- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- Konu Sahibi belgisiz_zamir
-
Kadının ilgisinin olup olmadığından emin olmadan ona iftira atmış olur. Kocasını def etmesi ve ailesine söylemesi lazım. Belki karşı tarafta rahatsız bu durumdan..Watsapp durumunu yeniden olusturun herkese açin ayarlardan..Bu akrabamin kiziyla ask yasiyorum aşığım yazın iki taraf da rezil olsun o kız mutlaka biliyor evli oldugunu akraba cunku..Bosanin cocuk yokken cok cok kolay dusunecek ne var ki ?
adam yengesine ilan i aşk etmiş siz hala anla dinle düsün demissiniz :)Bakın eğer ayrılmaya cesaretiniz yoksa sakın eşinizle bu konuda karşı karşıya gelip yüz göz olmayın. Eğer bunu tartışıp tekrar barışırsanız emin olun sizi çok kez aldatacaktır. Ama bence en güzeli ne olduğunu öğrenip gerçekten öyle bir ilişkisi varsa ayrılın
karşı taraf da durumu goriyor sonucta anlatsin gostersin kocasina ..Niye susuyor ki...İftira atacagı bir sey yok herkese açacak sadece..Kadının ilgisinin olup olmadığından emin olmadan ona iftira atmış olur. Kocasını def etmesi ve ailesine söylemesi lazım. Belki karşı tarafta rahatsız bu durumdan..
Kocasına anlatsa nolur sizce Türkiye gerçeklerinde?karşı taraf da durumu goriyor sonucta anlatsin gostersin kocasina ..Niye susuyor ki...İftira atacagı bir sey yok herkese açacak sadece..
o cesareti vermis ki yenge ilan ı aşk etmis adam
bence kadınla yeni yeni flörtleşmeye başlamışlar gibi.Kocasına anlatsa nolur sizce Türkiye gerçeklerinde?
Yeğenin bana aşık? Dese?
Duyduğuna inanma gözünle gördüğünden bile emin olma demişler.bence kadınla yeni yeni flörtleşmeye başlamışlar gibi.
Hayırdır kız, nolduAy bende bir yengeyım . 2 tane kaynım var..
Allahhımmmm düşünülcek gibi değil . Bana böyle bir imada dahi bulunsalar boğup atarım sanırım kenarı
( Bu cümlemi söyleme sebebım dün gece 7 kişiyi öldürmemhala etkisinden çıkamadım )
Kendi konusmalarinizi kaydedin, konusurken durumu anlatin ona telefonda mesela; konusmalarinizi kaydedin. Hepsi delil.
Ayrıca herkese asik oldugu kisinin akrabasi oldugunu da söyleyin. Hatta akrabanin kim oldgunu da söyleyin. Siz kendiniz için en atak yolu seçin. Birakin kalanini o ve sevgilisi ve ailesi düşünsün. Sizi gram düşünmemiş terbiyesiz bir adam bırakın yaptiklariyla başbaşa kalsın. Dilerim toparlayamaz kendini o ayrı.
bilmiyorum ama insan bekatken ve tanımadığı birine bile ilk başta whatsapptan vs. gönderme yapmıyor. yani tabiki dediğiniz de haklısınız ama bana çok temelsiz gözükmedi. bu konun üzerine bi eğil konu sahibi eğer karşışıklıysa evlerine ateşler salDuyduğuna inanma gözünle gördüğünden bile emin olma demişler.
Uzaktan olsa neyse ama aile içi çok büyük olaylara dönüşebilir emin olmadan böyle büyük bi adım atılmaz ki..
Bi şekilde ses kaydı al ve herkese rezil etmekle tehdit et anlaşmalı boşanmaya ikna et tek celsede biter anlaşmalı olursa yok olmazsa da ses kaydını mahkemede sunarsın elin kuvvetlenir. Rabbim yardımcın olsun inşallah canımDakika basi ariyor korkuyor cunku ailesine rezil olmaktan isi meslegi iyi tehdit ediyorsun beni diyor soyleme dagitma hemen herseyi diyor. Is cevresinde ailesinde saygin efendi gorunuyor yediremiyor kendine rezil olmayi bende bu sefer acip ses kaydi alacagim karsi tarafin agzini aramali miyim
Kız neden rezil olsun?? Evlilik sadakati eşleri bağlar 3. Kişiyi değil.Söyle bence . O kızda karşılık veriyorsa o da rezil olsun.
Dakika basi ariyor korkuyor cunku ailesine rezil olmaktan isi meslegi iyi tehdit ediyorsun beni diyor soyleme dagitma hemen herseyi diyor. Is cevresinde ailesinde saygin efendi gorunuyor yediremiyor kendine rezil olmayi bende bu sefer acip ses kaydi alacagim karsi tarafin agzini aramali miyim
Pişkinliğin bu kadarına da pes doğrusuDtehdit ediyorsun beni diyor soyleme dagitma hemen herseyi diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?