yaprak4 meme estetiği ameliyatı

geçmiş olsun.. çok seviniyorum bölee aynı kaderi paylaşıp mutlu olan insanları gördükçe.. darısı başımaa

sağol canım. ilk tatiline de çıkmışsın, ne güzel bu yaz güneş görmek istemiyor bebeklerim. bize iyi bak yeter diyorlar. geziyoruz bazen. dinleniyoruz, sağlıklı besleniyoruz. onlar ne isterse yapıyorum. şımartıyorum ikisini de. ben onları şımarttıkça onlar coşuyor. onlar coştukça ben coşuyorum
biz seneye düşünüyoruz tatil. güneş yara izlerimizi yakmasın diye. hem daha rahat olacak her anlamda da. acelemiz yok :112:

bence de eksiklik hisseden her bayan ulaşmalı bu mutluluğa. çabalamalılar bunun için. bu eksikliğin acısı ne kadar büyükse, giderilmesi de o kadar mutluluk verici.
gülümserken yakalıyorum kendimi zaman zaman...
sabah 6:30 gibi uyanıyorum. krem sürüyorum. biraz da hava alsın diye yarım saat kadar bekliyorum sütyensiz. o arada da gözüm aynada.. hala şaşkınım. bu ben miyim diyorum. rüya mı, masal mı?
ve.... sevinç gözyaşları.... ama artık çoğunlukla derinlerime akıyor....

Son düzenleme:
özelden mesaj göndermişsin dikiş izleri kalıyor mu diye. dikiş izi diye bir şey yok. kesi yeri izi var. ameliyat olalı henüz bir ay olmadı. şu anda tabi ki izlerim var.
ameliyatının üzerinden seneler geçmiş arkadaşların kesi izleri ancak dikkatlice bakınca görünüyormuş. silik, belli belirsiz ve göğüs altında.

daha özel bulduğumuz mesajları özelden gönderirsek iyi olacak. çünkü 10 dk da bir mesaj hakkımız var ve bu bizi de, mesaj bekleyenleri de zora sokuyor.
istediğin zaman soru sor, özelden de sorabilirsin. sıkılmadan yazarım, ayrıntısıyla. sadece böyle bir soru için özel mesaj gerekmez diye düşündüm.

canım geçmiş olsun öncelikle. naci beyin görüşme ücreti var mı? büyüklüğünden memnun musun? şimdiki hallerine bakarak natrellenin yumuşaklığı için ne dersin??

canım geçmiş olsun öncelikle. naci beyin görüşme ücreti var mı? büyüklüğünden memnun musun? şimdiki hallerine bakarak natrellenin yumuşaklığı için ne dersin??

görüşme ücreti almıyor naci bey. hastanın ihtiyacı olan zamanı da ayırıyor. hem hastasını tanıyor hem hasta Onu yeterince tanıma fırsatı buluyor.
istediğim boyutta oldu. ki en başta 295 cc de karar kılınmıştı. sonraki görüşmede küçük olacak gibi... dediğimde tekrar bakmıştık ve 320 cc'ye karar verildi. doktorum bu boyut sana olmaz deseydi dinlerdim Onu. neyseki oldu. büyük istemiyordum ama küçük de olmasından korkuyordum. tam istediğim boyut. şu anda biçimlenme aşamasındalar.
natrelle'nin yumuşaklığı konusunda hep olumlu yazılar okudum şimdiye kadar. 11 temmuzda oldum ameliyatımı ve yumuşama sürecimin iyi gittiğini düşünüyorum.
yumuşama süresi kişiden kişiye farklılık gösterir. dokumuzun elastikiyeti, kullanılan cc..
belki uygulanan teknik, protez biçimi de etkiliyordur. bu ayrıntılar görüşmede doktora sorulabilir. genel kanı olumlu yönde, bunu bilmeni isterim.

