Yardım edin lütfen. Abartıyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklısın,evet sınır koyamıyor..

psikolog danışma sırasında gerekeni yapar karşısındaki kaç yaşında ve konumu ne olursa olsun kıyamıyorum sana gibi sınırı aşan bir cevap vermez

öğrencisi ile bu şekilde msjlaşmasını bir öğretmen olarak doğru bulmadım gereksiz ve samimi geldi

danışma sınırları bellidir seninde dediğin gibi bu msj bu sınırı aşmış ki 14 yaşındaki bir genç kız için istenilen yere çekilebilecek bir msj olmuş.

bence eşinle konuş danışanları çok ciddi bir durum olmadıkça telden bu tip olaylara girmesin.

Ben problem olabileceğini düşünmemiştim bugüne kadar ama bu kadar hayatımızın içinde olmaları beni de çok rahatsız ediyor artık bi Kağanımız var mesela evladım sanki evimizde yaşıyor tövbe yarabbim. Kanka gibiler ya.

O tip kadınlardan da haberim var ben de bunu kast ediyorum işte onlara zamanla geçer, gerçek değil bu hisleriniz falan deyip geçiyorum dedi

O iki hattını kırıcaz artık arayan bürondan arasın çok acilse de şirket hattından ulaşsın, yeni bir hat alıcaz sana dedim

kabul etti

Iyi yapmissin, kesinlikle sonuna kadar haklisin, hatti kirmayi kabul etmesi de cok iyi olmus. Acaba özel bürosu oldugu icin mi bu kadar icli disli oldu, cünkü normalde devlet psikologlari bu kadar takmiyor.

Ya da esiniz cidden cok asiri iyi niyetli.

En iyisi kendi özel yasaminizin sinirlarini yeni bastan cizmeniz. Baslamissiniz bile, sevindim!:KK16:

Slm...
Bende psikolojik danışman ve rehber öğretmenim. Hiç bir zaman eşinizin davrandığı gibi öğrencilerime davranmadım.
Dikkat edin o yazdıkları basına bela acmasın.
Danismanlari ile gereksiz bir samimiyet kurmuş.
Ayrıca esınız psikolog değil psikolojik danışman ikisi birbirinden farklı.

Bir kızın ailesi gorse eşinin böyle bir mesajını bence o zaman kıyametler kopabilir :26:

Slm...
Bende psikolojik danışman ve rehber öğretmenim. Hiç bir zaman eşinizin davrandığı gibi öğrencilerime davranmadım.
Dikkat edin o yazdıkları basına bela acmasın.
Danismanlari ile gereksiz bir samimiyet kurmuş.
Ayrıca esınız psikolog değil psikolojik danışman ikisi birbirinden farklı.

Eşim psikoloji mezunu aynı zamanda ben de, aradaki farkı biliyorum yani :KK34:

Iyi yapmissin, kesinlikle sonuna kadar haklisin, hatti kirmayi kabul etmesi de cok iyi olmus. Acaba özel bürosu oldugu icin mi bu kadar icli disli oldu, cünkü normalde devlet psikologlari bu kadar takmiyor.

Ya da esiniz cidden cok asiri iyi niyetli.

En iyisi kendi özel yasaminizin sinirlarini yeni bastan cizmeniz. Baslamissiniz bile, sevindim!:KK16:

Benim eşim saf, salak anlamında hem de :KK70: neyse yarın konuşuruz enine boyuna da rahatlarım herhalde

Teşekkür ederim canım :)

psikolojik danışman bey'in bir psikolojik danışmana ihtiyacı olduğu düşüncesindeyim.

Kaç aylık evlisiniz daha haziranda çıkarken aranızdaki sorunlardan söz etmişisiniz de o zaman da devlette çalıştığını hatta bir de dükkanı olduğundan bahsetmişsiniz eşiniz bir okulda psikolog olarak mı çalışıyor. 8. sınıf öğrencisiyse olsa olsa ilköğetimdir bu yani oyaşta çocuklarla eşinizin ne münasebeti olabilir ki. Daha öncesinde de bu taraz kıskançlıklar yapmışsınız ilk gelen mesaj için birşey diyemiyorum kıyamam san filan öğrenci olmayabilir neden küçücük çocuğa öyle yazsın oradan kıskanmanız gereksiz ama mesaj yazdığı çok başka biri olabilir. Sarhoşken aramış filan demişsiniz bir hastası öğrenciler alkol mü alıyorlar yani devlette çalıştığına göre okulda çalılşıyor olması lazım haziranda öyleymiş yani. Bence izlemeye alabilrsiniz.

Bu olay bana pek inandirici gelmedi sanki aceleyle uydurmus gibi. Yok dedikleri dogruysa da danisanlarina davranislarindan oturu hem etik hemde adli olarak basi belaya girebilir. Hatti kirmayi hemen kabul etmesi de sucluluk duydugu icin diye dusunuyorum. Ama umarim yaniliyorumdur.

Ben de eğitim camiasındayım..
Lisedeyim. Öğrencilere bu şekilde bir yaklaşım asla gösterilmez..
Bu şekilde disiplin de sağlanılmaz..

Eşin kaç yıldır bu mesleği yapıyor bilemiyorum ama ya çok tecrübesiz ya da sen çok yanlış bir adamla evlenmişsin..

Allah sonunuzu hayır etsin...

Ben problem olabileceğini düşünmemiştim bugüne kadar ama bu kadar hayatımızın içinde olmaları beni de çok rahatsız ediyor artık bi Kağanımız var mesela evladım sanki evimizde yaşıyor tövbe yarabbim. Kanka gibiler ya.

