Yapmayın lütfen çok zor bu durum çaresiz kalmak nasıl bişey bilmiyorsunjz demek ki
Yok yok sözümün arkasındayım eşiniz ağır şerefsiz o konuda sıkıntı yok.Siz kendinizde değil gibi niye çat çat çocuk yaptınız?Kesinlikle ben eşinizin ilgili bir adam olduğuna inanmıyorum.Hayır hiç farketmedim emin olun çok aşık olmuştum..hatta bende ona söyledim hadi benim gözüm kördü peki sen iki yıl boyunca anlamadın mı sevmediğini salakmiydin gerizekalımiydin aptalmiydin..kendimi kandırmışim dedi sadece
Gerçekten öyle beni istemeyen tiksinen bir adamı niye isteyeyemki benimde midem almaz onu zaten ..aynı şey kız kardeşimin başına geldi onunda bir tek çoğugu vardı istemediler yinede..şu an oğlu yurtdışında ve hiç görüşmüyorlar kızkardeşim hergun ölüyor onu görünce bende aynı şeyi yaşarım muhtemel sonum öyle olurBu boşanmak istemeyen kadınlar da buraya hep ailem çocuklarını yanına alma dedi diye konu açıyor. Ben hiç inanmıyorum
Düzelir ama şu şekilde düzelir belli yaşa gelir 60 lara falan bakar ki artık kimse buna bakmaz el mahkum iyi davranmaya başlar hepsi bu kaldı ki erken düzeldi mideniz bu adamı alacak mı ?Merhaba kızlar...bir çıkmazın içindeyim..11 yıllık evliyim üç çocuğum var.. eşimle iki yıl çıktıktan sonra evlendik .o sevgilisinden yeni ayrılmıştı biz arkadaş olduğumuzda yani önceden arkadaştik sonradan sevgili olduk ve ilk adımı da o attı.iki yıldan sonra evlendik ilk sene dış gebelik geçirdim bir tüpum alındı sonra yine hamilel kaldım sıkıntılar hiç bitmedi ailesiyle beraber yaşıyorduk..sonra ayrıldık uzak bir şehre taşındık ikinci ve üçüncü çocuğumda oldu orda..ama eşimle hiçbir zaman yatak ilişkimiz düzenli olmadı çünkü ben ona yetersiz kalıyordum aslında beni o koreltti.vucumla dalga geçerek hamile kaldığımda ilk çok kilo aldım çatlaklarim oluştu heryerimde sürekli bir aşağılama yatağa gelmemeler başladı neyse hepsiyle başa çıktım çocuğumuz vardı artık bide bizim oralarda boşanmak çok hoş karşılanmaz..esas konuya gelirsek son iki yıldır eşim hiç yanıma yanaşmıyor üçüncü çocuğumuz da da sarhoştum dedi en son patladım ve bana sana dürüst olacağım dedi seni sevmiyorum yatakta senden tiksiniyorum dedi hiç bu kadar aşağılanmadim hayatımda ve aslında beni hiç sevmediğini zor anında ona yanaştımi söyledi..ve beni aldatıyor da eminim.. ama senden boşanmak istemiyorum çocuklarımız için bu evliliğe mahkum olacağız dedi..aileme söyledim çocukları almadan gelirsen kapımız sana açık yoksa katılacaksın dediler çalışan bir bayan değilim ayaklarımın üstünde duran biri olmayı çok isterdim ama eşimle evlenince gül gibi bir işimi de bırakmak zorunda kaldım..çok çaresizim bu evliliğe çocuklarım için katlanmalimiyim ilerde düzelir mi sabretmelimiyim bilmiyorum.etrafimdaki herkes sabret dio çocuklarım için sadece evine çocuklarına bakıyor onda sıkıntı yok ama öylede nasıl yaşanılır ki sevilmedigin tikssininildigin bı yerde
