- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi belgisiz_zamir
-
Sizin bosanacaginiz yok. Bir kac sene sonra da cocugum var bosanamiyorum diye konu acarsiniz.Sessiz kalmak istemiyorum ama bunu suan yapmam dogru mu benim yuzumde herkes uzulecek zaten ailemin baska skintilari var
Oooo sen direk Kaç kurtul canım.Cok aci olan o kiside evli yaa amcasinin hanimi yaa bunu buraya yazmak bile beni bitiriyor onun karsilik verdigini dusunmuyorum ama igreniyorum esimden suan yasadigimiz hersey aci veriyor
Sizin bosanacaginiz yok. Bir kac sene sonra da cocugum var bosanamiyorum diye konu acarsiniz.
İyi kimse üzülmesın sen hayatın boyunca bu midesiz pislikle yaşa hatta çocuklarını doğur..Sessiz kalmak istemiyorum ama bunu suan yapmam dogru mu benim yuzumde herkes uzulecek zaten ailemin baska skintilari var
Ailem arkamda durur bir işim yok kendi yolumu cizmem gerek ama beynimi kemiriyor dusuncelerden kurtulamiyorumşu aşamada bencil olmanız lazım aileniz arkanız da durmaz mı? eşinizi ve akrabayı rezil edin. birbilerini yesinler
yengesiymiş sanırım. arkadaşım normalde yani yabancı bi kadınla filan olsaydı aldatma bi kadın olarak kendini kadınlık anlamında köyü hissederdi ama sizin durumuzda öyle bişey yok. adam über ahlaksız, sapık. allah korusun böyle insan baba falanda olamaz . yat kalk dua et sapık yönünü ortaya çıkardığı için.Ailem arkamda durur bir işim yok kendi yolumu cizmem gerek ama beynimi kemiriyor dusuncelerden kurtulamiyorum
Ailenizi düşünüyorsanız eğer şimdi söyleyin. Benim akrabam yaptı o hatayı, ailem üzülür diye sakladı yıllarca sonra ortaya çıkınca ailesi kahroldu neden daha önce söylemedin bunca zaman katlandın diye çok çok üzüldüler.Hayir bu duruma midem dayanmaz boyle devam etmeyecegim ama inanin suan beynim patliyor ailemden baska birsey dusunmuyorum
Şu durumda bizim haklı oluşumuz önemli değil haklı olan sensin bizler senin kafanda oturtamadığin taşları anlatıyoruz su an sağlıklı dusunemiyosunHaklisiniz hepiniz tesekkur ederim.
Sordum bir aciklama yapamadi.
Yediremiyorum kendime sanki birisi binlerce bicagi sapliyor bana oyle aci cekiyorum. Nasil atlatacagim dua istiyorum
Eşine sormuş bile artık çok geç. Adam konu sahibinin bildiğini biliyor ve sesini çıkarmazsa bundan sonra çok rahat at koşturacak.Bakın eğer ayrılmaya cesaretiniz yoksa sakın eşinizle bu konuda karşı karşıya gelip yüz göz olmayın. Eğer bunu tartışıp tekrar barışırsanız emin olun sizi çok kez aldatacaktır. Ama bence en güzeli ne olduğunu öğrenip gerçekten öyle bir ilişkisi varsa ayrılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?