• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

Annesi dedi zaten kime yazmis diye ben soyleyemedim ama eger dogruysa ben redderim oglumu dedi beni sevdiklerini biliyorum her seferinde soyluyorlar iyi insanlar ailesi bu duruma sessiz kalacaklarini sanmiyorum
Neyi bekliyorsun kim oldugunu söylemek için...
Bak ben burada gerildim

Tekrari olacak eminim bir yapan yine yapar en kisa zamanda bitecek. Ben kendime gelemiyorum sadece suan biri beni uyandiracak uykudan diye bekliyorum.
Ben kendime acimayi birakmakla baslamaliyim ise biliyorum ama suan hic birsey yapamiyorum kendime gelemedim hala soktayim uzerimden atamiyorum

Niye acıyorsun kendine? O acısın seni kaybettiği için bir, akrabasıyla aldatacak kadar alçak olduğu için iki. Ben eski sevgilimi başka birisiyle yatakta bastım, bizzat gördüm. O adam sonradan çok dönmek istedi, kabul etmedim. Bekarken daha kolay ayrılmak diyebilirsin ama inan yaşanılan aynı travma. Kaç sene geçti üzerinden hala hatırladıkça bir tuhaf oluyorum. İyi bir avukat bul, tazminat davası açabiliyorsan aç, kurtul bu şeref yoksununundan. Belki daha iyi birisi çıkacak karşına boşandıktan sonra.

Bi yanlisina goz yumarsan arkasi cok gecmeden gelir oyle bi aci yasatmalisn ki ona ömrü boyunca unutmamali amcasinn esi diosn o zmn ilk once ailsine anlatmalisn ailesi zaten onu bitire duydugu gibi sonrada bi tekmede sen atarsn ve hayati boyunca yaptgi en buyuk yanlis oldgnu anlar tazminat davasyla boşa hemen neyi var ne yi yok al elinden

Bunu sende bilemezdin . Hic üzülme dik dur .Ben olsam herkese ekran görüntüsünü atardım hem kendi hem.onun ailesine .

Aileni kırarak evlilik yapmadıysan hiç düşünme. Kırmış olsan bile her daim yanında olacaklardır

Aslinda suan iyi degilim ve neden buraya yaziyorum bilmiyorum belki bu durumu kimseye anlatamam diye boyle birsey yapiyorum.
10 aylik evliyim ayrica 9 yildirda sevgiliydik. Suan bunlari yazmak cok aci.
Telefonunu kontrol ettim be whatsapp durumunda birini sevdigini yazmis ve sadece o kisi goruyor durumunu ve bunu bu sabah ogrendim. Cok aci cekiyorum aslinda icimde cok buyuk bir ofke var igreniyorum ondan cunku akrabasi o kizi en acisida bu.
Ben ne yapacagimi bilmiyorum kimseye anlatamiyorum ailemi uzmek istemiyorum bayram oncesi ama suan yardima ihtiyacim var.
Kotu durumdayim ama saglikli dusunemiyorum yardimci olun.
asla affetme ve susma herkes bilsin. daha sonra o seni terkedecek ve hatta zeytinyağı gibi üste çıkıp seni suçlayacak hatta belki iftira atacak. aynı durumları da ben de yaşadım ben de sustum ama hata ettim. sonra tüm ailesi oğlumuza iftira ediyorsun dediler , kimse inanmadı. Ki inanmaları da umrumda olmadı. ben doğruları bildikten sonra.
ayrıca sakın ha sakın kendini suçlama. hiçbir neden aldatmaya iten sebep olamaz. sen aldatsan aynı şekilde o kendini suçlayacak mıydı. kendinize gelin ve saf olmayın

Nereden baksan tutarsızlık nereden baksan ahmakca! Eşinizin en hafif tabiri ile kendini içine düşürdüğü durum bu malesef!

Kanıtlamanız gerek, yoksa ailesi size yenge mevzusunda asla inanmayacak emin olun, benim oğlum asla yapmaz, bizim gelin iftira attıya kadar varır bu işin sonu.istisnalar hariç olmakla beraber çünkü inkarcı ve riyasever bir toplumuz malesef:KK43:

En kısa zamanda pusuya yatın ve kanıtlayın bu durumu sonra zaten boşanmalısınız.aile içi yakın bağlarla ilişkisini yürütmeyi beceremeyecek kadar gelişmemiş bir adam asla ne size ne başkasına düzgün bir koca olamaz! Ensest bir sapkınlıktır! Yengeye yürüyen yarın çok daha pis şeylere meyil edebilir!!