canım çok geçmiş olsun güle güle kullan cicilerini allah nazarlarda saklasın iykide yaptırmışsın naci bey çok iyi bir doktordur bende özel göztepe hastanesinde 1 yıl hemşire olarak çalıştım hatta ameliyatımıda orda oldum naci beye dudak dolgusu yaptırmıştım kontrole gidersen selamlarımı ilet öptüm

sevgili su perisi senin doktorun kimdi acaba?

yaprakçım hayırlı olsun actıgın konunun ılk gunden berı takıpcıyım.sayende aydınlanıyoruz pırıl pırıl oluyoruz bu surec hakkında:) nacı beyle bende gorusmeye gıdecegım aslında fotograflsrını gormeyı ve her detaya kadart bılgı almayı o kadar cok ıstıyorum kı ama maalesef yenı uye oldugum ıcın ozelden mesaj atamıyorumfotograflarını nasıl gorebilirim acaba?

teşekkür ederim.
aşırı derecede arkadaşlık teklifi alıyorum. hiç araştırıp sormayan, bilgi edinme sürecinin daha en başında fotoğraf görmek için uğraşanlar var. kendimi ve gerçekten ameliyat olmuş/olacak arkadaşları düşününce ne kadar erken bir istekle geldiğinizi anlıyorum. kim nedir ne değildir bilemem. bu nedenle eklemeyeceğim. en azından şimdilik.
kimse kusuruma bakmasın. önceliğiniz görüntü değil, içerik olsun. bilgi edinin, araştırın lütfen...

bu ameliyatı gerçekten kafasına koymuş kişiler kk ile nefes alır çok zaman. bir kaç mesajından sonra foto görmek isteyenleri anlamakta gerçekten zorlanıyorum.

Son düzenleme:
canim hayirli olsun memislerin nasil sahane bir duygu degilmi sende bedeninin huznunden kurtuldun nihayet :) forumdan bayadir uzaktim geldim ve seni ameliyatini olmus gorunce nasil mutlu oldum anlatamam bebegimm.nazar boncugunu da takiyorum yavrum kuzucuklara nazar degmesin memislerinle mutlu ve sexi bir diliyorum canim arkadasimm

teşekkür ederim. darısı isteyen herkesin başına...

siteye yeni üye olmam ve yeni yazıyo olmam bu konuyu sadece hayallerimde yaşattıgım anlamına gelmemeli.biliyosunuz ki bu site üyelik gerektirmeden tüm içeriklerin okunabildigi bi site.bu yuzden zaten uzun zamandır siz ve sizin gibi tecrübeli kişilerin yazılarını takip ediyorum.ben zaten dr. alpaslan topc ve dr.a ceml yılz ile gorustum ayrıca kendımde sizin ameliyat oldugunuz hastanenin yakınındaki eğitim araştırma hastanesinde hemşireyim.konu hakkında tıbbi bilgim yeterince var şu an tereddütüm doktorlar ve çıkardığı işler. bu yüzden daha fazla doktorla gorusup bilgi almak istiyorum.naci beyin ameliyat oncesi uc boyutlu goruntulerle kişiyi fikir sahibi ettigini duydum ve bu yuzden sızın konunuzda ilgimi cekti... kimseyi anlamakta zorlanmayın zaten işinde gücünde insanlar oturup uzun saatlerini bu sitede defalarca mesaj atmaya harcayamaz.bi mesaj atar cvbına bkar ve ilgilendigi kısımla ugrasır...sadece okurlar okur ve bilgilenirler...

kimseyi incitmek değil niyetim. öncelikle bunu bilin.
ama ben burada incitilenlerden biriyim. hiç haketmeden. güvenmeyip listesine eklemeyenlerden, mesajlarıma dönmeyenlere kadar.
ayrım gözetmeksizin herkese hem sayfamdan hem de arkadaşlarımın sayfasından yazıyorum. özel mesaj gönderenlere de zaman ayırıyorum.
tabi ki herkesin işi gücü var .(ben de şimdi tatilde olduğum için rahat yazıyorum zaten.) ama şu bir gerçek ki niyeti olan insanlar zamanını bulduklarında mutlaka yazıyorlar buraya ve mutlaka takipte olup araştırıyorlar. ben de çalışma sürecimde bu siteye her fırsatta uğradım. ilk derdim asla foto görmek olmadı. benim kızdığım tek nokta bu. erkek olduğuna neredeyse emin olduğum kişi bile vardı listemde. üstelik bir arkadaşım da farkedip benimle paylaşmıştı bunu. O da silmişti listesinden.
umarım ne demek istediğimi anladınız?
istediğiniz zaman sorularınızı yanıtlarım. güven duyduğum herkesi de listeme eklerim. başta eklemesem de sonradan eklerim hiç sorun değil.

