- Konu Sahibi belgisiz_zamir
-
Türk dizisi dediğin türk edebiyatının çok önemli bir eseridir, bir romandır!Türk dizilerindeki sapık ilişkiler yüzünden bu tarz ilişkiler normalleştirildi.
Boşan kardeşim, amca karısına aşık bir adamla evlilik olmaz..
Acınacak durumda olan siz değil eşiniz.Kendinize yüklenmeyinBen 28 esim 30 yengesi 45 yasinda. Ne aci demi bana aciyorsunuz eminim bende cok uzulmustum arkadaslarim boyle durumlar yasayinca agladim onlar icin dedimki sukur esim oyle degil diye ama yanilmisim esim hepsinden asagilik birisi.
Inanın söylenecek söz kalmıyor boşanmak en mantıklisi ve bence eşinizin amcasida olaydan haberdar olmalı ona da yazıkBen 28 esim 30 yengesi 45 yasinda. Ne aci demi bana aciyorsunuz eminim bende cok uzulmustum arkadaslarim boyle durumlar yasayinca agladim onlar icin dedimki sukur esim oyle degil diye ama yanilmisim esim hepsinden asagilik birisi.
"Sen o otelde kimle ne halt yedin" gibi bir iftiraya maruz kalabilir eşi ve eşinin ailesi tarafından..Zira bu bu gibi insanlar hem suçlu hem güçlü olurlar..Dehşetle okudum tüm yazını
Sana süper bir fikir vereceğim şimdi ;
Umarım bir miktar paran veya altınların vardır.
Şimdi kendine acımaktan vaz geçip,derhal yanına en ihtiyacın olan birkaç parça eşyalarını diş fırçanı,şampuanını,makyaj malzemelerini,kıyafetlerini alıp valizini toparlayıp o gelmeden bir taksi çağırıyorsun...
Biraz semtine uzak , uygun bir otel bul.
Git oraya yerleş ,telefonlarını kapat ,yada giderken hemen kendine yeni bir hat al .
Sana asla ulaşamasın,hatta akrabalarında hiç kimse sana ulaşamasın.
Git orada düşün ağla ,kafanı topla hesap yap.
Bu arada ses kaydını kesinlikle tut ve yanında bulunsun,bu arada ona asla hakaret etme o dökülsün sana .
Sana ulaşamayınca yavaş yavaş aileni arayacak ve herkes ayaklanacak.
İstediğin ortam oluşmuş olacak böylece,ya ona itiraf etmesini söyleyeceksin yada sana nafaka bağlayıp hayatın boyunca köpekliğini yapacak.
Ailen üzülmez emin ol senin kadar.
Senin yaraların şuan o kadar derin ki,1 günde hayatın alt üst oldu ,hayallerin,sevgin yuvan inandıkların...
O yüzden önce senin iyileşmen lazım,ailen nasıl olsa alışır.
Allah yardımcın olsun..
"Sen o otelde kimle ne halt yedin" gibi bir iftiraya maruz kalabilir eşi ve eşinin ailesi tarafından..Zira bu bu gibi insanlar hem suçlu hem güçlü olurlar..
telefonlara konusma kayit programi indirim butun tel konusmalarini kaydedip gerektiginde kullanabilirsiniz. tel durumu neden scren shotla yani ekran goruntusu alip kaydetmediniz
Ben 28 esim 30 yengesi 45 yasinda. Ne aci demi bana aciyorsunuz eminim bende cok uzulmustum arkadaslarim boyle durumlar yasayinca agladim onlar icin dedimki sukur esim oyle degil diye ama yanilmisim esim hepsinden asagilik birisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?