• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yara bandi

Yurt dışına çocuklarla gitme ihtimali varsa neden üstüne düşmüyorsunuz? Adamın zaten ne olduğu belliymiş neden 3 çocuk, o mutsuzluğa tüm çocukları mahkum ediyosunuz birde seneler sonra ben çok cektim evlatlarım için katlandım dersiniz, gerçekten illet bi durum bu. Çocuklarınızı düşünüyorsanız paşa paşa çalısacaksiniz aileniz sizi kovacak değil, aile evinde işe girin cocuk buyuyene kadar sonra evinizi ayırırsınız nafaka çocuk giderlerinide eşe paslayacaksınız. Bir yerden başlamak gerek durduğunuz yerde adamın sizi aşagılamasını dinlemeyin. Ailenize sokaklarda mi kalalim o zaman cocuklarla bu adamla evli kalmicam beni atacak misiniz diyin sert olun kararli olun. Devlete gitsenizde süresiz bakmiyor devlet 6 ay sonra cikmaniz gerekiyor düzen kurup.
Kardeşinizin dedigi su durumunuzda en güzel seçenek bu arada detaylarini ne nasil olur iyice ögrenin
Evet bakmazlar yemin ederim bakmazlar adamın ailesini ararlar gelip çocuklarınızı alın derim derler onlarda gelip alırlar bende kahrımdan ölürüm ozamn yaşamayan bilemez

Vallahi billahi başınıza gelecek her şeyi hak ettiğinizi düşünmeye başladım şu mesajınızdan sonra.
Öz kardeşin kucak açıyor, ekonomisi b.ka batmış bir ülkede kendinden tiksinen ve aldattığını düşündüğün adamı çekmek daha akla yatkın öyle mi?
Üç çocuğun belki şahane bir geleceği olacak, imkanları olacak ama annesinin gözü yemiyor.
E yuh ya.
Daha detayları bilmiyorum hemen öyle kabul etmezler fln prosedürü fln zaman istiyor pat diye olacak şey değil biraz katlanmam lazım bu adama gözüm yemiyor derkende şimdi çocukların okulu fln var

Eşiniz sizden tiksindiğini söylemiş bu yenilir yutulur bir laf değil. Sizden açık evlilik istiyor donunu yıkayacaksın, yemeğini yapacaksınız, çocuklarına bakacaksınız o dışarda başka kadınlarla gönül eğleyecek. Siz peki böyle bir evlilik istiyor musunuz?

Bu kadar harika bir evliliğe 3 çocuk. Gerçekten yani.
Adam sizden tiksindiğini söylüyor,dışarıda gününü gün ediyor. Siz de evde onun ve çocuklarının beleş hizmetçiliğini yapıyorsunuz. Kendinize biçtiğiniz değer bu mu?
Çocukları okula,kreşe neyse oraya işte yollayın,çalışın. Bir zahmet çalışın. Sonra da dehlersiniz adamı. Kim kimden tiksiniyormuş hadi bakalım. Ama bunu yapmaya da mabad lazım.

Daha detayları bilmiyorum hemen öyle kabul etmezler fln prosedürü fln zaman istiyor pat diye olacak şey değil biraz katlanmam lazım bu adama gözüm yemiyor derkende şimdi çocukların okulu fln var
Bütün enerjinizi buna harcayın ve imkanları zorlayın. O evin içinde sırf okul uyum sorunu yüzünden bahane bulmayın. Çocuklar büyüklerden daha kolay adapte olur hayata. Gelecekleri kurtulur. İyi eğitim alırlar, ekonomik yönden özgür olurlar. Sizin de kendlnize güveniniz gelir. Annesi mutlu ve güçlü olan çocuklar da mutlu ve özgüven sahibi olur.

