babam annemi aldatıyor

Benzer şeyleri yaşadım, yaşıyorum ama ne olursa olsun kendi babam için ŞEREFSİZ yazmam bir yerde söylemem de bunu, babamı seviyor muyum? Hayır. Bunun sevgiyle alakası yok, ne yaparsa yapsın babam olması gerçeğini değiştiremem kaldı ki burada yardım istemek için konuyu açsan da kimse seni tanımıyor olsa da bu şekilde yazman yanlış. Babam bizi rezil etti diyorsun, önemli olanın bu olmadığının elbet farkındasındır ama insanların madem hakkınızda konuşması rahatsızlık veriyor önce kendin kendi baban hakkında düzgün konuşmalısın. Benim babam da annemi ilk öğretmenlik yaptığı lisedeki öğrencisiyle aldatıyor senelerdir o kadınla ilişkisi bitmedi hala devam ediyor bundan bahsetmemin sebebi ne yaşadığımı az çok bilmen. Yapacağın tek şey annene destek olmak, babanla istediğin kadar konuş bu bir şey değiştirmez eğer senin ya da başka birinin söyledikleriyle hareket edecek olsaydı ya da sizin durumunuzu kendini düşüreceği durumu düşünüp umursasaydı ne bunlar olurdu ne de sen burada bu konuyu açmak durumunda kalırdın. İnşallah her şey düzelir, yoluna girer ama en önemli olan annene destek olman. Babanla tartışarak ya da okula gitmeyerek anneni daha da açmaza sokrarsın. O kadınlar adamları avuçlarının içine alıp iliklerini sömürmeyi biliyorlar ve olan bizlere annelerimize oluyor, annen için sağlam durup yaşadığın ortam ve şartlar içinde en akıllıca şekilde en doğru şekilde hareket etmelisin, babanla kendi gelirini elde ettiğinde görüşmemeye karar vermiş olabilirsin ama bunu babana söylemen gerekmiyor çünkü bu senden sizden daha da uzaklaşıp o kadına yaklaşması demek. Sakin olmaya çalış mümkün olduğunca. Allah yar ve yardımcınız olsun.

herkes sizin kadar sakin olamayabilir. ben 19zumu yeni bitirdim. suanda da titriyorum bunları yazarken. evet herkesin ne düşündüğü benim UMRUMDA. yarın bi gün sevdiğim çocuğun ailesi beni soruşturduğunda onun bunun kızı dicekler. böyle bir adamlar dünür olmak istemicek.bu en basiti. BİZ KİMSENİN SURATINA BAKAMIYORUZ. yakınlarımız bizimle görüşmeyii kesti. annem zaten HASTA. yaşım ufak ve ben bunları tek başıma atlatmak zorundayım. babamı o bataklıkta öldürebilirler.bunu engellemek için rol yapıp yüzüne gülüyorum. oynuyorum daha da yaklaşmasın o kadına diye. SEN çok AZINI okudun. BUNLARA BAĞLI KALARAK ELEŞTİRİ YAPMAN LAZIM. BİN olay yaşanıyorsa ancak birinii aktabilirim. GELELİM seref konusuna..3 çocuklu bi o...pu kadınla beraber içiyosa sabahlara kadar. getirip bu kadınıı annemin yanına kadar sokuyosa. eve pavyon karıları GELEBİLİYORSA BAYRAM GÜNÜ.. öz kızına cay servisi yaptırıyor. ben bu adamda ŞEREF aramam. ŞEREFTEN YOKSUN OLANA DA ŞEREF-SİZ denir. Benim babam bana bunları yapıyosa sokak kadını için içim rahat bi şekilde konuşurum. BENİM VİCDANIM RAHATSIZ DEĞİL. ve siz benim nasıl konuşucağımı yargılayamazsınız. BENZER ŞEYLERİ YAŞAMIŞ OLABİLİR. ama sizle ben aynı DEĞİLİM.Ben; ahlaksıza ahlaksız . Şerefini 2 paralık edene de ŞEREFSİZ derim. siz bizim daha önce ne sıkıntılar çektiğimizii neler yaşadığımızı bilmiyorsunuz. bildiklerinizle bu yorumları yapmaya YETMEZ. lütfen daha fazla sizden cevap görmek istemiyorum benim DERDİM BANA YETİYOR. DAHA 24 saat oldu öğreneli.

Allah yardımcın olsun cnm .bu erkek mılletı hepsı mı aynı olur yaa,bu gıdıste erkek dusmanı olmaktan korkuyorum .su an 22 yasındayım ve nısanlanacagım Allah kısmet ederse.ama ınanın boyle konuları okudukca evlılıkten korkan paronayak bır ınsan oldum cıktım .sankı tum erkekler aynıymıs gıbı sankı bunları ben de yasayacakmısım gıbı hep bır kusku :18:

ALLAH KORUSUN BÖYLE BİR OLAYDAN SİZİ. gerçekten kaldırması çok zor. dua etmekren ve güvenmekten başka care yok. bu da bi sınav. şükrediyorum daha kötüsü de olabilirdii. benim namuslu tertemiz bi annem var. bunun için şükretmeliyim.

Back