Yardim eder misiniz bu aklima takilan konuda

Sevda hesap sormuyo. Bi baska calisan soruyo, sevda seni bi kizla görmüs öyle dedi diyo ona

sevda o kadına bilgi veren kadın, orayı karıştırmışsın

Sevda sorgulayan kadın zaten 31 yaşında ve evli

Ya kizlar cok canimi SIKIYO bu konu.

Demekki bana hep yalan söyledi ve benimle görüstügü siralarda o isyerindeki kadin vardi hayatinda ve hep ikimizi idare etti ve tuhaf tuhaf davranislari da bundan miydi yani Arayip bu konuyu konusup agzima geleni saymak istiyorum ona

Konuyu yeni okudum
Herkes sormuş ama içime dert olmasın bende sorayım YAŞLAR KAÇ
bu arada zipzip sanırım herkesin tanıdığı tek üye sensin​

Ağlama bebisim Kıyamam sana
neydi o değişik davranışları

Kizlar bu pislige okkali bi mesaj atmak istiyorum. Beni saf yerine koydugunu saniyosun ama herseyi anladim gibilerinden, adi serefsizin tekiymissin demek istiyorum. Bu konuda bana fikir verin ne yazabilirim. Bi pislik oldugunu bildigimi bilsin istiyorum

Vay be zipzip n konusunda 28 uye ...yahu ben niye normal is arkadasima arabaya kiz almissn diye sorayim ki...bunun altinda anormal bir durm var bence

Bana kendini cok ahlakli biri olarak tanitti ama bilemem ki ben
Canım sevgilisi olsa düşmanlık falan demezdi gibi geldi bana, ama bilemem tabiii. Bazen gözünle gördüğün zaman bile anladığın şey olmayabiliyor.. ara bir sor, başka bir yolun yok, inkar etse bile açıklamasından anlarsın, saçmalarsa bilirsin ki öyle bir adammış... herşey bir deneyim, kurtulduğuna şükredersin

Ağlama bebisim Kıyamam sana
neydi o değişik davranışları

Ya vardi iste bazi garip davranislar. Bulusmaya birdenbire gelmeyip ertesi gün pisman olup deli gibi aramalari falan ne bileyim su an detaya girmesem daha iyi olur kendimi iyi hissetmiyorum

Tamam ya vurmayin anladık
neyse adam mudur kadın eleman
nasıl hesap sorabilir Müdüre
başı kici ayrı oynuyosa bu elemanın bilemicem, işyerinde mesafe lazım özelliklede müdürsen
bak ben de bu detayı atlamışım, tabi soran kadın müdürün elemanıysa denk pozisyonlarda değillerse, çok yüksek ihtimal var bir şeyleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…