ovvv konun 2017de açılmış. nıye böyle hortlamışki.Boşanma aşamasındayım şu an. Çekişmeli
Yakaladıktan sonra tam bir melek oldu. İdeal eş... ama ben babam yüzünden boşanamamıştım. Şimdi aylardır babamı görmüyorum. Bende boşanma davası açmaya karar verdim ve açtım da. Ama çekişmeli olacak. Ne zaman boşanırım bilmiyorumovvv konun 2017de açılmış. nıye böyle hortlamışki.
hala devam ediyormu yaptıkları bacım? neler oldu
peki onun üstüne bişeyler yaptımı yine yoksa seninmi içine sinmedi. az değil 2017 den 2019 a kadar evli kalmışsın bacımYakaladıktan sonra tam bir melek oldu. İdeal eş... ama ben babam yüzünden boşanamamıştım. Şimdi aylardır babamı görmüyorum. Bende boşanma davası açmaya karar verdim ve açtım da. Ama çekişmeli olacak. Ne zaman boşanırım bilmiyorum
Hayır Devam etmedi hiç kötü huylarına. Hatta mükemmel bir eşe dönüştü, tam evlenilecek insan oldu ama bende öyle çok şey koptu ki. Babam yüzünden evli kaldım ben. Babam hep tehdit ediyordu boşanırsan çalıştığın okula gelirim seni rezil ederim, yanına yerleşirim ya da işten istifa et bizimle yaşayacaksın. Dul kadın Sokakta gezmez, akrabaların diline mi düşüreceksin bizi. Ölün gelsin ancak bu eve... neler neler dedi. Sonra kendisi de annemi hep aldattığı için biz kardeşlerimle anneme ev tuttuk. Bekar kardeşlerim annemin yanına yerleşti. Tüm eşyalarını aldılar. Annem babamı boşadı. Şimdi biz de babam olacak adamla görüşmüyoruz ve onun tehdidi ortadan kalkınca ben de boşanma davasını açtım. Şu hayatta insan babasına ve eşine güvenemiyorsa kimseye güvenmesin zAten. Ben en büyük kazıkları onlardan yedimpeki onun üstüne bişeyler yaptımı yine yoksa seninmi içine sinmedi. az değil 2017 den 2019 a kadar evli kalmışsın bacım
çok geçmiş olsun bacımHayır Devam etmedi hiç kötü huylarına. Hatta mükemmel bir eşe dönüştü, tam evlenilecek insan oldu ama bende öyle çok şey koptu ki. Babam yüzünden evli kaldım ben. Babam hep tehdit ediyordu boşanırsan çalıştığın okula gelirim seni rezil ederim, yanına yerleşirim ya da işten istifa et bizimle yaşayacaksın. Dul kadın Sokakta gezmez, akrabaların diline mi düşüreceksin bizi. Ölün gelsin ancak bu eve... neler neler dedi. Sonra kendisi de annemi hep aldattığı için biz kardeşlerimle anneme ev tuttuk. Bekar kardeşlerim annemin yanına yerleşti. Tüm eşyalarını aldılar. Annem babamı boşadı. Şimdi biz de babam olacak adamla görüşmüyoruz ve onun tehdidi ortadan kalkınca ben de boşanma davasını açtım. Şu hayatta insan babasına ve eşine güvenemiyorsa kimseye güvenmesin zAten. Ben en büyük kazıkları onlardan yedim
Çok sağolasınçok geçmiş olsun bacım
umarım yüzün güler herseyı untturur zaman
Konu eskiymis. Bosanmissin sanirim. Hayirlisi olsunÇok sağolasın
Aynı haltları ben yiyip seviyorum desem anında boşardı zaten. Niye? Çünkü o erkek. Pis mahlukya allah kahretsin bu erkekleri ya. yemin ederim seviyorum diye diye her kadının hayatını mahvetmek zorundalarmı anlamıyorum ya. sevmesinler arkadaşım böyle seveceklerse sevmesinler
3 aylik evlilik insanin boşan demeye dilide varmıyor ama bu böyle sürer gider
yillarinizin heba olduğuyla kalirsiniz
