Zip bu eleman mudur dedin dimi
sevda normal çalışan
Müdüre hesap sormak ne haddine sevdanın
Valla bole bişey görmüştüm çalıştığım bi işyerinde.
Sekreter patrona hesap soruyordu neden Carrie yi odana cagirdin diye. Nerden biliyorsun dersen ben çok meraklı biriyim patronun pc sini kurcaladim msn si log tutuyordu orda gördüm. Ayrıca sekreter patronun metresiymis onuda yazılardan öğrendim ve daa 1 haftalik elemandim. Daha eski elemanların haberleri yoktu dunyadan
sevda o kadına bilgi veren kadın, orayı karıştırmışsınZip bu eleman mudur dedin dimi
sevda normal çalışan
Müdüre hesap sormak ne haddine sevdanın
Valla bole bişey görmüştüm çalıştığım bi işyerinde.
Sekreter patrona hesap soruyordu neden Carrie yi odana cagirdin diye. Nerden biliyorsun dersen ben çok meraklı biriyim patronun pc sini kurcaladim msn si log tutuyordu orda gördüm. Ayrıca sekreter patronun metresiymis onuda yazılardan öğrendim ve daa 1 haftalik elemandim. Daha eski elemanların haberleri yoktu dunyadan
Sevda sorgulayan kadın zaten 31 yaşında ve evlişimdi zipzip 27
sevgilisi 33
arabaya atılan kız 18
sorgulayan kadın 31
Bu ortalığı karıştıra sevda kaç yaşında; o çok önemli bir detay ama öğrenmemiz lazım onu da
(ahaahhaha kusura bakma zipzip şaka yapayım dedim son kez)
(Seviyoruz seni)
allah rızası için şu capsi kaldır gözlerim bozuluyor her yorumundaNormal değil zip..
Pardon karıştırdım neyseSevda hesap sormuyo. Bi baska calisan soruyo, sevda seni bi kizla görmüs öyle dedi diyo ona
zipzip bu adam normalde nasıldı hafif çapkınlık yapabilecek biri gibi miydi, var mıydı o ayaklarda bezleriSevda hesap sormuyo. Bi baska calisan soruyo, sevda seni bi kizla görmüs öyle dedi diyo ona
zipzip bu adam normalde nasıldı hafif çapkınlık yapabilecek biri gibi miydi, var mıydı o ayaklarda bezleri
Tamam ya vurmayin anladıksevda o kadına bilgi veren kadın, orayı karıştırmışsın
zincirleme isim tamlaması şerefsizimO zaman ki erkek arkadasın şimdiki hoşlandığın çocuğa asılan kadının yaşını nerden bılıyor kı?
Hangi capsiallah rızası için şu capsi kaldır gözlerim bozuluyor her yorumunda
Ya kizlar cok canimi SIKIYO bu konu.
Demekki bana hep yalan söyledi ve benimle görüstügü siralarda o isyerindeki kadin vardi hayatinda ve hep ikimizi idare etti ve tuhaf tuhaf davranislari da bundan miydi yaniArayip bu konuyu konusup agzima geleni saymak istiyorum ona
Ya kizlar cok canimi SIKIYO bu konu.
Demekki bana hep yalan söyledi ve benimle görüstügü siralarda o isyerindeki kadin vardi hayatinda ve hep ikimizi idare etti ve tuhaf tuhaf davranislari da bundan miydi yaniArayip bu konuyu konusup agzima geleni saymak istiyorum ona
Canım sevgilisi olsa düşmanlık falan demezdi gibi geldi bana, ama bilemem tabiii. Bazen gözünle gördüğün zaman bile anladığın şey olmayabiliyor.. ara bir sor, başka bir yolun yok, inkar etse bile açıklamasından anlarsın, saçmalarsa bilirsin ki öyle bir adammış... herşey bir deneyim, kurtulduğuna şükredersinBana kendini cok ahlakli biri olarak tanitti ama bilemem ki ben
oy carrie oy maymun bilenem daha iyiydi şu sağa sola yazılan kedi varya..valla caps dedim ama her şey olabilir...Hangi capsi
Ağlama bebisim Kıyamam sana
neydi o değişik davranışları
bak ben de bu detayı atlamışım, tabi soran kadın müdürün elemanıysa denk pozisyonlarda değillerse, çok yüksek ihtimal var bir şeyleri...Tamam ya vurmayin anladık
neyse adam mudur kadın eleman
nasıl hesap sorabilir Müdüre
başı kici ayrı oynuyosa bu elemanın bilemicem, işyerinde mesafe lazım özelliklede müdürsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?