Yardim edin!!! aldatildim...yeni evliyim

Türk dizilerindeki sapık ilişkiler yüzünden bu tarz ilişkiler normalleştirildi.
Boşan kardeşim, amca karısına aşık bir adamla evlilik olmaz..
Türk dizisi dediğin türk edebiyatının çok önemli bir eseridir, bir romandır!
Hayırdır ya bu nasıl bir mantık!!
genelevler de para kazanma ihtimali var diye iş arayanlar "hayat kadını olsun" demek gibi saçma bir tespit farkında mısınız?

Ayrıca edebiyat da tüm sanat dalları gibi toplumun aynasıdır! Toplum ışıl ışılsa toplumu aydınlatır, toplum eğitim yozlaşmasından sapıtmışsa bunu kayıt altına alır.sana gör bunu dersini çıkar demek ister!!! ANLAYANA TABİKİ!!!
ama çoğunluk bihterin bluzuna anasının küpesine bakarsa sanat ne yapsın!

Ben 28 esim 30 yengesi 45 yasinda. Ne aci demi bana aciyorsunuz eminim bende cok uzulmustum arkadaslarim boyle durumlar yasayinca agladim onlar icin dedimki sukur esim oyle degil diye ama yanilmisim esim hepsinden asagilik birisi.
Acınacak durumda olan siz değil eşiniz.Kendinize yüklenmeyin

Kız deyince bende yengesi ile yakın yaşlardasınız sandım kendinden 15 yaş büyük amcasının karısını sevmesi eşinizin sapkın biri oldugunu gösteriyor bence tamamen fantazi kurmuş amcası öğrenir diye korkmuyor mu bana baya ilginç geldi sakın kimseye söyleme diye sana yalvarması gerek amca duyarsa öldürebilir bile.

Dehşetle okudum tüm yazını
Sana süper bir fikir vereceğim şimdi ;
Umarım bir miktar paran veya altınların vardır.
Şimdi kendine acımaktan vaz geçip,derhal yanına en ihtiyacın olan birkaç parça eşyalarını diş fırçanı,şampuanını,makyaj malzemelerini,kıyafetlerini alıp valizini toparlayıp o gelmeden bir taksi çağırıyorsun...
Biraz semtine uzak , uygun bir otel bul.
Git oraya yerleş ,telefonlarını kapat ,yada giderken hemen kendine yeni bir hat al .
Sana asla ulaşamasın,hatta akrabalarında hiç kimse sana ulaşamasın.
Git orada düşün ağla ,kafanı topla hesap yap.
Bu arada ses kaydını kesinlikle tut ve yanında bulunsun,bu arada ona asla hakaret etme o dökülsün sana .
Sana ulaşamayınca yavaş yavaş aileni arayacak ve herkes ayaklanacak.
İstediğin ortam oluşmuş olacak böylece,ya ona itiraf etmesini söyleyeceksin yada sana nafaka bağlayıp hayatın boyunca köpekliğini yapacak.
Ailen üzülmez emin ol senin kadar.
Senin yaraların şuan o kadar derin ki,1 günde hayatın alt üst oldu ,hayallerin,sevgin yuvan inandıkların...
O yüzden önce senin iyileşmen lazım,ailen nasıl olsa alışır.
Allah yardımcın olsun..

Tam da kurban bayramı , herkesin elinde bıçak .. Amca durumu öğrenirse ne olur acaba ?
Bencesen mesajları esesle ve bayramdan sonra hem eşinin ailesine hem de kızın ailesine mesaj at .

Bir yakınımın arkadaşı boşanma davası açmıştı ( eşi aldatmıştı )ve boşandı da , kocasının yedi sülalesi" sen oğlumuza iftira attın " diye diye kızın yakasından düşmemişlerdi , kız da zamanında eseslediği eşinin ve o kadının bütün müstehcen resimlerini alın size iftira diye ayrıldığı kocasının anasına ,babasına ,dayısına ,halasına , artık aklınıza kim gelirse tüm sülalesine toplu mesajla gönderdi , öyle çeneleri kapandı .

Ben 28 esim 30 yengesi 45 yasinda. Ne aci demi bana aciyorsunuz eminim bende cok uzulmustum arkadaslarim boyle durumlar yasayinca agladim onlar icin dedimki sukur esim oyle degil diye ama yanilmisim esim hepsinden asagilik birisi.
Inanın söylenecek söz kalmıyor boşanmak en mantıklisi ve bence eşinizin amcasida olaydan haberdar olmalı ona da yazık

"Sen o otelde kimle ne halt yedin" gibi bir iftiraya maruz kalabilir eşi ve eşinin ailesi tarafından..Zira bu bu gibi insanlar hem suçlu hem güçlü olurlar..

telefonlara konusma kayit programi indirim butun tel konusmalarini kaydedip gerektiginde kullanabilirsiniz. tel durumu neden scren shotla yani ekran goruntusu alip kaydetmediniz

"Sen o otelde kimle ne halt yedin" gibi bir iftiraya maruz kalabilir eşi ve eşinin ailesi tarafından..Zira bu bu gibi insanlar hem suçlu hem güçlü olurlar..