Boşanma aşamasındayım. Çekişmeli davamKonu eskiymis. Bosanmissin sanirim. Hayirlisi olsun
Hayır Devam etmedi hiç kötü huylarına. Hatta mükemmel bir eşe dönüştü, tam evlenilecek insan oldu ama bende öyle çok şey koptu ki. Babam yüzünden evli kaldım ben. Babam hep tehdit ediyordu boşanırsan çalıştığın okula gelirim seni rezil ederim, yanına yerleşirim ya da işten istifa et bizimle yaşayacaksın. Dul kadın Sokakta gezmez, akrabaların diline mi düşüreceksin bizi. Ölün gelsin ancak bu eve... neler neler dedi. Sonra kendisi de annemi hep aldattığı için biz kardeşlerimle anneme ev tuttuk. Bekar kardeşlerim annemin yanına yerleşti. Tüm eşyalarını aldılar. Annem babamı boşadı. Şimdi biz de babam olacak adamla görüşmüyoruz ve onun tehdidi ortadan kalkınca ben de boşanma davasını açtım. Şu hayatta insan babasına ve eşine güvenemiyorsa kimseye güvenmesin zAten. Ben en büyük kazıkları onlardan yedim
Çocuğum yok. Eşim evde mum gibiydi. Ağzı vardı dili yoktu. Ben ne dersem o oluyordu. Öyle böyle geçtiçok uzun süre evli kalmışsın bunca şeye rağmen nasıl dayandın. çocuk yapmadınız değil mi
Senin için en sağlıklı karar boşanmakMerhaba hanımlar. 10 aydır resmi 3 aydır da fiili olarak evliyim. Eşim benden 10 yaşa yakın büyük ve biz 3 yıllık bir birliktelik sonrasında evlendik. Çok severek evlendik. Ya da ben öyle sanmışım. Dün kitap okurken birden içimden esimin evrak çantasına bakmak geldi. Gittim açtım. İçinden telefon buldum. Zaten o an anladım bir şeylerin ters gittiğini. Bir sürü kadınla yazismalar vardı. Bir sürü arama vardı. Hatta kadınlar buna çıplak resmini atmış. Eşim de bizim evimizde çekilen resimleri atmış. Hepsi açık. Konuşmalar çok müstehcen. Yetmedi bana bu telefonda facebook Uygulaması var ona girdim. Ne göreyim. Orda da bir hesap açılmış sahte. Yaklaşık 2013 yılından beri çeşitli kadınlarla konuşmalar var. Bu yakladığim kadınların bazıları ile biz evlendikten sonra konuşmaya başlamış. Buluşma olmadı diyor. Dışarda kalmadı hiç. Küçük bir ilçede yaşıyoruz. Buluşma imkanı yok evet. Hatta kadınların çoğu yurt dışında yaşayan tipler. Numaralarını arkadaşlık sitelerinden bulmuş.
Şimdi size sorayım. Ben daha 3 aylık evliyim. Eşimle aynı kamuda aynı ilçede çalışıyoruz. Babamın gönülsüzce evet dediği bir evlilikti bu. Ama bütün ailem çok seviyordu eşimi.
Ben ne yapacağım. Ağlıyor saatlerdir. Asla buluşmadım. Bir daha olmayacak diye. Seni çok mutlu edecem falan diyor ama benim en sevdiğim en güvendiğim ve asla aldatmaz dediğim adam yaptı bunları bana. Biz düğün için esya ev bakarken, gelinlik bakarken benim olmadığım zamanlarda hep aramış kadınları. Konuşmuş. Oysa ben beni çok sevdiğini düşünüyordum. Arkadaşım avukat. Hemen açarım davayı. Telefonda dedil olur. Tek celsede boşanırsın diyor. Ben yüzüne defalarca söyledim esimin. Benim asla affetmeyeceğim şey beni aldatman dedim daha önce. O da olur mu hiç falan diyordu. Niye yapayım diyordu. Ama yapmış. başka kadınlarla konuşuyordun madem neden benimle evlendin diyorum. Seni çok seviyorum diyor sürekli. Allah şahit bu zamana kadar yani öğrendiğim güne kadar da hep bu adam beni çok seviyor dedim. Hiç hissetmedim aldatıldığımı.
