Yaptığınız En Aptalca Şey Nedir?

birkac tanede ben anlatayim :21:

sansmatik diye bir program vardi
oraya mesajlar yazar gönderirdik neyse birgün arkadasla oturuyoruz yine msaj gönderiyoruz orada sohbet ediyoruz
bi mesaj yazdik şekerim geciyo mesajda ama biz simariklik ya şikerim yaziyoruz
e tabi türkce karakter yok ş oldu s farkinda bile degiliz yolladik mesaji tvye cikti mesaj hemen yazi gectiler özür yazisi sunucuda özür diliyor falan cenk diye sunucu vardi belki hatirlayan vardir sonra bizim tel caldi :KK9: arayan sansmatiktekiler bize neler diyorlar hic utanmiyormusunuz falan :KK9: cok utanmistik kac kez özür diledik
hala hatirlar güleriz :KK9:

abim bi chat sayfasina giriyordu bende kücüktüm cok merak ediyordum canisi nickli biri vardi
ona canisi canisi g.t.mn yarisi yazip hemen cikmistim beniim kim oldugumu anlar veya bilir sanmistim:KK17:

arasira is yeri telefonuna efendim diye cikiyorum is yerinin ismini falan söylecegime
evde telefona cikinca is yerinin ismini söylüyorum:KK17:

çocukluk arkadaşımla küçükken her yağmur yağdığında dışarı çıkar elele tutuşup dönerdik -tatlicadiarzu- hatta ben bikeresinde düşmüştüm o hala farkında değildi beni yerde sürüklüyodu kaydirigubbakcemile3

aynı arkadaşımla aya tersten bakardık hatta lisedeykende yağmur yağıyosa otobüse binmez gideceğimiz yere yürüyerek giderdik kaydirigubbakcemile3
millet gider mersine biz gideriz tersine kaydirigubbakcemile3

yagmur yagdiginda bize el ele tutusup dönerdik :KK9:

7 8 yaşlarındayım evimiz müstakil eski evlerden kirada kalıyoruz ev sahibide yan yaraftaki evde kalıyor bizim avlu onların tuvaletine denk geliyor annemler pazara gitti bende o zamanlar türk kahvesine bayılırım fırsat bu fırsat annem evde yok kahve yapayım dedim.Kahveyi yaptım(İlk defa tüpü kullanıyorum:18::18:) içtim sesler gelmeye başladı pıs pıs zart zort diye:KK17::KK17: bende tüp patlıyo diye kendimi dışarı attım feryat figan bağırıyorum komşular toplandı içeri girip baktılar tüpte sorun yok .Sonra ev sahibimiz tuvalatten çıktı geldi :KK1::KK1: meğer o sesler bizim ev sahibinin tuvallette çıkardığı seslermiş rezil olmuştum:KK17::KK17::KK17:

birkac tanede ben anlatayim :21:

sansmatik diye bir program vardi
oraya mesajlar yazar gönderirdik neyse birgün arkadasla oturuyoruz yine msaj gönderiyoruz orada sohbet ediyoruz
bi mesaj yazdik şekerim geciyo mesajda ama biz simariklik ya şikerim yaziyoruz
e tabi türkce karakter yok ş oldu s farkinda bile degiliz yolladik mesaji tvye cikti mesaj hemen yazi gectiler özür yazisi sunucuda özür diliyor falan cenk diye sunucu vardi belki hatirlayan vardir sonra bizim tel caldi :KK9: arayan sansmatiktekiler bize neler diyorlar hic utanmiyormusunuz falan :KK9: cok utanmistik kac kez özür diledik
hala hatirlar güleriz :KK9:

abim bi chat sayfasina giriyordu bende kücüktüm cok merak ediyordum canisi nickli biri vardi
ona canisi canisi g.t.mn yarisi yazip hemen cikmistim beniim kim oldugumu anlar veya bilir sanmistim:KK17:

