• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

Watsapp durumunu yeniden olusturun herkese açin ayarlardan..Bu akrabamin kiziyla ask yasiyorum aşığım yazın iki taraf da rezil olsun o kız mutlaka biliyor evli oldugunu akraba cunku..Bosanin cocuk yokken cok cok kolay dusunecek ne var ki ?
Kadının ilgisinin olup olmadığından emin olmadan ona iftira atmış olur. Kocasını def etmesi ve ailesine söylemesi lazım. Belki karşı tarafta rahatsız bu durumdan..

Bakın eğer ayrılmaya cesaretiniz yoksa sakın eşinizle bu konuda karşı karşıya gelip yüz göz olmayın. Eğer bunu tartışıp tekrar barışırsanız emin olun sizi çok kez aldatacaktır. Ama bence en güzeli ne olduğunu öğrenip gerçekten öyle bir ilişkisi varsa ayrılın
adam yengesine ilan i aşk etmiş siz hala anla dinle düsün demissiniz :)

Kadının ilgisinin olup olmadığından emin olmadan ona iftira atmış olur. Kocasını def etmesi ve ailesine söylemesi lazım. Belki karşı tarafta rahatsız bu durumdan..
karşı taraf da durumu goriyor sonucta anlatsin gostersin kocasina ..Niye susuyor ki...İftira atacagı bir sey yok herkese açacak sadece..
o cesareti vermis ki yenge ilan ı aşk etmis adam

karşı taraf da durumu goriyor sonucta anlatsin gostersin kocasina ..Niye susuyor ki...İftira atacagı bir sey yok herkese açacak sadece..
o cesareti vermis ki yenge ilan ı aşk etmis adam
Kocasına anlatsa nolur sizce Türkiye gerçeklerinde?
Yeğenin bana aşık? Dese?

Ay bende bir yengeyım . 2 tane kaynım var..
Allahhımmmm düşünülcek gibi değil . Bana böyle bir imada dahi bulunsalar boğup atarım sanırım kenarı :deli:
( Bu cümlemi söyleme sebebım dün gece 7 kişiyi öldürmem :eek: hala etkisinden çıkamadım :kusmuk:)
Hayırdır kız, noldu:skandal: rüya mı gördün yine

• Beğen
Reactions: H E
Gordume inaniyorum sordum az oncede aradi durdu telefonda da soyledim bosluktaydim dedi inkar edemiyor. Karsi tarafin haberi yok diyor durumu ona yazdin dedigimde anlamamistir falan diye klasik yalan soyluyor. Kizlar suan kararim kesin ayrilacagim ve basimin cagresine bakmam gerekiyor bu igrencligi kaldiramam ki akrabasi surekli yuzyuze gelecegiz ben bu supeyle omur boyu yasayamam.
Suan cok aci cekiyorum ama kisa zamanda gecsin ciksin hayatimdan istiyorum dava surecinde illa ispat mi gostermem gerek cunku bosanmam diyor kendisi.
Durumuda silmistir eminim.

Kendi konusmalarinizi kaydedin, konusurken durumu anlatin ona telefonda mesela; konusmalarinizi kaydedin. Hepsi delil.

Ayrıca herkese asik oldugu kisinin akrabasi oldugunu da söyleyin. Hatta akrabanin kim oldgunu da söyleyin. Siz kendiniz için en atak yolu seçin. Birakin kalanini o ve sevgilisi ve ailesi düşünsün. Sizi gram düşünmemiş terbiyesiz bir adam bırakın yaptiklariyla başbaşa kalsın. Dilerim toparlayamaz kendini o ayrı.

Kendi konusmalarinizi kaydedin, konusurken durumu anlatin ona telefonda mesela; konusmalarinizi kaydedin. Hepsi delil.

Ayrıca herkese asik oldugu kisinin akrabasi oldugunu da söyleyin. Hatta akrabanin kim oldgunu da söyleyin. Siz kendiniz için en atak yolu seçin. Birakin kalanini o ve sevgilisi ve ailesi düşünsün. Sizi gram düşünmemiş terbiyesiz bir adam bırakın yaptiklariyla başbaşa kalsın. Dilerim toparlayamaz kendini o ayrı.

Dakika basi ariyor korkuyor cunku ailesine rezil olmaktan isi meslegi iyi tehdit ediyorsun beni diyor soyleme dagitma hemen herseyi diyor. Is cevresinde ailesinde saygin efendi gorunuyor yediremiyor kendine rezil olmayi bende bu sefer acip ses kaydi alacagim karsi tarafin agzini aramali miyim

Duyduğuna inanma gözünle gördüğünden bile emin olma demişler.
Uzaktan olsa neyse ama aile içi çok büyük olaylara dönüşebilir emin olmadan böyle büyük bi adım atılmaz ki..
bilmiyorum ama insan bekatken ve tanımadığı birine bile ilk başta whatsapptan vs. gönderme yapmıyor. yani tabiki dediğiniz de haklısınız ama bana çok temelsiz gözükmedi. bu konun üzerine bi eğil konu sahibi eğer karşışıklıysa evlerine ateşler sal

Dakika basi ariyor korkuyor cunku ailesine rezil olmaktan isi meslegi iyi tehdit ediyorsun beni diyor soyleme dagitma hemen herseyi diyor. Is cevresinde ailesinde saygin efendi gorunuyor yediremiyor kendine rezil olmayi bende bu sefer acip ses kaydi alacagim karsi tarafin agzini aramali miyim
Bi şekilde ses kaydı al ve herkese rezil etmekle tehdit et anlaşmalı boşanmaya ikna et tek celsede biter anlaşmalı olursa yok olmazsa da ses kaydını mahkemede sunarsın elin kuvvetlenir. Rabbim yardımcın olsun inşallah canım

Siz once esinizdenbir itiraf alin telefonda kaydedin. Rezil olmaktan korkuyorsa yapmayacakti. Nolur boyle seyleri hic dusunmeyin siz, zamaninda o dusunecekti. Karsi taraf dediginiz diger kadin mi?
Eger diger kadinsa kastiniz bence simdilik hic bulasmayin. Dikkat cekebilir. Sizin isiniz esinizle.

Kendini affettirse bile bir ömür boyu şüpheyle yaşayacaksın. Cok zor bir durum. Sana bosan demem ama ben olsam bosanirdim.

Icimde kin nefretten baska hic bir duygu kalmadi deli gibi asik olan ben suan sevmedigimi hissediyorum ses kaydi alacagim karsi taraf yani yengesine birsey sormayacagim. Bana bile bunca yil durum paylasmamis ona paylasiyorsa demekki karsi taraf biliyor bunu. En az kavga gurultuyle ailemi yipratmadan bitirecegim ses kaydi alip eger anlasmali bosanmaz ise kullanacagim sanirim baska yolu yok

Back