Bir şey daha var. Eşim bu telefonu yakın bir arkadaşı ile almış. Birlikte yazmışlar bazı kadınlara. Bu adam evli ve 4 çocuğu var. O kadına daha çok yazık. Eşimde o adamda çok sevilen, herkesin ben bu adama kefilim dedikleri insanlar.
Benim dünyam başıma yıkıldı ben sağlıklı karar veremiyorum. Yardım edin bana.
Ev arkadaşı gibi geçti. O arkadaş, ben düşman gibi daha doğrusubabanizin zoruyla kaldiniz peki bu sürecte araniz nasildi yani bu dönemi her şeyi unutmaya calisarakmi gecirdiniz
yoksa iki ev arkadaşi olarakmi devam ettiniz
Hayırlısı olsun inşallahBoşanma aşamasındayım zAten şu an ☺ Haklısınız yıllar geçse de unutamam bu kazığı
Ben de aldatıldım....afetmedim.ayrıldım....asla af etmeyin.defolsun...ağlamasıda fasa fiso.bnmki intihar ediyordu.keşke etseydi.çocukda yok çok şükür kurtulun.Merhaba hanımlar. 10 aydır resmi 3 aydır da fiili olarak evliyim. Eşim benden 10 yaşa yakın büyük ve biz 3 yıllık bir birliktelik sonrasında evlendik. Çok severek evlendik. Ya da ben öyle sanmışım. Dün kitap okurken birden içimden esimin evrak çantasına bakmak geldi. Gittim açtım. İçinden telefon buldum. Zaten o an anladım bir şeylerin ters gittiğini. Bir sürü kadınla yazismalar vardı. Bir sürü arama vardı. Hatta kadınlar buna çıplak resmini atmış. Eşim de bizim evimizde çekilen resimleri atmış. Hepsi açık. Konuşmalar çok müstehcen. Yetmedi bana bu telefonda facebook Uygulaması var ona girdim. Ne göreyim. Orda da bir hesap açılmış sahte. Yaklaşık 2013 yılından beri çeşitli kadınlarla konuşmalar var. Bu yakladığim kadınların bazıları ile biz evlendikten sonra konuşmaya başlamış. Buluşma olmadı diyor. Dışarda kalmadı hiç. Küçük bir ilçede yaşıyoruz. Buluşma imkanı yok evet. Hatta kadınların çoğu yurt dışında yaşayan tipler. Numaralarını arkadaşlık sitelerinden bulmuş.
Şimdi size sorayım. Ben daha 3 aylık evliyim. Eşimle aynı kamuda aynı ilçede çalışıyoruz. Babamın gönülsüzce evet dediği bir evlilikti bu. Ama bütün ailem çok seviyordu eşimi.
Ben ne yapacağım. Ağlıyor saatlerdir. Asla buluşmadım. Bir daha olmayacak diye. Seni çok mutlu edecem falan diyor ama benim en sevdiğim en güvendiğim ve asla aldatmaz dediğim adam yaptı bunları bana. Biz düğün için esya ev bakarken, gelinlik bakarken benim olmadığım zamanlarda hep aramış kadınları. Konuşmuş. Oysa ben beni çok sevdiğini düşünüyordum. Arkadaşım avukat. Hemen açarım davayı. Telefonda dedil olur. Tek celsede boşanırsın diyor. Ben yüzüne defalarca söyledim esimin. Benim asla affetmeyeceğim şey beni aldatman dedim daha önce. O da olur mu hiç falan diyordu. Niye yapayım diyordu. Ama yapmış. başka kadınlarla konuşuyordun madem neden benimle evlendin diyorum. Seni çok seviyorum diyor sürekli. Allah şahit bu zamana kadar yani öğrendiğim güne kadar da hep bu adam beni çok seviyor dedim. Hiç hissetmedim aldatıldığımı.
Bir şey daha var. Eşim bu telefonu yakın bir arkadaşı ile almış. Birlikte yazmışlar bazı kadınlara. Bu adam evli ve 4 çocuğu var. O kadına daha çok yazık. Eşimde o adamda çok sevilen, herkesin ben bu adama kefilim dedikleri insanlar.
Benim dünyam başıma yıkıldı ben sağlıklı karar veremiyorum. Yardım edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?