Neden orada olduğunu ıspatlayınca ,kendi dertlerine düşüp ona bulaşamazlar bence.
Yani ses kaydı varsa ,hiç bir b..kkk yiyemezler..

Hepiniz haklisiniz hepiniz yapmam gerekenleri soyluyorsunu bende bunlaari yapacagim emin olun.
Suan ben ölü gibiyim. Biliyorum insanlarin daha buyuk acilari oluyor benimki yanlarinda okyanusta bir avuc su gibi ama yakiyor o bir avuc su. Inanin saglikli dusunemiyorum hala kendimde degilim. Biliyorum ben kendimi mahvettiginle kalacak ama o hayatina devam edecek bunu yanina birakmak istemiyorum suan konusmalari kayit altina almam gerekiyor baska ispatim olmayacak cunku. Cok safim yaa bir insan koru korune bu kadar sevebilir mi ccok aptalim cok

telefonlara konusma kayit programi indirim butun tel konusmalarini kaydedip gerektiginde kullanabilirsiniz. tel durumu neden scren shotla yani ekran goruntusu alip kaydetmediniz

Almaya calisacakken elim titredi telefon elimden dustu uyandi.
O ani anlatamam basima tas yagiyor gibiydi dizlerim hissizlesti kaldim oyle bu yuzden almaya vakit olmadi

Allah yardimcin olsun. umarim kendini toparlarsin bian once tel kayit programi indir eger yoksa. o gorusmeleri istediginde watsuptan da yollayabiliyosun maile de

Hay o boşluğa düşerde çıkamazsın iz inşallah ... Şu aldatan insanların bosluktaydim kelimesine uyuz oluyorum

ben sana acımadım hiç. o cibilliyetsize acıdım. insan yengesine yürür mü be?? zorlasan anası yaşında olur. tüh ona.
aileyi çok birbirine katma bence. çünkü yenge bilmiyor veya karşılık vermiyorsa günahına girmiş olursun. mesela bizim evde telefonlar ortada. belki kadınında ortadadır. amca hiç mi görmeyecek??
ama kayınvalideye kayınbabaya falan söyle yani bilsinler nasıl ahlaksız bir evlat yetiştirdiklerini.

kendini toparlar toparlamaz güvenilir bir avukat bulup danış.güvenilir diyorum çünkü kimisi öyle bir cendereye çekiyor ki bu defa karşı taraf oğullarını savunmak adına tümden saldırıya geçiyor.Amacın kendi ruh sağlığını koruyarak bu durumdan sıyrılmak olmalı şu aşamada

Eşiniz tam bir ahlaksız.aldatan tüm. İnsanlar gözümde öyle ama yengesine bakacak kadar edepsizlesmesi pes dedirtti. Acı kısmida Eşinizde belliki zerre pismanlikta yok tek düşündügü aileye rezil olmak akşam dank edip yalvarsada inanmayın .bosanmak boşanmamak size kalmış ama bu insandan evlat sahibi falan olmak çok riskli evladiniza yazık .ki bosanmayacaksaniz bile sizi kaybedecegini anlasın hoş öyle bir korkusuda yok gibi ama anlasın ve bence zaten gitmek ayrılmak en iyisi ama yinede en doğru karar sizin .fakat sonuc ne oolursa olsun onu rezil edin lütfen ses kaydı alın almasaniz bile herkese soyleyin biraz dagitin ortaligi ahlaksızlık nasilmis, bir insanın hayalleriyle oynamak nasilmis anlasın sizde daha gencsiniz inş çok mutlu bir ömür sürersiniz

Arkadaşım
Şu an esin ne sana ne yıkılan evliliğinize ne de güvenini sarstıgına üzülüyor.
Üç buçuk atıyor aile öğrenince siler diye.
Tek korkusu ailesinin öğrenmesi nasıl bir ahlaksız oldugunu.
Herkese söyle. Madem 10 yıl heba oldu onun da önündeki 10 yılı heba olsun. Durup düşünmekle gevirsin ben nasıl bir ahlaksızım ki amcamın esine göz dikebilecek asagılıktayım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…