Lütfen ilk yaşadığınız şok halinden çıkıp aklınızı başınıza alın, suçlu siz değilsiniz hatta mağdur sizsiniz bunu fark edin ve ona göre davranın.kanıt bulmak ve mahkemeye gitmek ilk işiniz olmalı artık.

Geçmiş olsun.

ah yorumları görünce içim daha bir acıdı. Arkadaşlar konu sahibi yaşadağı çöküntüyü paylaşmış bir an için başınıza geldiğini düşünün. Güvendiğiniz sevdiğiniz gelecek hayelleri kurduğunuz kişinin bu denli hazmı zor hata yaptığını. Yani hemen yapacağınız ekran görüntüsü almak, Herkese duyurmak, Boşanmak mı?
Bence öncelikle bu yaşadığın olayı hazmetmeye çalış biraz içinde yaşa. ve açık bir şekilde eşinle konuş zaten gerçekten o kişiye hisleri varsa ve karşılıklı ise eninde sonunda senden boşanmak isteyecekti.
Allah yardımcın olsun. Bence eşinle konuş aranızda halledin alınan karar doğrultusunda da ailelerle paylaşırsınız.

Sessiz kalmak istemiyorum ama bunu suan yapmam dogru mu benim yuzumde herkes uzulecek zaten ailemin baska skintilari var
Ya nasil bir psikoloji bu ben anlamıyorum ne demek senin yüzünden herkes üzülecek :işsiz: kim söyledi bunu eşin olacak ş...siz mi:KK11:

Ortada bir suç varsa bu esin ve o kızın dır. Sen ilk işin önce eşini sonra o kızı bütün sülaleye afiş edeceksin insan içine çıkamaz hale getireceksin sonra da dava açıp bosayacaksin tazminat ve nafaka talep edeceksin sürünsün adi herif o da belki anlar evlilikte götü başı oynamaması gerektiğini.:duduk:

ah yorumları görünce içim daha bir acıdı. Arkadaşlar konu sahibi yaşadağı çöküntüyü paylaşmış bir an için başınıza geldiğini düşünün. Güvendiğiniz sevdiğiniz gelecek hayelleri kurduğunuz kişinin bu denli hazmı zor hata yaptığını. Yani hemen yapacağınız ekran görüntüsü almak, Herkese duyurmak, Boşanmak mı?
Bence öncelikle bu yaşadığın olayı hazmetmeye çalış biraz içinde yaşa. ve açık bir şekilde eşinle konuş zaten gerçekten o kişiye hisleri varsa ve karşılıklı ise eninde sonunda senden boşanmak isteyecekti.
Allah yardımcın olsun. Bence eşinle konuş aranızda halledin alınan karar doğrultusunda da ailelerle paylaşırsınız.

Inanin kotu durumdayim ilacla ayaktayim suan buraya yaziyorum icimi bosaltmam gerek kimseye soyleyemiyorum hala sok etkisindeyim gozlerim sis kipkirmizi zor aciyorum ama yazmak konusmak istiyorum bunu tanidik birine anlatmak bana zor ve agir gelecek ama yapacagim.
Buna katlanamiyorum bu mubarek cuma gunu duadan baska birsey yapamiyorum Allah a bana sabagin 5 inde bunu gormemi sagladigi icin sukrediyorum iyiki cocugum yok belki oyle daha aci olacakti

Cok aci olan o kiside evli yaa amcasinin hanimi yaa bunu buraya yazmak bile beni bitiriyor onun karsilik verdigini dusunmuyorum ama igreniyorum esimden suan yasadigimiz hersey aci veriyor
:kusmuk::kusmuk:

Şu durumda "Herkeşş üzülcek, sessiz kalmalıyım sankiğğ" diyebiliyorsan zaten...
Evin Behlül'üne bak sen.