O tip kadınlardan da haberim var ben de bunu kast ediyorum işte onlara zamanla geçer, gerçek değil bu hisleriniz falan deyip geçiyorum dedi

O iki hattını kırıcaz artık arayan bürondan arasın çok acilse de şirket hattından ulaşsın, yeni bir hat alıcaz sana dedim

kabul etti

anladığım kadarı ile bir kısım hastalarının promlemlerini size anlatıyor haberdarsınız
bu durumu değerlendirebilirsiniz bence
yeni bir hat alıp eşinize mesaj atın
mesela ben hastanız x hattımı değiştirdim görüşemiyoruz nasılsınız vs vs gibi....
[/LEFT yada bir arkadaşınızı hasta olarak gönderin halini tavrını bir ölçsün bakalım hem rahatlarsınız
[/LEFT ] nebilim başka türlü rahatlayamazsınız gibi geliyor.​

Son düzenleme:
demişsiniz ya, ya 18-25 yaşlarındaki danışanlarına da boyle yaklaşıyorsa diye. onlara böyle yaklaşsa cidden daha iyiydi. :KK5: hem dediği gibi MASumane birşey olsa hattı kırayım istediğin herşeyi yapayım moduna girmez zeytin yağı gibi uste çıkardı :KK19:

İşte bu 14 yaşındaki kıza. Ben de psikoloğum. Haksız değilim değil mi ya abartmıyorum yani? 14 yaşında bile olsa ne hayaller kurabilir o kız o mesajın üstüne bu benim yoğurt yiyiş şeklim ben insanlara yardımcı oluyorum diyor deliricem ne yapmam lazım

iki psikolog bi eve fazla :) canım daha yenı evlenmıssın bı dur bakalım ofkeyle kalkan zararla oturur once bı sakınleş. bıse bısey sorcam sende psıkolog senıde boyle hastaların arıyor mu? bıraz senıde arıyolarmıs gıbı yap sende esının tepkısını olç. kısasa kısas yani

demişsiniz ya, ya 18-25 yaşlarındaki danışanlarına da boyle yaklaşıyorsa diye. onlara böyle yaklaşsa cidden daha iyiydi. :KK5: hem dediği gibi MASumane birşey olsa hattı kırayım istediğin herşeyi yapayım moduna girmez zeytin yağı gibi uste çıkardı :KK19:

kesinlikle hiç değilse karşısındaki bir çocuk değil yetişkin olurdu. saflığı salaklığı bilmem eşinizin işinde olmaya gerek bile yok, üniversite mezunu olduğunuza göre 25 yaşındasınızdır en az. 25 yaşında bir yetişkinin 14 yaşındaki bir çocukla nasıl iletişim kuracağını bilmesi gerekir psikolog ya da değil. bu anlattıklarınız duyulsa ben iş hayatının biteceğini düşünüyorum açıkçası.

lise öğretmeniyim şayet bu durum bir lisede olsa ve ortaya çıksa öğretmenlik hayatı biterdi eşinizin. istediği kadar iyi niyetli olsun kesinlikle müsamaha gösterilmezdi.

ayrıca bir psikologun hastasıyla bu tip bir ilişki içinde olması ne kadar etiktir, işin bir de o boyutu var. aldatıldınız mı bilemem ama benim midemi bulandırdı eşinizin davranışı üzgünüm...

Bence şüphelenmelisin , ben yalan kokusu aldım ..dikkat etmekte fayda var ..bişiy yoksa bile içiniz rahat eder ..

iki psikolog bi eve fazla :) canım daha yenı evlenmıssın bı dur bakalım ofkeyle kalkan zararla oturur once bı sakınleş. bıse bısey sorcam sende psıkolog senıde boyle hastaların arıyor mu? bıraz senıde arıyolarmıs gıbı yap sende esının tepkısını olç. kısasa kısas yani

Evet arıyorlar acil bir durum olduğunda konuşurum her zaman velileriyle ya da çocuğun kendisiyle. Yarın oturup konuşucaz zaten

kesinlikle hiç değilse karşısındaki bir çocuk değil yetişkin olurdu. saflığı salaklığı bilmem eşinizin işinde olmaya gerek bile yok, üniversite mezunu olduğunuza göre 25 yaşındasınızdır en az. 25 yaşında bir yetişkinin 14 yaşındaki bir çocukla nasıl iletişim kuracağını bilmesi gerekir psikolog ya da değil. bu anlattıklarınız duyulsa ben iş hayatının biteceğini düşünüyorum açıkçası.

lise öğretmeniyim şayet bu durum bir lisede olsa ve ortaya çıksa öğretmenlik hayatı biterdi eşinizin. istediği kadar iyi niyetli olsun kesinlikle müsamaha gösterilmezdi.

ayrıca bir psikologun hastasıyla bu tip bir ilişki içinde olması ne kadar etiktir, işin bir de o boyutu var. aldatıldınız mı bilemem ama benim midemi bulandırdı eşinizin davranışı üzgünüm...

eşim sübyancı değil bundan eminim ama geri kalan cümlelerinize katılıyorum.

son durum ne oldu? umarım aranızdaki gerginlik biraz azalmıstır...

siz de bir psikologsunuz sonucta, eşinize kızarak degistirebileceginize inanıyor musunuz? onun bu davranısının yanlıs oldugunu teorik olarak anlatmayı denediniz mi?

ayrıca subyancı oldugunu, yetisme cagındaki kızlarla flort ettigini yazanlar olmus, katiyen katılmıyorum.
bence esiniz cok temiz yurekli birisi ve bu uyanık ergenler onun iyi niyetinden faydalanarak ailelerinden sevgililerinden arkadaslarından gormek istedikleri ilgiyi eşinizin yumusak ılımlı sozleri ile tatmin etmeye calısıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X