Son düzenleme:
yaprak sen ameliyat olmadan once bende ekliydin.bir sure uzak kaldim forumdan sen bana foruma girmissin ama pek orali olmamissin diye seni sildim diyorsun.ben ameliyat olmus ve album koymus biriyim sonucta ben sana senin adina cok mutlu oldum hayirli olsun diyorum senin cevabin ise pek orali olmamissin seni sildim diye donuyorsun bana.sanki ben ameliyat olmamis ve olmayi hic dusunmeyen biriymisim ve insanlarin fotolarini gorme pesindeymisim gibi davraniyorsun.benim topigimde ki yorumlarina konusmalarimiza bir bak istersen unutmussun sanirim.benim icin beni silmis olman yada eklememis olman hic onemli degil ama insanin zoruna gidiyor.burda hepimiz ayni yolun yolcusuyuz sonucta.

ben amerikadan 10 gun sonra gelicem ve ameliyat olmak istiyorum amkarada bildiginiz doktor varmi kizlar? tessekkurler :)

Yprakcığımın konusuna ondan izinsiz yazıyorum ama kızmaz umarım..Canım diğer topikte de yazdım ben Ankara da ameliyat olan meme estetiği topiğinden ank32 arkadaşımızı tanıyorum sadece onun göğüsleri de maşallah çok güzel. Zühtü Demir e oldu o ameliyatını.

ben amerikadan 10 gun sonra gelicem ve ameliyat olmak istiyorum amkarada bildiginiz doktor varmi kizlar? tessekkurler :)

sen bana özelden sordun ben de özelden yanıtladım. bu yazdıklarına da yorum yapmayacağım. bu tarz yazışmalara girmek istemiyorum.
ayrıca özel mesajın bir anlamı vardır. iki kişi arasındaki özel yazıları içerir. buraya, özelden yazıştıklarımızı yazarak ne yapmaya çalıştın anlamadım. demek ki özelden de dikkat ederek yazacağım bundan sonra. eksik bilgi insanların da kişileri yanlış anlamasına ve tanımasına neden olabiliyor çünkü.

Son düzenleme:

konuma herkes yazabilir canım. sadece anlamadığım, arkadaş neden yanlış konu başlığına yazmış ki? hem kendisi geç ulaşabilir sorusunun yanıtına hem de konu okuyan insanlar bu mesajın burda işi ne diyebilirler. :44:

yaprakcım hakkaten arkadas olarak eklesmeyı gec burdakı surecte bizi bilgilendirişin bile çok önemli ve cok guzel sadece bunun için bile sonsuz tesekkurlker.yenı uye oldugum ıcın ozel msj atamıyorum sorularım oldukca en taze deneyım olarak yıne burdan sana danısacagım.hassasıyetlerınle cok haklısın sen kusuruma bakma...ben bı an boyle sadece merakımdan bakmak ıstıyomusum gıbı tepkı alınca bozuldum ve hevesım kırıldı ondan acıklamak ıstedım...yinede de baslı basına actıgın bu konu ıcın cok sagol.gelişmelerinin takıpcısıyım

ben de anlayışın için teşekkür ederim. listemde olmayışın arkadaşım olmadığın anlamına gelmez. istediğin zaman istediğin bilgiye çok geçmeden ulaşacağına emin ol. çok soru sordum, rahatsız olur mu gibi düşünceler geçmesin aklından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…