Yani olan olmuş artık . Bu saatten sonra nereden ne yapabilirim diye düşünmeniz lazım. Mutfakla aranız iyiyse evden sipariş alın (yemek, hamur işi,tatlı vb) en azından biraz para atabilirsiniz kenara en zor anınız için. Veya üç çocukla kabul eden olur mu bilmiyorum ama gündüzlü-geceli yaşlı bakım işi yapabilirsiniz 15-20 bin tl arasında geliri var . Bir kenara para koyabilirsiniz sonrası daha kolay olur sizin içinMerhaba kızlar...bir çıkmazın içindeyim..11 yıllık evliyim üç çocuğum var.. eşimle iki yıl çıktıktan sonra evlendik .o sevgilisinden yeni ayrılmıştı biz arkadaş olduğumuzda yani önceden arkadaştik sonradan sevgili olduk ve ilk adımı da o attı.iki yıldan sonra evlendik ilk sene dış gebelik geçirdim bir tüpum alındı sonra yine hamilel kaldım sıkıntılar hiç bitmedi ailesiyle beraber yaşıyorduk..sonra ayrıldık uzak bir şehre taşındık ikinci ve üçüncü çocuğumda oldu orda..ama eşimle hiçbir zaman yatak ilişkimiz düzenli olmadı çünkü ben ona yetersiz kalıyordum aslında beni o koreltti.vucumla dalga geçerek hamile kaldığımda ilk çok kilo aldım çatlaklarim oluştu heryerimde sürekli bir aşağılama yatağa gelmemeler başladı neyse hepsiyle başa çıktım çocuğumuz vardı artık bide bizim oralarda boşanmak çok hoş karşılanmaz..esas konuya gelirsek son iki yıldır eşim hiç yanıma yanaşmıyor üçüncü çocuğumuz da da sarhoştum dedi en son patladım ve bana sana dürüst olacağım dedi seni sevmiyorum yatakta senden tiksiniyorum dedi hiç bu kadar aşağılanmadim hayatımda ve aslında beni hiç sevmediğini zor anında ona yanaştımi söyledi..ve beni aldatıyor da eminim.. ama senden boşanmak istemiyorum çocuklarımız için bu evliliğe mahkum olacağız dedi..aileme söyledim çocukları almadan gelirsen kapımız sana açık yoksa katılacaksın dediler çalışan bir bayan değilim ayaklarımın üstünde duran biri olmayı çok isterdim ama eşimle evlenince gül gibi bir işimi de bırakmak zorunda kaldım..çok çaresizim bu evliliğe çocuklarım için katlanmalimiyim ilerde düzelir mi sabretmelimiyim bilmiyorum.etrafimdaki herkes sabret dio çocuklarım için sadece evine çocuklarına bakıyor onda sıkıntı yok ama öylede nasıl yaşanılır ki sevilmedigin tikssininildigin bı yerde
Peki nasıl başaracam bilmiyorum ki..küçük bebek nasıl çalışırım bı yerde ne yaparım ne ederimİnsanlar bazen çaresizliklerini kendileri yaratır, tıpkı sizin konunuzda olduğu gibi....
Asla yolunda gitmemiş bir evliliğe üç çocuk, işini bırak, kendini heba et sonra çaresizlik.... Çaresizlik değil bu tercih arkadaşım kusura bakma. Senden iğreniyorum diyen bir adamla aynı çatı altında kalıp sonra çaresizim olmaz öyle. Çocuklar için bu evliliğe katlanacağız konusu da külliyen yalan, seni boşasa sokağa atamaz destek olmak zorunda, nafaka vermek zorunda onun yanında da yeni bir hayat kuracak kısacası g...ü yemiyor yani. Biraz palazlansın ortamını hazırlasın üç çocuğu bak nasıl bırakıp gidiyor. O duruma gelmeden sen harekete geçmek zorundasın yoksa ömrün boyu perişan olursun. İşine yeniden başla birikim yap. Al kocanı karşına konuş, ailem çocukları istemiyor deme ben bu saatten sonra kimsenin kapısına gitmem de dik dur. Sen işini ayarla o evini ayarlasın ve boşan, ileride çok pişman olursun asıl çaresizlik o zaman
Ya ilgili dediğimde sadece yedirip içirip giydiriyorYok yok sözümün arkasındayım eşiniz ağır şerefsiz o konuda sıkıntı yok.Siz kendinizde değil gibi niye çat çat çocuk yaptınız?Kesinlikle ben eşinizin ilgili bir adam olduğuna inanmıyorum.
Ever farkındayım o yüzden maalesefDüzelir ama şu şekilde düzelir belli yaşa gelir 60 lara falan bakar ki artık kimse buna bakmaz el mahkum iyi davranmaya başlar hepsi bu kaldı ki erken düzeldi mideniz bu adamı alacak mı ?
