Yapmayın lütfen çok zor bu durum çaresiz kalmak nasıl bişey bilmiyorsunjz demek kiTabii sabredin eşinizin sevgilisi de sizinle yaşasın hatta. Ona ve sevgilisine hizmette kusur etmeyin. Kocanız için işi bırakmanız da harika olmuş. Sakın boşanmayın sakın sizi sevmeyen sizden nefret eden adamla bir ömür evli kalın.
Ben asla böyle bir şey yapmam .onun gibi şerefsiz namussuz olmamSen de onu aldat, ozguvenin yerine gelsin. İkiniz de çocuklar için 'katlanin'
Ne denir ki?
Mideler geniş nasilsa
E onun gibi şerefsiz namussuz insana çocukların baba diyor, aynı evde onu görerek büyüyorlar, bu daha mı iyi?Ben asla böyle bir şey yapmam .onun gibi şerefsiz namussuz olmam
Evet maalesef haklısınız hele işimi bırakmak hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biri oldu.cokmu geç oldu nasıl başa çıkacağım bu durumla araftayim sanki çocuklarım olmadan bir gün bile yaşayamam ..ama ailem üç çocuğumu istemiyor küçüğünü getir diyorlar sadece..güya adamı cezanladirmak istiyorlar halbuki bilmiyorlar beni ve çocuklarımı cezalandirdiklariniYa başından beri böyle sorunları olan evliliklere keşke boy boy çocuk yapmasanız. Bu herifle yaşanmaz artık. Çalışacaksınız ve adamı boşayacaksınız.
Mesleğiniz var sanırım. Bir yerlerden hayata tutunmaya başlayın. Hemen boşanmasanız dahi hazırlık yapın. Kenara para atın. El herifleri için iş bırakılmaz hep diyoruz hep diyoruz burada.Evet maalesef haklısınız hele işimi bırakmak hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biri oldu.cokmu geç oldu nasıl başa çıkacağım bu durumla araftayim sanki çocuklarım olmadan bir gün bile yaşayamam ..ama ailem üç çocuğumu istemiyor küçüğünü getir diyorlar sadece..güya adamı cezanladirmak istiyorlar halbuki bilmiyorlar beni ve çocuklarımı cezalandirdiklarini
Hayır hiç farketmedim emin olun çok aşık olmuştum..hatta bende ona söyledim hadi benim gözüm kördü peki sen iki yıl boyunca anlamadın mı sevmediğini salakmiydin gerizekalımiydin aptalmiydin..kendimi kandırmışim dedi sadeceKonu sahibi durumunuza çok üzüldüm bir kadın olarak ettiği laf çok ağır tam bir şerefsizlik örneği eşiniz hemde saf, su katılmamış olanından.Sizin hatanız sevgilisinden ayrılan birinin koşa koşa yara bandı olmanız,önceden arkadasmişsiniz iyi kötü tanırsınız,sevgili olunca daha iyi öğrenirsiniz bu adamı .Eminim hâl ve hareketlerinde bir tuhaflık sezmişsinizdir,sevgilisine davrandığı gibi davranmamiş biraz mesafeli olmuştur, affedersiniz yatakta bile tutkulu değildir fark edersiniz Neden bu tür bir adama 3 çocuk ,eve bağlamak için mi? Prangayı adama değil kendi boynunuza takmışsiniz.......
Tıbbi sekreterlik yapıyordum devlet hastanesinde..Mesleğiniz var sanırım. Bir yerlerden hayata tutunmaya başlayın. Hemen boşanmasanız dahi hazırlık yapın. Kenara para atın. El herifleri için iş bırakılmaz hep diyoruz hep diyoruz burada.
Nereye kadar sabredeceksiniz ki? Düzelmek için bir çabası yok adamın. Aldatıyor demişsiniz dikkat edin de size hastalık bulaştırmasın.Merhaba kızlar...bir çıkmazın içindeyim..11 yıllık evliyim üç çocuğum var.. eşimle iki yıl çıktıktan sonra evlendik .o sevgilisinden yeni ayrılmıştı biz arkadaş olduğumuzda yani önceden arkadaştik sonradan sevgili olduk ve ilk adımı da o attı.iki yıldan sonra evlendik ilk sene dış gebelik geçirdim bir tüpum alındı sonra yine hamilel kaldım sıkıntılar hiç bitmedi ailesiyle beraber yaşıyorduk..sonra ayrıldık uzak bir şehre taşındık ikinci ve üçüncü çocuğumda oldu orda..ama eşimle hiçbir zaman yatak ilişkimiz düzenli olmadı çünkü ben ona yetersiz kalıyordum aslında beni o koreltti.vucumla dalga geçerek hamile kaldığımda ilk çok kilo aldım çatlaklarim oluştu heryerimde sürekli bir aşağılama yatağa gelmemeler başladı neyse hepsiyle başa çıktım çocuğumuz vardı artık bide bizim oralarda boşanmak çok hoş karşılanmaz..esas konuya gelirsek son iki yıldır eşim hiç yanıma yanaşmıyor üçüncü çocuğumuz da da sarhoştum dedi en son patladım ve bana sana dürüst olacağım dedi seni sevmiyorum yatakta senden tiksiniyorum dedi hiç bu kadar aşağılanmadim hayatımda ve aslında beni hiç sevmediğini zor anında ona yanaştımi söyledi..ve beni aldatıyor da eminim.. ama senden boşanmak istemiyorum çocuklarımız için bu evliliğe mahkum olacağız dedi..aileme söyledim çocukları almadan gelirsen kapımız sana açık yoksa katılacaksın dediler çalışan bir bayan değilim ayaklarımın üstünde duran biri olmayı çok isterdim ama eşimle evlenince gül gibi bir işimi de bırakmak zorunda kaldım..çok çaresizim bu evliliğe çocuklarım için katlanmalimiyim ilerde düzelir mi sabretmelimiyim bilmiyorum.etrafimdaki herkes sabret dio çocuklarım için sadece evine çocuklarına bakıyor onda sıkıntı yok ama öylede nasıl yaşanılır ki sevilmedigin tikssininildigin bı yerde
Özel kliniklerde çalışabilirsiniz.Tıbbi sekreterlik yapıyordum devlet hastanesinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?