arasira is yeri telefonuna efendim diye cikiyorum is yerinin ismini falan söylecegime
evde telefona cikinca is yerinin ismini söylüyorum:KK17:

ilahi... çok güldüm ya:KK9:

lise hazırlık sınıfındayken ingilizce hocasına aşık olmaktı.
nasıl aşk ama ölüyorum bitiyorum :)
lise son sınıfta bi kız vardı. o kız da hocaya aşıkmış.
yanıma gelip bırak onun peşini o benim deyince benim zincirler koptu.
fena kavga etmiştik.
ne aptalmışım ya :)

kuzenimle okula yazılcaz okuldada erkeklr wardı sağ tarafta onlara bakcam diye merdivenden aşağı oturarak pat pat indi ben bi yandan bagırıyorm kızı tutun gidiyo diye bi yandan gülüyorum gülmekten yerlere yatmıştk :KK70:

bzm apartmanın önünde akşam düğün vrdı kuzenmle düğüne gidiyorz diye sevgililermzle buluşmya gitmştk bende sevglmn yanındaym tel çalıyo bnde yanlş okuyrm her aramasnda kuzencm yazıyo sanıyrm megerse ablam arıyomş eve geln annem sizi öldürcek diye koştur koştur ewe gtmştk snrası tabi annem bizi oklavayla karşılamştı :KK1: :KK52:

ben iğneden çok korkarım:18: hala da koca bebek gibi tansiyonum düşer,bakamam kısacası kan tahlili vermek,iğne vs. benim için perişanlıktır.

ilk okulda aşı günüydü.sınıfa hemşire gelmiş sıra sırasına göre herkese iğne yapılacak.ben de tırsak tavuk öğretmenden izin alıp tuvalete kaçmıştım.çocuk aklı işte bekledim bekledim...tamam dedim beni unutmuşlardır,geri döneyim sınıfa..Sınıfa bir girdim baktım benim önümdeki çocuğa daha yeni sıra gelmiş.sonrası sıra BENİM !! :KK52::KK52: Allahım ne kadar az kalmışım tuvalette :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: sıra tahmin ederseniz ki bana geldi.Feryat,figan aşımı oldum :KK43::KK37: bu arada Hala tuvaletlere saklanabilme huyuma sahibim :KK1::KK1: ( erkek arkadaşımın evine kaçak olarak girmiştim,ve yakalanmıştım :KK1::KK1: )

Çok hoşsunuz kızlar, bende birkaç tane anlatayım,,,
Babamız pek ev tadilatıyla, ustayla filan ilgilenmek istemezdi, Evi boyamak için usta geldi, doğu illerimizden birinden, şivesi pek anlaşılmıyor, ben de daha tıfılım, Büyük boy boya kovası odada, usta bir şeyler söylüyor ama anlamak ne mümkün,
Ben hı, hı, tamam diyorum, hole geçiyorum ve annemle birbirimize 'ne dedi, ne dedi' diyoruz, :KK53:
ben bir kaç kez utana sıkıla tekrar ettirdiysem de anlamadım yani :KK50:
en sonunda tahta gibi birşeyler istediğini anımsıyorum,,,
indim aşağıya, evimiz müstakil, duvar kenarına dizilmiş ortalama 7-8 m uzunluğunda kalın mı kalın bildiğin kütük gibi kalaslardan birine yapıştım, :KK51:
omuza alıp kaldırmak şöyle dursun, bildiğin yerde sürüklüyorum, :26:
annem de söylenenin anlaşılmış olmasının verdiği hoşnutlukla hemen yardıma yetiştik, biz yüklendik kalası, kenarlarını çarpa çarpa, kapılardan ileri geri provası yapa yapa odaya kadar geldik, ustanın yanına dikkatlice bıraktık, acaba bu adam bunu ne yapacak ki, diye de düşünüyoruz bir taraftan,
Tabi usta dumur,:KK53:
el işaretiyle boyayı karıştırmak için oklavadan küçük bir şeyler istiyormuş meğer, :KK53:
gülelim mi ağlayalım mı, dudağımızı ısıra ısıra kütüğü yüklendik yine omzumuza,,,:KK52:

