Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

Niye anlatamıyosun? Herkese anlat herkese gönder o mesajları hepsi bilsin görsün. Bayramda birbirlerine girsinler. Sende ananın evinde keyif yap.
En doğru yorum bu kesinlikle. Arkadaşım yapman gereken bu, suçlu sen değilsin, bırak rezil olsun. İşim yok diyorsun bulursun, ne iş olursa onu yap yeterki isteyerek yap. Ayrıca annen baban böyle bir iğrençlik karşısında elbette dört kolla sarılacak sana başta üzülürler tabi ama sonra düzelir herşey. Al nafakanı, çalışta, mis gibi yaşa.

Ekran goruntusunun fotografini cekin, bir de bu fotografi mail ile kendinize gonderin ne olur ne olmaz. Sonra ailenizle konusun onlara durumu anlatin sonra da bosanin.

Eee yani onun kimliği gizli mi kalsin
Hayır gizli kalmasın elbette Bu şahısla ilişkisi varmış. Bu kadar. Sonuçta karşıdaki kadın sadakat sözü vermedi ki? Eşler sorumlu sadakatten. 3. Kişiyi bağlamaz. Ahlaklı bir durum mı elbette hayır. Ama rezil etme dava açma vs için söylemiştim.

Ben 28 esim 30 yengesi 45 yasinda. Ne aci demi bana aciyorsunuz eminim bende cok uzulmustum arkadaslarim boyle durumlar yasayinca agladim onlar icin dedimki sukur esim oyle degil diye ama yanilmisim esim hepsinden asagilik birisi.

Karşı tarafın adı geçiyor mu durum mesajlarında?
Yoksa anonim aşk itirafları mı?
Karşı taraf durum mesajlarını kimin görüp görmediğini , sadece kendisine açık olduğunu bilemez ki.

Bakmış mı peki yenge mesajlara? Belki bakmıyor bile

Seni seviyorum yazmis kalp koyup o kisinin bas harfini koymus. Anlamistir kendine yazdigina eminim

Annesine soyledim daha dogrusu annesi aradi ve sabah onlara gitti icin annesi birseyler oldugunu anlamis bende soyledim ama akrabasi oldugunu soyleyemedim kadin kalp hastasi boyle devam edemeyecegimide soyledim yalvardi inanmadi yapmaz dedi
Annesine hemen kim oldugunu da soyleyin, kv biz çözer bunu...eltinin gemisi yürümez unutmayin...

Sessiz kalmak istemiyorum ama bunu suan yapmam dogru mu benim yuzumde herkes uzulecek zaten ailemin baska skintilari var

Ya abla sen şaka mısın? Benim kızımı kocası akrabasıyla aldatsa ben kızım niye söylemedi oturdu çekti bu adamı diye kahrolurum. Kimse sana boşanmadın diye madalya takmayacak, boşanmadın diye ekstra kıymete de binmeyeceksin. Bir de hamile kalırsan ayıkla pirincin taşını, artık çocuğum var boşanamıyorum diye ağlarsın bu sefer. Kocan da bu akrabanla ilişkisini sürdürmeye devam eder karım nasılsa boşanmıyor ohhh diye. Nasıl yedireceksin bunu kendine? Aldatan adam yakalanınca yeminler eder tekrarı olmayacak diye ama olur. Aldatmak alışkanlıktır. Silkelen kendine gel, millet 20 yıllık evliliğini bitiriyor. Önemli olan senin hayatın, el alem değil.

Ben 28 esim 30 yengesi 45 yasinda. Ne aci demi bana aciyorsunuz eminim bende cok uzulmustum arkadaslarim boyle durumlar yasayinca agladim onlar icin dedimki sukur esim oyle degil diye ama yanilmisim esim hepsinden asagilik birisi.
Lütfen hemen kayınvalideni herşeyden haberdar et.... ayrıntılı olarak... çekinme..

biliyorum bunu yapan eşin ama utanan sensin, lütfen utanma, esin olacak haysiyetsizi sen dogurmadin, terbiyesini sen vermedin, ailesi utansın ogullarindan...

Aileni de hemen haberdar et...sen şimdi sıcağı sıcağına bu durumu herkese açıklamazsan esin senin ruh halini farkedip ayrılmak istedigini farkederler ters köşe yapıp sana iftira atarak ayrılmaya kalkabilir...o harekete geçmeden sen harekete gec...

Ayrica esin seni başka bir kadın ile aldatsa ailesi hosgorebilirdi ogullarini, ama bu kişi yenge helede amca hanimi ise tepkiler çok farkli olacaktır..bir kere tepki alan erkekte bir daha kolay kolay hata yapamaz..

Tekrari olacak eminim bir yapan yine yapar en kisa zamanda bitecek. Ben kendime gelemiyorum sadece suan biri beni uyandiracak uykudan diye bekliyorum.
Ben kendime acimayi birakmakla baslamaliyim ise biliyorum ama suan hic birsey yapamiyorum kendime gelemedim hala soktayim uzerimden atamiyorum

Yazik maden akrabasini sevicek akli nerdeymis bu zamana kadar sizinde basinizi yakmis. Ama sessiz kalmayin duysun herkes

Annesi dedi zaten kime yazmis diye ben soyleyemedim ama eger dogruysa ben redderim oglumu dedi beni sevdiklerini biliyorum her seferinde soyluyorlar iyi insanlar ailesi bu duruma sessiz kalacaklarini sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…