Bence de sonuna kadar haklisiniz, psikolog da olsa hastalariyla esi arasindaki dengeyi kurabilmeli. Ki psikoloji okumus bir insanin, onu da gectim, lise üniversite dönemlerinden gecmis bir insanin, o yaslardaki kizlari ve kadinlari biliyor olmasi gerekir. 14 yasindayken ben de okuldaki ögretmenime asik olmustum mesela. :) -Yani ben öyle sanmistim.-
Bunun disinda psikologuna asik olan kadin sayisi da bir hayli fazla cünkü psikolog meslegi geregi karsidaki insani anlama ve yol gösterme görevinde, sorunlu bir kadin, kendine yol gösteren bir erkek buldugunda da duygusal olarak sacmalayabiliyor.
Üstelik esinizin mesajlasmasi da bana sacma geldi, bunu birakamaz mi? Derdi olan arasin. Ki esinizin özel hayati da olmasi gerekir, lütfen su saatten sonra yazmayin, mesaj atmayin vs. diyebilsin. Zaten eger esiniz seviyeyi ayarlarsa genc kizlarin gecenin bir vakti mesaj atmasi olaylari ortadan kalkar, diye düsünüyorum.
Ve tabiki hastalariyla, "canim yaaa, hayatim, birtanem vs." tarzi konusmalari da biraksin.
Bence evet, esinizi yola getirmelisiniz.