Merhaba kızlar...bir çıkmazın içindeyim..11 yıllık evliyim üç çocuğum var.. eşimle iki yıl çıktıktan sonra evlendik .o sevgilisinden yeni ayrılmıştı biz arkadaş olduğumuzda yani önceden arkadaştik sonradan sevgili olduk ve ilk adımı da o attı.iki yıldan sonra evlendik ilk sene dış gebelik geçirdim bir tüpum alındı sonra yine hamilel kaldım sıkıntılar hiç bitmedi ailesiyle beraber yaşıyorduk..sonra ayrıldık uzak bir şehre taşındık ikinci ve üçüncü çocuğumda oldu orda..ama eşimle hiçbir zaman yatak ilişkimiz düzenli olmadı çünkü ben ona yetersiz kalıyordum aslında beni o koreltti.vucumla dalga geçerek hamile kaldığımda ilk çok kilo aldım çatlaklarim oluştu heryerimde sürekli bir aşağılama yatağa gelmemeler başladı neyse hepsiyle başa çıktım çocuğumuz vardı artık bide bizim oralarda boşanmak çok hoş karşılanmaz..esas konuya gelirsek son iki yıldır eşim hiç yanıma yanaşmıyor üçüncü çocuğumuz da da sarhoştum dedi en son patladım ve bana sana dürüst olacağım dedi seni sevmiyorum yatakta senden tiksiniyorum dedi hiç bu kadar aşağılanmadim hayatımda ve aslında beni hiç sevmediğini zor anında ona yanaştımi söyledi..ve beni aldatıyor da eminim.. ama senden boşanmak istemiyorum çocuklarımız için bu evliliğe mahkum olacağız dedi..aileme söyledim çocukları almadan gelirsen kapımız sana açık yoksa katılacaksın dediler çalışan bir bayan değilim ayaklarımın üstünde duran biri olmayı çok isterdim ama eşimle evlenince gül gibi bir işimi de bırakmak zorunda kaldım..çok çaresizim bu evliliğe çocuklarım için katlanmalimiyim ilerde düzelir mi sabretmelimiyim bilmiyorum.etrafimdaki herkes sabret dio çocuklarım için sadece evine çocuklarına bakıyor onda sıkıntı yok ama öylede nasıl yaşanılır ki sevilmedigin tikssininildigin bı yerde