kadının yeri kocasının yanıdır ne işin vardı senin ailenin yanında yaz tatili boyunca anlamak çok zor gerçekten de ne biçim gelinsin bir de o tarafı dinlesek gerçekten oğlan tarafına hak vericez ama
arkadaş ciddi anlamda şaşırmış galiba her ne olursa olsun hiç kimsenin bi kadına hele hamile bir kadına el kaldırmaya hakaret etmeye hakkı yoktur..bu nasıl bir anlayıştır böyle..
amin canım saol.evet tam bir kütük..adamda kıl kadar pişmanlık yok..pişkin pişkin hala mesaj atıyo.haftaya doğumum var.geliyimmi diyo?çocugu görmek benimde hakkım herhalde diyo.tek gelemez korkak annesini babasınıda getirir.bende ona dedim gelmek isteyen izin almaz hastaneye gelir görür ben annenin babanın yüzünü görmek istemiyorum dedim.şimdide diyo tek başına büyüt.sorumluluk benden çıktı..yarın o çocuk babam kim derse cezasını çek diyo..dayanamıyorum artık sabrım tükendi bu sefer kesin ayrılcam..
böyle bir durumda ne denirki tatlım nasıl bir eşmiş o öyle..afedersin ama daha adam gibi koca olmayı becerememiş ki eşine sahip çıkamayan adam babalıktan bahsediyor..peki sen ilerde anlatırsan çocuğun ona hesap sormuycakmıymış neden annem hamileyken bizi terk ettin derse ne cevap verecek maaşını götürdü sen daha doğmamıştın sana bişeyler almış ondan bende terk ettimi diyecek...gerçekten çok çirkin eşini kınıyorum..eminimki ilerde çok pişman olacak ama umarım onun için çok geç olmaz..