İlişkiniz de biraz bile bile lades olmuş ama artık bunu konuşmanın faydası yok şu saatten sonra kâr zarar tablosu yaptığımda kafamda evde durup bu adamın parasını yiyin derim atın atabildiğiniz kadar köşeye adam size bunu dediğine göre o da sizden kolay kolay boşanamaz hır gür bi şekilde ne kadar koparabiliyorsanız koparın köşeye atın kimseye de söylemeyin.
Eğer karşımda başka üye başka konu olsa tek tavsiyem boşanmak olurdu ama şu durumda maalesef 11 yılda şu kadar yaşanmışlığa rağmen adam dümdüz suratınıza söylemeden daha sevilmediğinizi bile anlamamış 3 çocuk peş peşe dizmişsiniz üstüne 11 yıldır piyasadan uzaksınız eskisi gibi değil hiçbir şey iki üni bitirmiş insanlar kasiyerlik yapıyor kimse el açmış eleman beklemiyor sokakta hele ki 11 yıldır çalışmayan biri 3 çocuklu tek başına bir kadın sizin geçinmenizin sabit bir iş bulmanızın yüzdesi 1-2 falan doğruları konuşmak gerekirse bu yüzden sizin için tek seçenek ilk yazdığım.
Evet aileme söyledim çocuklarımi kabul etmezseniz devlete sığınırım dedimAilenizin yanına gidin, çocuklarınızla sizi kapı dışarı edecek kadar cani değillerdir herhalde.
6 aya yaklaşmış bebeğiniz, çalışmaktan başka çareniz yok.
Ayrı odalarda yatıp çocuklar için katlanmaya devam etmek kendinize işkenceden başka bir şey olmaz.
Duygusallığınızı, acabalarınızı anlıyorum fakat evliliğinizde bir eşik atlamışsınız, bundan sonra toparlamak çok güç.
Gerekirse kadın sığınma evlerini araştırın, mor çatı falan.
Siz kararlı olursanız herkes ciddiyetinizi anlar, hayatınızı kimsenin oyuncağı haline getirmeyin, çocuklarınızla mutlu bir yaşam kurmanızı çok isterim.
Haklısınız ama adet töre bunlar hala bazı bölgelerde sürüyor maalesef..hep korktum korktuğumdan sustum bunca yıl her konuşmam da susturdular beni çünküDoğru düzgün sizinle yatağa gelmek istemeyen adamdan bir sürü çocuk yaparken neden sormadınız bu soruları?
Senden tiksiniyorum diyen biri ile aynı çatı altında iğrenç bir evlilik. Aldattığını da biliyorum diyorsunuz, düzelir mi diyorsunuz?
Evde hizmetçi var, sarhoşken kendini yatakta avutacak hazır kadın var, çocuk bakıcısı var. Niye boşansın ki? Kral gibi hayat yaşıyor. Ailenizi ikna edip çocuklarla beraber derhal gitmeniz lazım. Ne demek çocuklarını bırak. Onlar seni bırakır mıydı?
Bırakıyor gerçi. Hepiniz gelenek görenek bahanesine sığınan, elalem ne derci kafalarda cehaleti ayyuka çıkarmışsınız.
