- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaprakcım selamlar
bir süre aradan sonra yeni girdim foruma, ben giderken sen henüz ameliyat olmamıştım, şimdi olmuş bitmiş hatta en zor evreleri atlatmış görünüyorsun. yine de çok geçmiş olsun diyeyim, Allah nazarlardan korusun yeni cicilerini ve seni, yazdıklarından ne kadar mutlu olduğu çok net anlaşılıyor. daha da güzel mutluluklar seni bekliyor olacak inşallah.
ben ameliyatımdan beri ilk kez tatile çıktım, salına salına yeni aldığım bikinilerle, akşamları hep o özendiğim askılı bluz ve elbiselerde doyasıya dolaştım, nasıl bir güzelliktir anlatamam, her zaman yazdığım gibi Allah olmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bu ameliyatı inşallah. İnşallah sen de bu günleri görürsün en kısa sürede.
Yeni cicilerinle sana muhteşem ötesi harika günler dilerim.....
canım geçmiş olsun öncelikle. naci beyin görüşme ücreti var mı? büyüklüğünden memnun musun? şimdiki hallerine bakarak natrellenin yumuşaklığı için ne dersin??
yaprakcım selamlar
bir süre aradan sonra yeni girdim foruma, ben giderken sen henüz ameliyat olmamıştım, şimdi olmuş bitmiş hatta en zor evreleri atlatmış görünüyorsun. yine de çok geçmiş olsun diyeyim, Allah nazarlardan korusun yeni cicilerini ve seni, yazdıklarından ne kadar mutlu olduğu çok net anlaşılıyor. daha da güzel mutluluklar seni bekliyor olacak inşallah.
ben ameliyatımdan beri ilk kez tatile çıktım, salına salına yeni aldığım bikinilerle, akşamları hep o özendiğim askılı bluz ve elbiselerde doyasıya dolaştım, nasıl bir güzelliktir anlatamam, her zaman yazdığım gibi Allah olmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bu ameliyatı inşallah. İnşallah sen de bu günleri görürsün en kısa sürede.
Yeni cicilerinle sana muhteşem ötesi harika günler dilerim.....
yaprakçım hayırlı olsun actıgın konunun ılk gunden berı takıpcıyım.sayende aydınlanıyoruz pırıl pırıl oluyoruz bu surec hakkında:) nacı beyle bende gorusmeye gıdecegım aslında fotograflsrını gormeyı ve her detaya kadart bılgı almayı o kadar cok ıstıyorum kı ama maalesef yenı uye oldugum ıcın ozelden mesaj atamıyorumfotograflarını nasıl gorebilirim acaba?
canim hayirli olsun memislerin nasil sahane bir duygu degilmi sende bedeninin huznunden kurtuldun nihayet :) forumdan bayadir uzaktim geldim ve seni ameliyatini olmus gorunce nasil mutlu oldum anlatamam bebegimm.nazar boncugunu da takiyorum yavrum kuzucuklara nazar degmesin memislerinle mutlu ve sexi bir diliyorum canim arkadasimmyaprak'tan merhaba
11 temmuz 2012... KALEMim ve ben buluşarak gittik hastaneye. adımlarımda, uykumda,uyanmamda hep yanımdaydı. ertesi gün kalacağım yere bıraktı, akşam üzeri beni yıkadı. diğer günler de sesiyle buluştum.. kk sayesinde tanıdığım arkadaşım dilerim hayatımda daima olur. canım benim...
dönelim o günün sabahına..özel göztepe hastanesinde yeniden doğdum. aileme söylemediğim yalan kalmayarak üstelik! tam bir pinokyo oldum. doktorum naci çelik de pinokyo'nun tahta bedenine can verdi. çünkü ben o güne kadar gerçekten yaşamadım. o benim Gepetto Babam! (umarım hoş karşılar bu tabirimi)
ameliyat sonrası zangır zangır titredim yatakta. bu da istemsiz olarak bedenimi kasmama neden oluyordu. beni en zorlayan süreçti ameliyat sonrasındaki. ilk iki yürüyüşte saniyeler içinde terliyordum ve tansiyonum düşüyordu. daha önce başıma gelen bir durum olduğu için korkmadım. sonraki yürüyüşlerim rahat geçti.
