Eşimle anlaşmazlıklar yaşıyoruz

çalışmya niyeti yok diil arıyo ama bişi çıkmadı ben de hep allah sağlık versin illaki bulunur iş diyorum ama dün üstüme yürüdü öle bıktım senden mızıltılarından dedi

canım benim 8 ay çok uzun süre tabi iyi ve kötü gün için evlilik..ama sorumsuzmuki eşin ailene söyle bence söyleme derdim amadurum farklı..

evli kalmak istemiyorum aslında ama seviyorum da çıkıp gitmeyi çok düşündüm ama ona da aileme yüzüm yok hiç gönülleri olmamıştı çünkü evlenmeme

duygularınla değil mantığınla hareket et.
evi geçindiren sen
dayak yiyen sen
barışalım diye çabalayan yine sen
evlilik tek kişiyle yürümez. istesen de yürümez. üzgünüm ama sevgin karşılıksız.
hayır bu aralar canı sıkkın olduğu için kötü davranmıyor sana. sadece sevmiyor hepsi bu.

sorumsuz diil aslında eve bakar da sürekli sinirli ufacık bişi de böle oluyo günlerce surat asıyo konuşmaya çalışıyorum bağırıyo

Şiddet,hakaret,geçimsizlik ne kadar kanıksanmış gözünü sevdiğim memleketimde..
Adam kadının üzerinde her türlü hakimiyeti kurmuş,yapmadığı eziyet kalmamış,kısaca "seni istemiyorum,sevmiyorum,boşasana beni" diyor.
Kadın ne yapsam diyor.
Boşanma davası aç diyecem yok yapamam diycek konu sahibi,sus arkadaşım sus,adam ne derse sus,ne yaparsa sus,bırak çalışmasın,altınlar bitince evlere temizliğe gidersin yine de bakarsın kocana.
Ama sus,nolur sus ki daha fazla dayak yeme,hakaret işitme!!!:5::5::5:

ismihan bilmiyorum farkindamisin ama bir noktadan sonra senden kaynaklaniyor bu sorunlar
adam senin bogazina sariliyor seni hirpaliyor sen diyorsunki "cok zoruma gitti benden ayri yatisi"
"git calis is bul" demedim diyorsun
ailenin taktigi bileziklere kadar bozduruyorsunuz gecinmek icin
ustelik bir senelik evlisin gecen sene odunu ben getirdim sen hazir yaktin diyen bir adam var
yani yeni evlendiginizde iki odun getirmis basina kalkiyor ve bu sene nerdeyse sana tasitiracak odunu
nerden toplayip getireceksen artik yada neyle alacaksan
senden habersiz ailenin taktigi bilezigi bozduruyo ustune ustluk
ama yaninda yatmadi diye zoruna gidiyor
ve gidip sakinlesince arayi bulmak icin konusalim diye yanina gidiyorsun

kusura bakma ama sen kendi degerini bilmezsen o hic bilmez

bu arada odundan kömürden bahsettiğine göre sanırım köyde yaşıyorsunuz, bu da işleri iyice zorlaştırır, koca tarafı iyice tepene biner. o yüzden bir an önce ailenin evine geri dönmeye bak. çocuğun olursa hiçbir yere sığamazsın kucağında çocukla

niye iş bulup çalışmıyo ki 8 ay bu az zaman değil.bence evliliğin sorumluluklarını çok üstlenmemiş eşin hem bence bu zamana kadar iş bul demeliydin eşine.o bilezikler bitince mi iş bulucak

ismihan bilmiyorum farkindamisin ama bir noktadan sonra senden kaynaklaniyor bu sorunlar
adam senin bogazina sariliyor seni hirpaliyor sen diyorsunki "cok zoruma gitti benden ayri yatisi"
"git calis is bul" demedim diyorsun
ailenin taktigi bileziklere kadar bozduruyorsunuz gecinmek icin
ustelik bir senelik evlisin gecen sene odunu ben getirdim sen hazir yaktin diyen bir adam var
yani yeni evlendiginizde iki odun getirmis basina kalkiyor ve bu sene nerdeyse sana tasitiracak odunu
nerden toplayip getireceksen artik yada neyle alacaksan
senden habersiz ailenin taktigi bilezigi bozduruyo ustune ustluk
ama yaninda yatmadi diye zoruna gidiyor
ve gidip sakinlesince arayi bulmak icin konusalim diye yanina gidiyorsun

kusura bakma ama sen kendi degerini bilmezsen o hic bilmez

haklısın zaten içim buz gibi ona karşı.aieleme yüzüm yok dediğim gibi gitsem de biz sana demedik mi dicekler

öle cahil biri de diilim ayrıca ünv mezunuyum çocuğu da bu yüzden yapmadım bu zamana kadar hep düzelir die bekledim

canım benim sen neden değersiz olasın. sen Allahın bir kulusun herkes gibi. sana şiddet uygulaması onun suçu.okudukça sinirleniyorum böyle şeyleri.

Ben senin yerinde olsam o dağ dediği yere gider güzel kalın odunları alır gelir bi güzel onu döverdim..:57::57::57:
Ne bu ya sende gidip barışmaya çalışıyosun falan arkadaşım yazık değil mi sana daha yeni evli sayılırsın hem sen o bilezikleri bozdurmayıp damarına çökseydın şimdiye çoktan iş bulmuştu..
Nası bukadar sorumsuz olabiliyor yaa
Yapma bozdurma sende iyice adamı rahat ettiriyosun sende de suç çok büyük..
Erkek adam evde oturucak altınlar bozdurulup yenicek sonrada erkeklik taslayıp boğaza sarılıcak..
Sende gidip gel barışalım diyceksin..
Önce bi senin kendini toplaman lazım sanırım bukadar olmaz yani..

canım oncelık sakın çocuk felan yapayım deme bu adamdan duzelmesını bekle hem dağdan odun getırmek ne ya alla alla sen bı iş baksan tabı her şeyı sana yıkmasına ızın verme kendın ıcın calıs

valla canım annemle de konuştum demin aslında hiç anlatmıcaktım ama dayanamadım o da hiç çekkemiyosan bırak da gel dedi ama biliyorum gidince bu sefer onlar başlıcak

Arayı nasıl düzeltirimin derdine düşmektense bu adamın aklını başına nasıl getiririm diye düşünüp ona göre bi çare arasan daha mantıklı olur!
Arayı düzeltmen basit dağdan odun topla!
Git bir iş bulup çalış adama bak!
Ve evde çıta yakın bir ses dahi çıkarma!

Yada ailesiyle yada ailenle konuş sorumluluğunu bilsin artık!
Çünkü seni dinleyeceğe benzemiyor bu ARKADAŞ!

tatlım çok asi agresif biri ailesine söylesem bababsı pek sahiplenmiyo zaten annesi de tabirir caizse salak bişiden anlamıyo benim ailem de anca bana bırak gel diyebiliyo işte onun dışında bişi yapamazlar

Back