Eşiniz sizden tiksindiğini söylemiş bu yenilir yutulur bir laf değil. Sizden açık evlilik istiyor donunu yıkayacaksın, yemeğini yapacaksınız, çocuklarına bakacaksınız o dışarda başka kadınlarla gönül eğleyecek. Siz peki böyle bir evlilik istiyor musunuz?
Tabiki istemiyorum geceleri uyuyamıyorum çocuklarıma yeterli derecede ilgilenemiyorum.. psikolojikmen bitik durumdayım zaten

Yapmayacm tabi kendi işini kendi görsün bu saatten sonra ben sadece çocuklarımın hizmetçisi olacam bu evde gittiği orospusu yapsın

Haklısınız ama adet töre bunlar hala bazı bölgelerde sürüyor maalesef..hep korktum korktuğumdan sustum bunca yıl her konuşmam da susturdular beni çünkü 😔

Daha önce hiç böyle şeyler söylememisti ki asla sevmiyorum etmiyorum demiyor du..bir tartışma da ben boşanma lafını açtığım da küplere binen oluyor du nasıl ağzına alabiliyor sun diye
Aslında vaktiyle pekala boşanabilirmişsiniz, töre diyorsunuz ama törelerinize rağmen boşanmayı teklif etmişsiniz, vücudunuzla dalga geçmiş daha sizinle dalga geçmeye başladığı, evliliğinizde sorunlar başladığı anda önlem alabilirdiniz, böyle bir evliliğe 3 çocuk neden demeyeceğim, çocuklarınız olmuş artık Allah sağlıklı ömürler versin ama korunabilirdiniz, belli ki aileniz de ne size ne çocuklarınıza kol kanat gerecek insanlar değiller, tek başına gitseniz de hayatı size zehir edecekler, arkadaşların tavsiyelerini yabana atmayın kardeşiniz yurtdışına çağırıyormuş davetinde samimiyse size davetiye göndersin siz de o arada açın davanızı boşanın çocuklarınız için de eşiniz noterden izin çıkarsın alın çocuklarınızı gidin, dil eğitimi alırsınız iş bulursunuz çalışır çocuklarınıza bakarsınız, çocuklarınız da adapte olur merak etmeyin onlar yetişkinlerden daha kolay adapte oluyor.

Yok illa ben burada kalacağım diyorsanız da bebeğinizin büyümesini beklemeyin gerekirse bebeği sırtınıza bağlayıp merdiven silin, ırgatlık yapın ama ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın sonra da boşanın.

Düzenli değildiden kastım hiçbir zaman tatmin olmuyor du ne o ne ben

Öylede yeni bir ortam çocuklarımin okulu biraz sabredecem en azından bu sene geçsin yaz tatilinde gelirim dedim ..
e her türlü çocuklar yeni ortama girecek ha 1 eksik ha 1 sıkıntı fazla ne önemi var çocuklarınızı çok düşünüyorsanız alın gidin bari onların bir geleceği olsun dili olsun eğitimi olsun

Evet bakmazlar yemin ederim bakmazlar adamın ailesini ararlar gelip çocuklarınızı alın derim derler onlarda gelip alırlar bende kahrımdan ölürüm ozamn yaşamayan bilemez
O zaman çalışacaksınız başka çaresi vae mı bu işin? Yurt dışı işini gündeminize alın o olana kadarda çalısın her seye yok yok diyecekseniz kırın dizinizi oturun kocanızın yanında karnımızı doyuruyo evimiz var diyip başka beklentiniz olmasın. Kadın olarak anne olarak saygı sevgi istiyorsanız önce bunlari siz kendinize vereceksiniz. Küçük bebegi olan bir çok kadın çalısıyor, siz evlenirken devlette çalisip çıkmışsınız kusura bakmayında böyle işinizden vazgecer aman kocam canım kocam diye evlilige koşarsanız sonu bu işte. Gerçekten radikal bir degişim, istek ve kararlılıktan geçiyor. Geçen gün bu forumda bir kadin iki cocuguyla aldatilma sonucu kocasini kapiya koydu ve hayali olan ögretmenlik sinavlarina girip kazandi sifirdan başladi. Zor mu çok zor ama bir yerden baslamak karar vermek zorundasiniz

Konu sahibi önce bir düzenini oluştur. İş bul kenara para koy birikim yap. Ev tutacak kadar birikimin olduğunda ve çocuk kreş zamanına gelince boşanma davası aç çocuklar için nafakada alırsın.Bu süreçte zayıfla, kendine bak gez toz en güzel halinle o herifi boşa.