Bu hayatta bi aşamadan sonra herkes tek başına. Daha önce çalışmışsınız, yine çalışabilirsiniz. Ailenizi yok sayın, yani sanki yoklarmış gibi bi destek beklemeyin. Tekim ve başarırım diyin. Ve asla katlanmayın böyle bir pisliğe.Merhaba kızlar...bir çıkmazın içindeyim..11 yıllık evliyim üç çocuğum var.. eşimle iki yıl çıktıktan sonra evlendik .o sevgilisinden yeni ayrılmıştı biz arkadaş olduğumuzda yani önceden arkadaştik sonradan sevgili olduk ve ilk adımı da o attı.iki yıldan sonra evlendik ilk sene dış gebelik geçirdim bir tüpum alındı sonra yine hamilel kaldım sıkıntılar hiç bitmedi ailesiyle beraber yaşıyorduk..sonra ayrıldık uzak bir şehre taşındık ikinci ve üçüncü çocuğumda oldu orda..ama eşimle hiçbir zaman yatak ilişkimiz düzenli olmadı çünkü ben ona yetersiz kalıyordum aslında beni o koreltti.vucumla dalga geçerek hamile kaldığımda ilk çok kilo aldım çatlaklarim oluştu heryerimde sürekli bir aşağılama yatağa gelmemeler başladı neyse hepsiyle başa çıktım çocuğumuz vardı artık bide bizim oralarda boşanmak çok hoş karşılanmaz..esas konuya gelirsek son iki yıldır eşim hiç yanıma yanaşmıyor üçüncü çocuğumuz da da sarhoştum dedi en son patladım ve bana sana dürüst olacağım dedi seni sevmiyorum yatakta senden tiksiniyorum dedi hiç bu kadar aşağılanmadim hayatımda ve aslında beni hiç sevmediğini zor anında ona yanaştımi söyledi..ve beni aldatıyor da eminim.. ama senden boşanmak istemiyorum çocuklarımız için bu evliliğe mahkum olacağız dedi..aileme söyledim çocukları almadan gelirsen kapımız sana açık yoksa katılacaksın dediler çalışan bir bayan değilim ayaklarımın üstünde duran biri olmayı çok isterdim ama eşimle evlenince gül gibi bir işimi de bırakmak zorunda kaldım..çok çaresizim bu evliliğe çocuklarım için katlanmalimiyim ilerde düzelir mi sabretmelimiyim bilmiyorum.etrafimdaki herkes sabret dio çocuklarım için sadece evine çocuklarına bakıyor onda sıkıntı yok ama öylede nasıl yaşanılır ki sevilmedigin tikssininildigin bı yerde
Ben böyle adamların birden bire iğrenç birine dönüştüklerine inanmıyorum. 3 çocuk yaptıktan sonra mı bu adamın böyle biri olduğunu fark ettiniz yoksa en başından beri bunun farkındaydınız da yüzünüze söylenmediği için rahattınız? İlk çocukta bu sorunların farkındaymışsınız ama b*k var gibi 3 tane doğuracak ne vardı anlamadımMerhaba kızlar...bir çıkmazın içindeyim..11 yıllık evliyim üç çocuğum var.. eşimle iki yıl çıktıktan sonra evlendik .o sevgilisinden yeni ayrılmıştı biz arkadaş olduğumuzda yani önceden arkadaştik sonradan sevgili olduk ve ilk adımı da o attı.iki yıldan sonra evlendik ilk sene dış gebelik geçirdim bir tüpum alındı sonra yine hamilel kaldım sıkıntılar hiç bitmedi ailesiyle beraber yaşıyorduk..sonra ayrıldık uzak bir şehre taşındık ikinci ve üçüncü çocuğumda oldu orda..ama eşimle hiçbir zaman yatak ilişkimiz düzenli olmadı çünkü ben ona yetersiz kalıyordum aslında beni o koreltti.vucumla dalga geçerek hamile kaldığımda ilk çok kilo aldım çatlaklarim oluştu heryerimde sürekli bir aşağılama yatağa gelmemeler başladı neyse hepsiyle başa çıktım çocuğumuz vardı artık bide bizim oralarda boşanmak çok hoş karşılanmaz..esas konuya gelirsek son iki yıldır eşim hiç yanıma yanaşmıyor üçüncü çocuğumuz da da sarhoştum dedi en son patladım ve bana sana dürüst olacağım dedi seni sevmiyorum yatakta senden tiksiniyorum dedi hiç bu kadar aşağılanmadim hayatımda ve aslında beni hiç sevmediğini zor anında ona yanaştımi söyledi..ve beni aldatıyor da eminim.. ama senden boşanmak istemiyorum çocuklarımız için bu evliliğe mahkum olacağız dedi..aileme söyledim çocukları almadan gelirsen kapımız sana açık yoksa katılacaksın dediler çalışan bir bayan değilim ayaklarımın üstünde duran biri olmayı çok isterdim ama eşimle evlenince gül gibi bir işimi de bırakmak zorunda kaldım..çok çaresizim bu evliliğe çocuklarım için katlanmalimiyim ilerde düzelir mi sabretmelimiyim bilmiyorum.etrafimdaki herkes sabret dio çocuklarım için sadece evine çocuklarına bakıyor onda sıkıntı yok ama öylede nasıl yaşanılır ki sevilmedigin tikssininildigin bı yerde
Şu an katlanmak zorundayım çarem yok çünkü..ama biraz daha geçsin bebeğim biraz büyüsün iş bakacağım kendi ayaklarımın üzerinde durunca da kıçına tekmeyi basacagim inşallah.. erkek kardeşim yurt dışında bana yanıma gel dedi bakarım size dedi benimde gözüm yemiyor oraya gitmeyiBu hayatta bi aşamadan sonra herkes tek başına. Daha önce çalışmışsınız, yine çalışabilirsiniz. Ailenizi yok sayın, yani sanki yoklarmış gibi bi destek beklemeyin. Tekim ve başarırım diyin. Ve asla katlanmayın böyle bir pisliğe.