Evliliğimin ilk yılıydı sanırım, geç kalktık eşimle, ama kahvaltılık birşeyler kalmamış pek, patates filan kızartayım dedim o da kalmamış, hani yemeği yaparken salçayla soğan kavrulur ya, ben severim onu,
Kahvaltıyı hazırladım, soğanla salçayı da kavurdum, oturduk mutfağa ehli keyf kahvaltımızı yapıyoruz, saatte ilerlemiş biraz,
kapının zili çalmaz mı,,, ben de bir panik, bir panik sormayın gitsin :18:
eşime sen kapıya bak dedim hemen,,,
elimde tava, salçalı soğanı mutfakta nereye saklasam diye üç buçuk atıyorum resmen, Allahım yarabbim, tavayı saklayacak bir yer bulamadım,,,:18:
kapıda görümcem eşiyle birlikte, eşim içeri buyur ediyor,,, can havliyle fırının içine attım tavayı,,,:KK14:
eşim mutfağa kahvaltıya çağırdı, hoş beş derken, birkaç dakika geçti, onlar yapmış kahvaltılarını,
ben de eşim anlar sanıyorum, pek bi rahatım,
eşim demez mi 'Soğan nerde' diye, :KK56::KK53:
Aldırış etmez gibi oldum, laf karıştırdım, hani olurya anlar diye :KK52:
eşim tekar soğan nerde demeye başladı mı, Aha dedim, ne yapcam, şimdi ben,,,
ben de karşılık vermeye başladım, Ne soğanı diye, eşim şimdi burda soğan vardı yok, diyor, ben ne soğanı diyorum, arada bir görümce ne soğanından bahsediyorsunuz siz der mi,
Eşim hani kavurmuştunya, işte yiyorduk ya soğanla salça diye...
İçimden hay soğanına diyorum, Enişte de gırgırdır biraz, ona da koz vermek istemiyorum, yeni de evliyim, utangaçlık, mahçupluk, gereksiz ne ararsan var yani,,,
Sonunda fırının içinden sakladığım tavayı çıkarmak zorunda kaldım, :KK17: epey bir güldüler bana, bir taraftan da güzel olur, soğanla salça diye tesselli etmeye çalışsalar da ben yerin yedi kat dibine bir girdim, bi çıktım yani:KK50:

geçenlerde, gecenin bir vakti, 12-1 gibi arkadaşlardan geldik, ben mutfağa girdim sigara içmek için, mutfakta çok kötü tüp kokusuna benzer keskin bir koku var, tüp açık değil, acaba bu koku nerden geliyor diye dolandım biraz, sonra hızlı hızlı adımlarla, saati bile kaale almadan, (sonuçta sağlık, can sözkonusu) ev sahibine çıktım, dan, dan, daaaannnn, ddaaannn diye resmen kapıyı yumrukladım,
kadın, uyku sersemi, korkarak açtı kapıyı, 'abla çabuk ocağına bak, tüp kokusu geliyor, senin mutfaktan galiba' dedim,,, benim tüp açık değil dedi, valla bilmem, benimki de açık değil, uyarayım dedim' diyerek, iç rahatlığıyla, bilinçli kiracı modunda indim aşağıya:KK14:
mutfağa girince 'DANK' etti kafam,
ben evden çıkarken mutfak lavabosuna domestos döküp bekletmiştim,:KK53:

