Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

Ölü gibi olma. Kalk. Birazdan eve gelir it. Seni ikna eder. Sarılıp öper. Tarlı sözler söyler. Kanarsın.
Bu kanınca ikna olacak bir dey değil.
Bu herhangi biriyle bir aldatma değil.
Bu sapıklık.
Bu ahlaksızlık.
Adilik.
Amcası sana göz dikseydi hoşuna gider miydi acaba pisliğin?

karşı taraf da durumu goriyor sonucta anlatsin gostersin kocasina ..Niye susuyor ki...İftira atacagı bir sey yok herkese açacak sadece..
o cesareti vermis ki yenge ilan ı aşk etmis adam
Ya adam kadina takiksa ve oda silik bi tip oldugundan korkudan diyemiyorsa...bencede aralarinda bsiey oldugu ispatlanmadan kadina yurunmemeli.ama adamlada asla devam edilmemeli

Ya adam kadina takiksa ve oda silik bi tip oldugundan korkudan diyemiyorsa...bencede aralarinda bsiey oldugu ispatlanmadan kadina yurunmemeli.ama adamlada asla devam edilmemeli
birinin kocasi bana boyle bir sey yapsa eger benimde niyetim yoksa arar karisina anlatirim durustluk bunu gerektirir cunku demekki karsi taraftada bir skinti var

Kizlar suan tek derdim ses kaydi almak daha sonra arkama bakmadan gidecegim. Baska ispatlayacak birsey yok cunku iftira atiyor demesinden korkuyorum. Annesi geldi kadin dayanamamis inanamiyor hala oyle birsey varsa evlatliktan redderiz diyor. Kiz kimmis diyor soyleyemedim o kadar acidim ki sadece bayrami bekleyecem bunu soylemek icin.

bayramı neden bekliyorsunuz.
herkes bir aradayken mi yapacaksınız.
bayrama kadar o adamla aynı evde olmak neden

valla şu an gülüyorum.çünkü ben 2 aylık evliyken eşim whatsapp ta beni aldattı.kız evli değil ama resimlerini yollamış beyaz askılı fotoğraflarını.eşim çok yakışmış demiş.bayram tatiline ne zaman gideceğini vs.yazmış kıza.bu geçtiğimiz ramazan oldu.şimdi boşanma aşamasındayım.ben valla ailelere söyledim.rezil oldu.böyle oluncada boşanma davası açtı bana.bende kabul ettim.bitiyor yani.çocuk asla ve asla yapma.ilk başta benim eşimde ben iyi değilim psikolojik olarak vs.diyordu.bence karakter ve ahlak irade meselesi bunlar.sana tavsiyem ailenin yanına git ve ilk şoku atlatmaya bak.sonra mantıklıca düşün ve kararını ver.seviyorsan eğer ki,şimdi seviyorum dersin,o sevgi değil bir kıskanmadır.kıskandığından seviyorum zannedebilirsin.çünkü bende ilk önce boşanmak istemedim.sonradan düşündüm geri dönersem bu aldatmasını kabul etmiş görüneceğim.daha kötü olacak.en iyisi silip bitireyim dedim.ve boşanacağım.son kararım.kendinize saygınız olsun.

Yuhh yani insan yengesine karşı böyle bir şeyi nasıl düşünebilir, resmen karaktersizlik !
Bence herşey ortaya dökülsün, bakalım amcasının elinden eşinizi kim alabiliyor ?
Kadının suçu yoksa zaten sıkıntı olmayacaktır, varsa o da çeksin !

Siz bişey yapmadınız ki, bazen anlayamıyorsunuz yıllarınızı versenizde aileniz de bu durumu anlayacaktır zamanla çünkü sizden kaynaklı birşey yok. Talihsizlik resmen ! Kavun değil ki ..!

Nasil atlattiniz bu durumu. Ben hala kendime gelemiyorum kalbim agriyor aklima geldikce sadece uzuluyorum gecen yillarima.

Nasil atlattiniz bu durumu. Ben hala kendime gelemiyorum kalbim agriyor aklima geldikce sadece uzuluyorum gecen yillarima.
o gün bütün gece ağladım.eşim pişman olduğunu söyledi ama ben kendime yediremedim.ertesi gün iyi olduk.fakat sonra ben yine kötü oldum.dayanamadım.iyice kavga ettik.sonra ailelere söyledim.iki tarafada.ondan sonra karşı taraf ailece boşanma kararı almışlar.ben haklı olmama rağmen bitirmeyelim dedim ama kabul etmediler.eşim kesin kararlı.en sonunda dava da açınca bikaç aydan sonra bende düşündüm ve ikna oldum boşanmaya.bikaç gün önce geldi bütün eşyalarımda şehir dışından.o zaman almamıştım eşyalarımı.evi vs.kapattı.o derece yani.ohh şimdi kafam rahat.istediğiyle konuşsun.atacağım boşanma için imzamı mahkemede.bana değer vermeyene asla değer vermeyeceğim.ailesi de kendisi de defolsun gitsin ! boşver aldatan sevmiyordur.

Cok zor bir surec olacak ama bunu atlatabilirim Insallah tek duan bu

senin eşin sadece aldatmamış.çokta utanmaz ve küstah! ne demek akraba ile bu niyetle konuşmak.hemen sil onu d
Cok zor bir surec olacak ama bunu atlatabilirim Insallah tek duan bu
Atlatırsın merak etme.Çok ağrına gidiyor insanın.seni anlıyorum ama bu duygusal çökkünlüğün geçtikçe mantığın yerine gelince eşinden miden bulanacak.benim şu an öyle.kurtuldum diye senviniyorum.üstelik benim 3.evliliğim.düşün.bende de çocuk yok.buna rağmen boşverdim.aslında kötü oldu benim için ama güçlü olacağım.kendime bakıyorum.başım dik duracağım.kimseden fayda yok emin ol.erkeklere artık güvenmiyorum ben.benim için en iyisinin en yakışıklısı en zengininin bile pek önemi yok artık.

Ama bak ben sana yine de şunu tavsiye ederim.eğer pişmansa üzgünse bi şans ver.kimseyede deme durumu.ben böyle yapsaydım keşke de dedim açıkçası kendi kendime.evlilikle bekarlık arası bocalamada olabilir.

Tazminat davası açın. Donuna kadar alın ve boşanın. Alacağınız tazminatla yurt dışı turlarında gezin, yiyin, için, eğlenin, bunu da sosyal ağlarınızda paylaşın. Gözüne gözüne sokun. Acınız nasıl geçiyor görün bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…