Daha önce hiç böyle şeyler söylememisti ki asla sevmiyorum etmiyorum demiyor du..bir tartışma da ben boşanma lafını açtığım da küplere binen oluyor du nasıl ağzına alabiliyor sun diyeBen böyle adamların birden bire iğrenç birine dönüştüklerine inanmıyorum. 3 çocuk yaptıktan sonra mı bu adamın böyle biri olduğunu fark ettiniz yoksa en başından beri bunun farkındaydınız da yüzünüze söylenmediği için rahattınız? İlk çocukta bu sorunların farkındaymışsınız ama b*k var gibi 3 tane doğuracak ne vardı anlamadım
Hayatınızı sizden tiksinen bir adamla geçirebilirsiniz ya da o evden çekip gidersiniz karar sizin
Yurt dışına çocuklarla gitme ihtimali varsa neden üstüne düşmüyorsunuz? Adamın zaten ne olduğu belliymiş neden 3 çocuk, o mutsuzluğa tüm çocukları mahkum ediyosunuz birde seneler sonra ben çok cektim evlatlarım için katlandım dersiniz, gerçekten illet bi durum bu. Çocuklarınızı düşünüyorsanız paşa paşa çalısacaksiniz aileniz sizi kovacak değil, aile evinde işe girin cocuk buyuyene kadar sonra evinizi ayırırsınız nafaka çocuk giderlerinide eşe paslayacaksınız. Bir yerden başlamak gerek durduğunuz yerde adamın sizi aşagılamasını dinlemeyin. Ailenize sokaklarda mi kalalim o zaman cocuklarla bu adamla evli kalmicam beni atacak misiniz diyin sert olun kararli olun. Devlete gitsenizde süresiz bakmiyor devlet 6 ay sonra cikmaniz gerekiyor düzen kurup.Şu an katlanmak zorundayım çarem yok çünkü..ama biraz daha geçsin bebeğim biraz büyüsün iş bakacağım kendi ayaklarımın üzerinde durunca da kıçına tekmeyi basacagim inşallah.. erkek kardeşim yurt dışında bana yanıma gel dedi bakarım size dedi benimde gözüm yemiyor oraya gitmeyi
ne demek gözüm yemiyor gül gibi kaçış bileti daha ne istiyorsunuz illaki Tr de 10000 le 3 çocuk survivor mı yaşamak istiyorsunuz bazı insanlar cidden dram seviyor yaŞu an katlanmak zorundayım çarem yok çünkü..ama biraz daha geçsin bebeğim biraz büyüsün iş bakacağım kendi ayaklarımın üzerinde durunca da kıçına tekmeyi basacagim inşallah.. erkek kardeşim yurt dışında bana yanıma gel dedi bakarım size dedi benimde gözüm yemiyor oraya gitmeyi
Düzenli değildiden kastım hiçbir zaman tatmin olmuyor du ne o ne benYatak iliskiniz hic duzenli olmamis iyi ki, yoksa 3 değil 13 cocuk yapardınız herhalde.
Öylede yeni bir ortam çocuklarımin okulu biraz sabredecem en azından bu sene geçsin yaz tatilinde gelirim dedim ..ne demek gözüm yemiyor gül gibi kaçış bileti daha ne istiyorsunuz illaki Tr de 10000 le 3 çocuk survivor mı yaşamak istiyorsunuz bazı insanlar cidden dram seviyor ya
Vallahi billahi başınıza gelecek her şeyi hak ettiğinizi düşünmeye başladım şu mesajınızdan sonra.Şu an katlanmak zorundayım çarem yok çünkü..ama biraz daha geçsin bebeğim biraz büyüsün iş bakacağım kendi ayaklarımın üzerinde durunca da kıçına tekmeyi basacagim inşallah.. erkek kardeşim yurt dışında bana yanıma gel dedi bakarım size dedi benimde gözüm yemiyor oraya gitmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?