yine tıfıl zamanlarım, sigara kullanıyorum, benden hayli büyük, hamiyet adında sevdiğim bir abla var, hadi abla, hem yürüyüş yaparız, hem dayım evde yoksa orada sigara içeriz diye zar zor onu ikna ettim, dayım evde yokmuş ama her an gelebilir diye tedirgin oldum, bahçeye indik biz, sigaralarımızı yaktık, bir iki furt ya çektim, ya çekmedim, yola bakayım dayım geliyormu diye tam köşeyi dönerken birlikte çektiğim furtun dumanı dayımın yüzüne üflenmez miii:KK53:
Dayımın bir şey demesine fırsat kalmadan ben hemen "Valla dayı, Hamiyet Ablam verdi" demez miyim, :KK52: :KK52: :KK52:
Ben bile inanamadım kendime :KK20:
Çok zor barıştı hamiyet ablam benimle :KK31:

lısedeyken ıngılızce hocam vardı hıc sevmezdım kısa kapkara bişi .. acayıp uyuz ne konustugu falan anlasılmazdı.. sonra bı gun tenefuste dısarıya cıktım benı gordu yukarı cıktım neyse .. oda cıkmıs tabe .. zılın calmasına az kaldı dırek bana seslendı asagıdan cay al gel dedı dırek .uyuzluguna artık ... bende senmısın onu dıyen gıttım aldım tenha bı yerde hafif bi tukuruk bıraktım :) sonra gıttım verdım höpürteterek içti .. sonra kendıme cok kızdım nıye yaptım dıye :KK43:

3 yıllık ilşkimizi bitirdik ama unutamamıştık ama olmayacagını bılıyorduk..
herkes aramızı yenıden yapmaya calısıyodu ama ınatcydık adım atmıyoduk.
tamamen kopmustuk artık yıl geçmişti aradan. bi gece arkadasımda kalıyorum bıkac kısı daha var eskılerden konusuyoruz bian onu özledım görmem lazımdı dedim ben bolu o marmarıste gecenın bı yarısı cktım arkdastan atladım gittim marmarıste onu görmek ıcın
bastım gittim gördüm mü hayır :KK9: (bide aptallık seyirde oldugunu bile bile gittim %1 ihtimal vardı görmem için cuma bugün liman yaparlar belki diyerekten )
gittim gezdim geldim hava değişikliği oldu banada :KK9::KK9:
şuan giden parama , yolda geçen zamana, yorgunluguma iş yerınde izinli olunca biriken işlerı pazar bıtırmeye calısmama ve kısaca tam bir aptallık oldugu için pişmanımmmmm :KK33:

sevgilimle köfte yemeye gittik. muhabbet koyuydu. o ayranını çalkalıyordu bende kolamı çalkalamaya başladım. ay devam edemicem sonrasını tahmin edebiliyosunuz işte :KK17: :KK1:

yolda kulaklığımı takmış müzik dinliyordum, eve dönecektim. taksiye bindim. başım ağrımaya başladı. taksiciye "müziğin sesini biraz kısar mısınız?" demiştim. adam bişeyler söyledi ama anlamadım tabi. "ha, hı ?" derken jeton düştü çıkarıverdim kulaklığı :KK52:

Aahahahahahahahahaha aaaaayyy yırııımmm çoookk tatlııııııı :KK9:

sevgilimle köfte yemeye gittik. Muhabbet koyuydu. O ayranını çalkalıyordu bende kolamı çalkalamaya başladım. Ay devam edemicem sonrasını tahmin edebiliyosunuz işte :KK17: :KK1:

daha dün yaşadığım bi olayı anlatayım.
bizim apartmanın asansörü yenileniyor yeni cam takıyorlar ama asansör çalışıyor bizde 8 de oturuyoruz ben inerken aynada kendime bakıyorum kendi kendime konuşuyorum salak salak hareketler yapıyorum aynada bide ne görim inerken bi katın kapısı açık 2 tane oğlan cam takıyorlar ben bi bağırdım ama oğlanlar gülmekten yerlere yattı tabi snra bende yerlere yatmıştım gülmekten yukarı çıkarkende el sallayıp kolay gelsn ddm ay ne salagm :KK52:

X