Allahin sevgili.kuluymussun ki cocuk olmadan daha 10 aylik evlilikte yuzunu göstermiş bu serefsiz. Once hazmet, uzuntunu yasa ama sonra bi silkelen kendine gel. Rezil et bu herifi. Niye ayrildigini herkes bilsin

Inanin kotu durumdayim ilacla ayaktayim suan buraya yaziyorum icimi bosaltmam gerek kimseye soyleyemiyorum hala sok etkisindeyim gozlerim sis kipkirmizi zor aciyorum ama yazmak konusmak istiyorum bunu tanidik birine anlatmak bana zor ve agir gelecek ama yapacagim.
Buna katlanamiyorum bu mubarek cuma gunu duadan baska birsey yapamiyorum Allah a bana sabagin 5 inde bunu gormemi sagladigi icin sukrediyorum iyiki cocugum yok belki oyle daha aci olacakti
Gerçekten tahmin edebiliyorum acınızı. Allah yardımcınız olsun. Ama hayat devam ediyor. Allah daha kötü acılar vermesin sağlığınız cok önemli. evet en azından cok geç olmadan eşiniz ile aynı frekansta hayatınız olmadığını öğrenmişsiniz. Biraz hazmettikten sonra daha kolay olacak emin olun. kesinlikle eşiniz ile konuşmak en doğrusu. sakin olun hırslarla hareket etmeyin benim fikrim.

Cok sukur binlerce sukur cocugum olmadi.
Cok isterdim bende bir cocuk buyutmek ama Allah im en guzelini biliyormus.

Kendime acimayi biraktigim zaman birseyleri basaracagim suan silkelenemiyorum. O iste calisiyor belki unuttu belki guluyor arkadaslariyla ben burda aci cekiyorum bunlari dusunmek cok kotu cook

Hep diyiruz ya erkekler söyle erkeler boyle diye
Hadi erkek ona ilgisi oldugunu soyledi diyelim. Neden o kiz ona cevap yaziyo sen evlisin seninle isim olmaz demiyo
İkiside o.cocu ama analariyla alakasi yok bu durumun. İkisinide ifsa edin rezil olsunlar

Cok aci olan o kiside evli yaa amcasinin hanimi yaa bunu buraya yazmak bile beni bitiriyor onun karsilik verdigini dusunmuyorum ama igreniyorum esimden suan yasadigimiz hersey aci veriyor
Oha ya bu ne midesizlikdir bende kuzeni falan sandım çocukluk aşkı vs mi diye düşündüm. Içinde kalan birşey mi acaba diye düşündüm çok safim ya.
Amcasının karısına bakan yarın baldizinada bakar kaynanasinada bakar. Senin kardesinin hanimada bakar
Defet başından bu karaktersiz adamı. Ailenin içinde tutma. Artı kadında karşılık veriyordur bence bu ne cesarettir.

Hep diyiruz ya erkekler söyle erkeler boyle diye
Hadi erk9ek ona ilgisi oldugunu soyledi diyelim. Neden o kiz ona cevap yaziyo sen evlisin seninle isim olmaz demiyo
İkiside o.cocu ama analariyla alakasi yok bu durumun. İkisinide ifsa edin rezil olsunlar
Kız değil evli barklı amca karısı imiş.

K
Tekrari olacak eminim bir yapan yine yapar en kisa zamanda bitecek. Ben kendime gelemiyorum sadece suan biri beni uyandiracak uykudan diye bekliyorum.
Ben kendime acimayi birakmakla baslamaliyim ise biliyorum ama suan hic birsey yapamiyorum kendime gelemedim hala soktayim uzerimden atamiyorum
kendinize acimakla en buyuk kotulugu siz kendinize yaparsiniz
Acinacak kisi bu kadar karaktersiz biri oldugu icin esiniz aslinda ve eger karsilik veriyorsa o kadin

Bu Olay basiniza gelecekmis onune gecemezdiniz
Omrunuzun ne kadarini ona versenizde ne kadar mukemmel bir es olsanizda durum degismezdi inanin cunku esiniz “konu biri”

Simdi iyi tarafini gormekte zorlaniyorsunuz ama sukredinki cocugunuz yok bir anda bu kamburdan kurtulup acilarinizdan ders almis biri olarak yeniden hayata tutunabilirsiniz

43 yillik hayatim boyunca defalarca kez gordumki oldurmeyen aci insani guclendiriyor

Back