Yapmaz dememek lazımmış. Aldatıldım. Yardım edin nolur

Birde herkes duyacak illa... iİnsanlara rezil olacak kimsenin yüzüne bakamayacak hep sapık damgası yiyecek ve bunu hak etmiş insan iradesine sahip olmalı .Öyle bir huyun var neden evlenip başkasınıın başını yakıyorsun değil mi Allah sabır versin arkadaşa çok zor bir durum...

Yok. Bazı sorunlarım vardı. Ruh hastası bir baba gibi. Onları hallettim. Şimdi boşanma aşamasındayım

Aaaa deme öyle. Sordum o pislik herife. Madem bu kadar pis bi insandın Neden evlendin benimle diye. Çok seviyormus beni. Ben çok saf kalpli temiz biriymişim. Onlar eğlenilecek kızmış, Benimle bir aile kurmak istemiş. Madem öyle evlenince bıraksaydın dedim. Aaaa o beni çok seviyormuş o yğzden ben onun kalbini kırınca çok üzülüyormuş. Kadınlarla konuşup intikam alıyormuş Benden. laflara bak. Şimdi boşanıyoruz. Beter olsun inşallah

Hayırlısı olsun. Haketmediğiniz şeyleri yaşatan birinden kurtulmanız iyi olmuş bence. Bundan sonrası çok güzel olsun inşallah
Ve yukarda dediğiniz gibi kesinlikle hastalık. Kadınlar buna canım cicim diye yalvarmaya başladıkça engellemiş engellemiş yenileri ile tanışmış. O kadar çok kadın ve o kadar çok resim vardı ki.. o Kadınlardan bazıları Kuran kursu hocası, bazısı dün kültürü öğretmeni, bazıları 3-4 çocuklu kadın. Bazıları yeni evli. Onlar ne kadar suçluysa eşim de o kadar suçlu. Ve kadınları da eşimi de takdir ettşm. Ben safece yüzümün tanımadığım bir başkasının telefonunda olmasından korkarım. Onlar her yerlerini atmışlar. Odalarını, iş yerlerini, tüm vücutlarını... midem bulandı hatta kustuğumu hatırlıyorum resimleri görünce

Ayrı evlerdeyiz, davayı açtım. Çocuk yapacak ortam kalmadı☺ Şaka bir yana çocuğunuz sizin mutsuzluğunuzu görse Eminim ayrılmanızı isterdi

Sorun şu ki olaydan sonra Adam pırlanta oldu(neye yarar). Ben sizi görememişim aile olmayı bilememişim diye ortalıkta geziyor. Psikoloğa gitmeler ben sapıkmışım demeler.. çünkü onu çocuğuma yaklaştırmadım banyo yaptırtmadım bez değiştirmesine müsade etmedim. Çünkü gözümde sapıktan başka bir şey değildi . Gerçekten zamanla mükemmel bi baba oldu. E dolayısı ile beni de bu konuda yumuşattı. Benim de stresim gitti. Üzerimden yük kalktı. Daha mutlu oldum. Galiba yakalamam gerekiyormuş ve bu yakalanış çocuğuma yaradı :)) şimdi boşansam diyorum çocuk 2ye bölünecek . Laylaylom yaşıyorum evli ama bekar :) o da peşimizde dolansın dursun.. boşanmadık ama boşandık biz çocuk olmasa direk boşanırdım o ayrı konu.....

Kadınlarla konuşup intikam alma cümlesini benimki de kurmuştu :) aynı kişi mi lan bunlar demek ki aldatan erkek psikolojisi, cümlesi hep aynı

Kadınlarla konuşup intikam alma cümlesini benimki de kurmuştu :) aynı kişi mi lan bunlar demek ki aldatan erkek psikolojisi, cümlesi hep aynı
aynı kişi çıkarsa şaşırmam bütün erkekler aynı çünkü bize bizi suçlu hissettirecek cümleler kuruyorlar ki affedelim. Suçlu biz olalım. Ayrıca eşime dedim ben yapsam ne yapardın dedim. Affedermiş beni. Öyle diyor. Asla affetmezdi. Hatta rezil ederdi

Tebrik ederim canım çok doğru karar vermişsin boşanmakla hele birde çocuk olsa senden iyice uzaklaştırdı stresten ,yalnızlıktan sen hep çocuğun yanındaydın aldattım seni derdi bahane çok erkeklerde... Bir de rezil et sağda solda anlat lütfen biz okuyanlar bile eşine bayağı kinlendik intikamını al...

Benimki de affedermiş çünkü yüz yüze bi şey olmamış.. yalan :)) başka bi erkeğe pantolonu ne güzelmiş sana alalım desem 10 gün surat yapar .. millete foto atacağım Affedecek oldu :) öteki dünyadan yazardım artık size :))) yalnız bizde küçük bir ilçede çalışıyoruz vallahi aynı kişi bunlsr

Ankara dayız biz

Annesi duymasın istiyorum. Kadıncağız hasta ve çok iyi bir insandır kayınvalidem. Çok severim. Duyarsa çok üzülür ama oturduğum ilçede rezil ettim biraz. Tamamen yayılır yakında

Şimdi ben taşlanıcam ama bir kere yapsaydı ve bu çookk önceden olsaydı şunu diyebilirdim bir kurtarmaya çalışın.
Ama bu adam bağımlı cidden yani bu adamın pişman olduğunu düşünmüyorum siz yakalamadan bırakırdı pişman olan adam inanmayın.
Bir sürü kadın diyorsunuz,ispatlayın ve tazminatı alın

Eşiniz o kadınlarla buluşmadı ama o kadınları çıplak onlarda eşinizi öyle görmüş dimi?? Şimdi çocuğunuz yokken boşanmak zor değil çünkü unutulmaz affedilmez bişey yaşadınız. İlgisiz, çalışmaz, alkolik olsa bi ihtimal ama bunu unutamazsınız yıllar geçsede

Boşanma aşamasındayım zAten şu an Haklısınız yıllar geçse de unutamam bu kazığı

Asla ve asla akıllanmaz o kadar diyeyim sana

Maalesef değişmez kural 1 yapan hep yapar..
1 kez affedilen hep arsız olur.
2013 yılı diyorsunuz..
Alışmış o bikere sanal ilişkiye.
Bir süre birakir sonra daha dikkatli yine devam eder..
Allah yardımcınız olsun

muhtemelen daha gizli saklı olmayı öğrenecek değişen bişey olmayacak. benım fikrim.ama yınede sen bilirsin

muhtemelen daha gizli saklı olmayı öğrenecek değişen bişey olmayacak. benım fikrim.ama yınede sen bilirsin
Boşanma aşamasındayım şu an. Çekişmeli

ya allah kahretsin bu erkekleri ya. yemin ederim seviyorum diye diye her kadının hayatını mahvetmek zorundalarmı anlamıyorum ya. sevmesinler arkadaşım böyle seveceklerse sevmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…