Konu sahibi önce bir düzenini oluştur. İş bul kenara para koy birikim yap. Ev tutacak kadar birikimin olduğunda ve çocuk kreş zamanına gelince boşanma davası aç çocuklar için nafakada alırsın.Bu süreçte zayıfla, kendine bak gez toz en güzel halinle o herifi boşa.
Zayıfım zaten sadece doğumlardan kalma çatlak larim var 😔çokta güzel bir bayan olduğumu söylerler ve bende kendimi beğeniyorum

söyledikleri çok ağır inanın ben bile üzüldüm ama eşiniz sevmek nedir bilmeyen biri

Ailen müge anlıdaki bedriyenin ailesi gibi geleceksen çocukları bırak gel diyor öyle iş mi olur?bu zaten gelme demek yani.hiç ses etmeyin bu adama iş bulup para biriktirmenin yollarını düşünün artık kursa mı gidersiniz naparsınız bilmem.keşke 1 çocukta kalsaydınız gereksiz olmuş böyle adama 3 çocuk sizi zora sokar anca adam yine gezer tozar.

ama eşimle evlenince gül gibi bir işimi de bırakmak zorunda kaldım.

Sırf bir erkekle evlenmek için işini bırakan kadınlara ne üzülüyorum ne de saygı duyuyorum. Bu hayatı siz seçtiniz ve 3 tane çocuk yaparak bile isteye adamı kendinize bağladınız daha doğrusu kendinizi ona bağladınız. "Ama 3 tane çocuğum var, çalışmıyorum, gidecek yerim yok " demek için üzenle tam 11 sene çalışmışsınız. Yapacak bir şey yok çekeceksiniz ki zaten bunu da istiyorsunuz. Yakında ikinci kadını da kabul ettirir size.

Çocuklarınız için her türlü sıkıntı yaşayacaksanız zaten. Yurt dışına çıksanızda, eşinizden boşansanız da evliliğinizi devam ettirsenizde o evde otursanız da aile evine dönsenizde sıkıntı yaşayacaksınız kaçışınız yok. oturun iyice düşünün çocuklarınız içşn hangi seçenek daha avantajlı olur.

Merhaba kızlar...bir çıkmazın içindeyim..11 yıllık evliyim üç çocuğum var.. eşimle iki yıl çıktıktan sonra evlendik .o sevgilisinden yeni ayrılmıştı biz arkadaş olduğumuzda yani önceden arkadaştik sonradan sevgili olduk ve ilk adımı da o attı.iki yıldan sonra evlendik ilk sene dış gebelik geçirdim bir tüpum alındı sonra yine hamilel kaldım sıkıntılar hiç bitmedi ailesiyle beraber yaşıyorduk..sonra ayrıldık uzak bir şehre taşındık ikinci ve üçüncü çocuğumda oldu orda..ama eşimle hiçbir zaman yatak ilişkimiz düzenli olmadı çünkü ben ona yetersiz kalıyordum aslında beni o koreltti.vucumla dalga geçerek hamile kaldığımda ilk çok kilo aldım çatlaklarim oluştu heryerimde sürekli bir aşağılama yatağa gelmemeler başladı neyse hepsiyle başa çıktım çocuğumuz vardı artık bide bizim oralarda boşanmak çok hoş karşılanmaz..esas konuya gelirsek son iki yıldır eşim hiç yanıma yanaşmıyor üçüncü çocuğumuz da da sarhoştum dedi en son patladım ve bana sana dürüst olacağım dedi seni sevmiyorum yatakta senden tiksiniyorum dedi hiç bu kadar aşağılanmadim hayatımda ve aslında beni hiç sevmediğini zor anında ona yanaştımi söyledi..ve beni aldatıyor da eminim.. ama senden boşanmak istemiyorum çocuklarımız için bu evliliğe mahkum olacağız dedi..aileme söyledim çocukları almadan gelirsen kapımız sana açık yoksa katılacaksın dediler çalışan bir bayan değilim ayaklarımın üstünde duran biri olmayı çok isterdim ama eşimle evlenince gül gibi bir işimi de bırakmak zorunda kaldım..çok çaresizim bu evliliğe çocuklarım için katlanmalimiyim ilerde düzelir mi sabretmelimiyim bilmiyorum.etrafimdaki herkes sabret dio çocuklarım için sadece evine çocuklarına bakıyor onda sıkıntı yok ama öylede nasıl yaşanılır ki sevilmedigin tikssininildigin bı yerde
iki yıldır sizinle sevişmeyen insan zaten sizi sevmiyordur, bunu yüzünüze vurmasını bekleyip bir dee üstüne çocuklar yapmanız çok büyük bir hata olmuş. Adam ilgilenmedikçe doğurayım belki düzelir diye diye 3 çocuk...

