Yardım Edin Bu İşten Nasıl Ayrılacağım..

Yorumların hepsini okumadım ama size tavsiyem bir anda ayrılacaksanız da pat diye ayrılmayın. Önce iş başka bir iş bulun, sonra ayrılmadan 15 gün önce ayrılacağınızı yerinize başkasını bulmaları için süre verin, ondan sonra ayrılın. İnsanın mutsuz olduğu yerde çalışması zordur bilirim. Bu arada işi yavaş yavaş birilerine de öğretin.

Eğtiminize göre gerçkten çok az alıyorsunuz. . Bencede bırakın. . Mutlaka kafanıza uygun bir yer bulursunuz

Valla güzelim bizim şirkette çaycı bile 1.400 TL alıyor.
Sen orada neden kendini ezdiriyosun bu kadar? Üstelik bu paraya? İngilizce İşletme mezunusun üstelik??

İş veren sizi kandırıyor. Siz olmasanız üretim olmaz diye bir şey yok. Bu adamlar size güvenip iş yeri açmıyorlar.
Baktılar sessiz, sakinsiniz ve verilen işleri yapıyorsunuz bu kadar düşük bir maaşa kullanıyorlar bunu.

Bende muhasebe - finans mezunuyum, daha önceleri çalıştığım tüm firmalar cumartesi tam gün çalışan mantığındaydı. En son çalıştığım firmada patronun kuzeni olan bi bayanla gereksiz bi restleşme sonucu işten ayrıldım. Şu anda çalışmış olduğum yere başladım. 9.00 - 17.00 çalışıyorum ve haftasonu çalışmıyorum. Evet maaş olarak diğer firmalardan bi tık daha az alıyorum ama zamanın hayatım bana kalıyor. Eğer iş yetişmiyorsa sizin yanınıza bi eleman alsınlar. Siz iş yerişmiyor diye haftasonunuzu feda etmeyin. Benim birde kızım var 2.5 yaşında. Ben maaş ve diğer şartları koyduğum zaman diğer şartlar ağır bastı. Sizde önceliklerinize göre değerlendirin derim.

çok işi yap bana az masraf cıkar olayı bu. sen işi bilen kök elemansın gelcek müdür kaymagını yicek oldu cnm başka. sen işi biliyosun diye seni müdür yapmaları lazım oraya. zam iste bence olmadı eyvallah de çık. kendine daha iyi bir iş bulursun bence

ingilizce işletme bitirdini< ve 1000 liraya çalışıyorsunuz ..memurlar neti takip edin merkez bankası araştırmacı alıyordu en son ..diğer bakanlıklarda güzel pozisyonlarda alım yapıyorlar ama kpss puanınızın olması lazım inglizcenizin olması sizin için ayırt edici bir özellik yds yada toefla girin zannediliyorki memur olunca şener şenin filmindeki mutemet ali rıza gibi olunacak ..kaymakam bile olabilirsiniz..geçen sene maliye bakanlığı vergi müfettiş yardımcılığı sınavı açmıştı 3500 lira maaş ..memurlarnetin ilan sayfasını takip edin kpss ye girin muhakkak bu sene

Ben bu kadar az bir maaş için çekmezdim bu sıkıntıyı.Okuduğunuz bölüm çok iyi ama çektiğiniz sıkıntının haddi hesabı yok.

zaten şu an asgari 950 tl. başka bi yerde çalışsan yine aynı parayı alırsın. maaşının yükselme imkanı olan bi yerlere bak. artık tecrübende var nasılsa.

1000 tl nedir yani? Sen adamları düşündüğün kadar bırak onlar seni düşünsün. Sen gidince üretim olmazı sen niye düşünüyorsun çok düşünüyorlarsa versinlar zam devam et çalışmaya. Kimseyi düşünme hele işvereni, onlar sadece kendi çıkarlarını düşünür, yarın öbür gün birşey olsa gözünün yaşına bakmadan 2 dk. Da kapı dışarı ederler.
Yaz istifanı, ihbar süren boyunca çalış sonrada eyvallah de çık git. Kimse için değmez. Emin ol pişman olmazsın kaybedeceğin birşey yok çünkü...

Eşim iş bulamadığım için geçen hafta saydı döktü ve iş bul boşanacaz dedi.Maddi imkansızlıklar yüzünden çok gerginiz.Canım burnumda.Ne olursa olsun bırakma işini.Dedin ya eşin aile işinde yarın ne olacağı belli olmaz.Eşinle de yarın öbür gün ne olacağın belli olmaz.Memurluk sınavına gir atanırsan çık işinden.Yoksa SAKIN daha iyi bir iş bulmadan çıkma.Bak BEN SENİN KOCANIM MECBURUM SANA BAKMAYA diyen adam şimdi,bıktım senin işsizliğinden hiç yardımın yok,kendi ayakların üstünde duracak bir iş bul da ayrılacam senden dedi.

Maaş az geliyor ama, yaşadıgınız yerde önemli ...ilçe mi ilde misiniz...
Canım şöyle de bir durum var şimdi biz yılda 4 defa çift maaş alıyoruz mesela bazı aylar 2000 lira ve her bayramda ticket veriyorlar 300 liralık Üretilen ürünlerden de paket yaparlar her ay .. Tüm sülaleye yetecek kadar avantajları bunlar ben Şehirde oturuyorum aldığım maaş bana kalıyor evi geçindiren eşim .. Benim tek derdim oradaki insanların Baskısı .. Bunalım geçiriyorum Herkes şunu yaptınmı onu revize et bunu et emir vermeleri kaba Davranışları rencide olmalarım.. Eve gidince tüm enerjimin bitmesi vs...

Ç
ok

Çok haklısın kocam da aynısını diyor senden bişey beklemiyorum diyor çalış istersen diyor istemezsen de çalışma .. Ama garantisi yok hiçbişeyin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…