ağrılarım tahminim gibi çok olmadı. 5. ve 6. gün batma tarzı ağrım oldu. dün mens oldum, bunun da etkisi var sanırım..sütyen çok yoruyor... naci bey sütyeni ara ara çıkarabilirsin demişti. yoğun ihtiyaç hissettiğimde günde iki ya da üç kez ön tarafı açıp, rahatlayınca giyiyordum. ilk kontrol için sabırsızlanıyorum. umarım her şey yolundadır. (naci bey 4. gün çağırmıştı. gidemedim.. şimdi yurt dışında. kontrolüm haftasonu.)
410 MM modeli, natrelle, moderate plus, 320 CC, dual plan tekniği uygulandı.
bu ameliyatın imkansız, zor ulaşılır bir şey olmadığını kk dan ve sizlerden öğrendim. başta KALEM,burcu ve ruby80 olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. hepinizin yeri ayrı benim için, bunu unutmayın.
biliyorsunuz, ailemden gizli oldum bu ameliyatı . dünya kadar da yalan söyledim. hiç yaptığım bir şey değildi. her şeyimi bilirler çünkü. bu nedenle gerginliğimi hala atamadım üstümden.. uygun olduğum zamanlar mutlaka gelip yazacağım. mesajlarınıza döneceğim. şimdilik bu kadar.
mutluluğum, hareket özgürlüğümle birlikte artacak. hareketsizlik çok çok zormuş..çok!
Gepetto Babam Dr Naci ÇELİK'e sonsuz teşekkürler!
iyi ki tanıdım sizi Naci Bey...
:119:
canim hayirli olsun memislerin nasil sahane bir duygu degilmi sende bedeninin huznunden kurtuldun nihayet :) forumdan bayadir uzaktim geldim ve seni ameliyatini olmus gorunce nasil mutlu oldum anlatamam bebegimm.nazar boncugunu da takiyorum yavrum kuzucuklara nazar degmesin memislerinle mutlu ve sexi bir diliyorum canim arkadasimm
teşekkür ederim.
aşırı derecede arkadaşlık teklifi alıyorum. hiç araştırıp sormayan, bilgi edinme sürecinin daha en başında fotoğraf görmek için uğraşanlar var. kendimi ve gerçekten ameliyat olmuş/olacak arkadaşları düşününce ne kadar erken bir istekle geldiğinizi anlıyorum. kim nedir ne değildir bilemem. bu nedenle eklemeyeceğim. en azından şimdilik.
kimse kusuruma bakmasın. önceliğiniz görüntü değil, içerik olsun. bilgi edinin, araştırın lütfen...
bu ameliyatı gerçekten kafasına koymuş kişiler kk ile nefes alır çok zaman. bir kaç mesajından sonra foto görmek isteyenleri anlamakta gerçekten zorlanıyorum.
siteye yeni üye olmam ve yeni yazıyo olmam bu konuyu sadece hayallerimde yaşattıgım anlamına gelmemeli.biliyosunuz ki bu site üyelik gerektirmeden tüm içeriklerin okunabildigi bi site.bu yuzden zaten uzun zamandır siz ve sizin gibi tecrübeli kişilerin yazılarını takip ediyorum.ben zaten dr. alpaslan topc ve dr.a ceml yılz ile gorustum ayrıca kendımde sizin ameliyat oldugunuz hastanenin yakınındaki eğitim araştırma hastanesinde hemşireyim.konu hakkında tıbbi bilgim yeterince var şu an tereddütüm doktorlar ve çıkardığı işler. bu yüzden daha fazla doktorla gorusup bilgi almak istiyorum.naci beyin ameliyat oncesi uc boyutlu goruntulerle kişiyi fikir sahibi ettigini duydum ve bu yuzden sızın konunuzda ilgimi cekti... kimseyi anlamakta zorlanmayın zaten işinde gücünde insanlar oturup uzun saatlerini bu sitede defalarca mesaj atmaya harcayamaz.bi mesaj atar cvbına bkar ve ilgilendigi kısımla ugrasır...sadece okurlar okur ve bilgilenirler...
