenmiyo zaten annesi de tabirir caizse salak bişiden anlamıyo benim ailem de anca bana bırak gel diyebiliyo işte onun dışında bişi yapamazlar
hiç yapmadım onu bugüne kadar hiç çalış demedim üstüne gitmedim ama hep nankör anlayışsız oldum üstüne bi de hırpalıyo gece de salonda yattı şimdi de seslendim bi çıktı gitti durmadan ağlıyorum nasıl davranmalıyım bilemiyorum aile mi anlatmalı mıyım bunları onu da bilmiyorum
şimdi babamla konuştum annem bahsetti galiiba o da kendin seçtin gittin ama bi kaç gün dur baktın hala aynı ben gelir seni alırım başımın tacısın sana da bakarım dedi
Arkadasim belliki esinle diyalog kurman zor olacak ama bir sekilde o ortami sagla. Sana soyleyeceklerim var, dilersen sen konusma ama dinle belki de beni son kez dinleyeceksin diyerek basla bakalim, belki beyfendinin dikkatini ceker bu!... Bana oyle geliyor ki esin issizlikten dolayi bunalim geciriyor. Ama hiç bir neden sana bahsettigin sekilde davranma hakkini ona vermez. O yuzden son bir kez konusmalisin, ister susturmaya calissin ister tavanlara baksin sen soyleyecegini sogukkanli, sakin kararli, kendinden emin ve basin dik bir sekilde sirala. Ben yerinde olsam, "is bulamadigin için gergin oldugunu biliyorum, anliyorum bu konuda seni SIKISTIRMIYORUM, sorumluluklarini yerine getiremedigin icin bu kadar hircinsin belki ona da eyvallah... Ben de gerekirse is arayip calisabilirim ancak bana karsi saygi ve siniri asmadan devam edeceksen sabreder bu yasadiklarimi atlatmaya calisirm, yok boyle devam edecekse ben bosanmak istiyorum" derdim...
Ailen arkandaymis. Madem ayrilmayi goze aliyorsun son kozunu oyna, onu bosanmakla tehdit et cunku zaten gemileri yakmissin tehdit etmen evliligi kurtarman icin bir yontem olabilir belki o dilden anliyordur, belki yola gelir.. Gelmezse keyfi bilir, uzulme...
dün konuştum anlattım herşeyi hala aynı kafada sen ne söylersen söyle vızz geliyo.bende şöle bi karar aldım bi süre kendi haline bırakcam napıyo bakalım umursamaz davrancam bu arada kendimde kpss ye hazırlanıyorum ztn onlarla meşgul olcam çocuk kesinlikle düşünmüyorum ztn gittiği yere kadar böle gitsin bakalım boyun eğmicem o istediği gibi yaşıyo evliliği bende öle yapıcam taviz verip de tepeme çıkartmıcam haa baktım düzelmiyo bütün bunlara rağmen çekip gitmek son çare ...
ismihan bilmiyorum farkindamisin ama bir noktadan sonra senden kaynaklaniyor bu sorunlar
adam senin bogazina sariliyor seni hirpaliyor sen diyorsunki "cok zoruma gitti benden ayri yatisi"
"git calis is bul" demedim diyorsun
ailenin taktigi bileziklere kadar bozduruyorsunuz gecinmek icin
ustelik bir senelik evlisin gecen sene odunu ben getirdim sen hazir yaktin diyen bir adam var
yani yeni evlendiginizde iki odun getirmis basina kalkiyor ve bu sene nerdeyse sana tasitiracak odunu
nerden toplayip getireceksen artik yada neyle alacaksan
senden habersiz ailenin taktigi bilezigi bozduruyo ustune ustluk
ama yaninda yatmadi diye zoruna gidiyor
ve gidip sakinlesince arayi bulmak icin konusalim diye yanina gidiyorsun
kusura bakma ama sen kendi degerini bilmezsen o hic bilmez