Aileniz ne yapacak çocukları sokağa mı atacak? Sizi sokakta mı bırakacak? Aldattığını kanıtlayıp ayrılın, tazminat ve nafaka alırsınız, iş bulana kadar kaymakamlık ve sosyal hizmetlerin sağladığı çocuk yardımları falan var onlara başvurursunuz.

Bu saatten sonra bari mantıklı hareket edin çünkü bu adam sizi zaten bırakacak, şimdi takılacak kadınlarla oluyordur ama evlenmeye değer birini bulunca çocuklarını da gözü görmez.

İnsanlar bazen çaresizliklerini kendileri yaratır, tıpkı sizin konunuzda olduğu gibi....
Asla yolunda gitmemiş bir evliliğe üç çocuk, işini bırak, kendini heba et sonra çaresizlik.... Çaresizlik değil bu tercih arkadaşım kusura bakma. Senden iğreniyorum diyen bir adamla aynı çatı altında kalıp sonra çaresizim olmaz öyle. Çocuklar için bu evliliğe katlanacağız konusu da külliyen yalan, seni boşasa sokağa atamaz destek olmak zorunda, nafaka vermek zorunda onun yanında da yeni bir hayat kuracak kısacası g...ü yemiyor yani. Biraz palazlansın ortamını hazırlasın üç çocuğu bak nasıl bırakıp gidiyor. O duruma gelmeden sen harekete geçmek zorundasın yoksa ömrün boyu perişan olursun. İşine yeniden başla birikim yap. Al kocanı karşına konuş, ailem çocukları istemiyor deme ben bu saatten sonra kimsenin kapısına gitmem de dik dur. Sen işini ayarla o evini ayarlasın ve boşan, ileride çok pişman olursun asıl çaresizlik o zaman
Disarda yazmak ne kadar kolay demi kadın çaresizim zordayim ailem kabul etmiyor diyor nafaka verse ne kadar olacak sanki verdiği nafaka

Disarda yazmak ne kadar kolay demi kadın çaresizim zordayim ailem kabul etmiyor diyor nafaka verse ne kadar olacak sanki verdiği nafaka

Yaşları 13,6,3 ve 8 aylık dört tane kız çocuğuyla boşanmış orta okul mezunu bir annenin kızıyım ben. Babam kuruş nafaka ödemedi ailesi de boşandığı için annemi reddetti öyle dışarıdan yazmadım yani. Her gördüğünüz yoruma sallamak ne kadar kolay değil mi.....
İlaveten yorumumda nafakaya güvenin yazmadım, çalışmaya başlayın ve eşinizle boşanma konusunda anlaşın evinizi ve şartlarınızı ayarlayın yazdım....

Back