ben amerikadan 10 gun sonra gelicem ve ameliyat olmak istiyorum amkarada bildiginiz doktor varmi kizlar? tessekkurler :)
yaprak sen ameliyat olmadan once bende ekliydin.bir sure uzak kaldim forumdan sen bana foruma girmissin ama pek orali olmamissin diye seni sildim diyorsun.ben ameliyat olmus ve album koymus biriyim sonucta ben sana senin adina cok mutlu oldum hayirli olsun diyorum senin cevabin ise pek orali olmamissin seni sildim diye donuyorsun bana.sanki ben ameliyat olmamis ve olmayi hic dusunmeyen biriymisim ve insanlarin fotolarini gorme pesindeymisim gibi davraniyorsun.benim topigimde ki yorumlarina konusmalarimiza bir bak istersen unutmussun sanirim.benim icin beni silmis olman yada eklememis olman hic onemli degil ama insanin zoruna gidiyor.burda hepimiz ayni yolun yolcusuyuz sonucta.
Yprakcığımın konusuna ondan izinsiz yazıyorum ama kızmaz umarım..Canım diğer topikte de yazdım ben Ankara da ameliyat olan meme estetiği topiğinden ank32 arkadaşımızı tanıyorum sadece onun göğüsleri de maşallah çok güzel. Zühtü Demir e oldu o ameliyatını.
kimseyi incitmek değil niyetim. öncelikle bunu bilin.
ama ben burada incitilenlerden biriyim. hiç haketmeden. güvenmeyip listesine eklemeyenlerden, mesajlarıma dönmeyenlere kadar.
ayrım gözetmeksizin herkese hem sayfamdan hem de arkadaşlarımın sayfasından yazıyorum. özel mesaj gönderenlere de zaman ayırıyorum.
tabi ki herkesin işi gücü var .(ben de şimdi tatilde olduğum için rahat yazıyorum zaten.) ama şu bir gerçek ki niyeti olan insanlar zamanını bulduklarında mutlaka yazıyorlar buraya ve mutlaka takipte olup araştırıyorlar. ben de çalışma sürecimde bu siteye her fırsatta uğradım. ilk derdim asla foto görmek olmadı. benim kızdığım tek nokta bu. erkek olduğuna neredeyse emin olduğum kişi bile vardı listemde. üstelik bir arkadaşım da farkedip benimle paylaşmıştı bunu. O da silmişti listesinden.
umarım ne demek istediğimi anladınız?
istediğiniz zaman sorularınızı yanıtlarım. güven duyduğum herkesi de listeme eklerim. başta eklemesem de sonradan eklerim hiç sorun değil.
yaprakcım hakkaten arkadas olarak eklesmeyı gec burdakı surecte bizi bilgilendirişin bile çok önemli ve cok guzel sadece bunun için bile sonsuz tesekkurlker.yenı uye oldugum ıcın ozel msj atamıyorum sorularım oldukca en taze deneyım olarak yıne burdan sana danısacagım.hassasıyetlerınle cok haklısın sen kusuruma bakma...ben bı an boyle sadece merakımdan bakmak ıstıyomusum gıbı tepkı alınca bozuldum ve hevesım kırıldı ondan acıklamak ıstedım...yinede de baslı basına actıgın bu konu ıcın cok sagol.gelişmelerinin takıpcısıyım