Yapmaz dememek lazımmış. Aldatıldım. Yardım edin nolur

Ben o heriften boşandiktan 3 yil sonra 2.ci evliliğimi yaptim..18 senedirde evliyim bu eşimde yapsin yine boşanirim ...ayrica evime karisini aldatan bir erkek ailesi ilede olsa ayak basamaz misafir olarak kabul etmiyoruz..toplum olarak buna karşi çikarsak aldatmalar en aza düşebilir ..bir kadin yanliş yaptiği zaman nasil toplum tarafindan dişlaniyorsa ayni şekilde erkekte dışlanmali...

2 yıl olmuş hâlâ boşanmamışsınız galiba anladığım.aynı evde nasıl yaşadınız bu sürede merak ettim doğrusu

Bana affetceksiniz gibi geldi yoksa cicek hediye aldi falan yazmazdiniz. Önceden akli nerdeymis. Bazi seyler zamaninda degerlidir.
Soru soruldu nasıl davrandı bu süreçte diye. Ben de cevap olarak yaptıklarını yazdım. Hediye aldı evet yalan mı söyleyim. Soruya cevap verince barışacağım anlamına mı geliyor?? Bu iki sene önceki konu ama süreç içinde bunksrı yaptı. Boşanma davam var çekişmeli. Neden affedeyim ki?

Ev ve arabayı i bana verecek işlerimi yoluna koydum boşanma davası açtım. Çekişmeli ama kendisini boşanmak istemiyor

Ayni evde yasiyoruz yazdiniz ondan dedim, kararliysaniz bir an önce baska bir yerde yeni hayatinizi kurarsiniz. Elestirmiyorum sizi sadece bunlara yapan bir erkegi hemcimsim olan birinin affetmesi aci gelir.

Ayni evde yasiyoruz yazdiniz ondan dedim, kararliysaniz bir an önce baska bir yerde yeni hayatinizi kurarsiniz. Elestirmiyorum sizi sadece bunlara yapan bir erkegi hemcimsim olan birinin affetmesi aci gelir.
Şu an gitti evden. Ev ve araba bana kalacak bu konularda medenidir. Ama hala beni ikna etmeye çalışıyor boşanmamak için

Şu an gitti evden. Ev ve araba bana kalacak bu konularda medenidir. Ama hala beni ikna etmeye çalışıyor boşanmamak için
Peki ne hissediyorsunuz ne düsünüyorsunuz? Bende bosandim size diyebilcegim su ki dik durun. Yaptiginin affedilcek yani yok. Bir süre ayri yasayin.

Peki ne hissediyorsunuz ne düsünüyorsunuz? Bende bosandim size diyebilcegim su ki dik durun. Yaptiginin affedilcek yani yok. Bir süre ayri yasayin.
Annem de boşandı. Annemle yaşarım diye düşünüyorum. Dik duracağım mecbur çünkü annem ve kardeşlerim üzülsün İstemiyorum. Siz neden boşandınız

Erkekler hep aynı yolun yolcusu:) hiçbir şey asla eskisi gibi olmayacak.. o gerçekten değişse bile siZi de değiştirdi .. kendi mezarını kazdı.. olmuyo, yıl geçse de unutulmuyor o fotoğraflar o kadınların isimleri ..kafayı yememek için tüm gerçekleri öğrenmeyi öteki dünyaya bırakmak gerekiyor. Ekşi sözlükte başlık açılmış en çok aldatan meslek grubu diye... öğretmenlik yazmıştı herkes belki sizde öğretmensiniz ... bizde öğretmeniz gerçekten gerçekmiş :)))

Ha benimki de başka arkadaşlarının ismini katmıştı ortaya :) bende dedim hemen arayıp soruyorum .. bilir yapacağımı .. yalan üstüne yalan o da yalanmış tabi :) erkekler iğrenç varlıklar

Midem bulandi gene. Nefret ediyorum artik erkek cinsinden. Cocuk vs olmadan bosayin gitsin. Hep aklinizda hep icinizde yara olarak kalacak. Size degil ona yara olsun bosayin da.

Evet eski eşim de ben de öğretmeniz Cidden katılıyorum şu an ekşi sözlük e

Bizim çocuğumuz 1 yaşına gelmişti her şeyi öğrendiğimde * o yüzden ayrılmak çok zordu. Şuan eşim gözle görülür şekilde çok iyi... AMA gel bunu benim kalbime anlat... mantıcım kal kalbim çek git diyor. O derece salakça bi durumdayım. çocuğum olmasaydı asla asla asla o adamla devam etmezdim. Bi kere midem bulandı bi kere....güvenim gitti. Psikolojim, mutluluk seviyem her şeyim alt üst.. öylece yaşayıp Gİdiyorum. Şu adam evlendiğimizde böyle olsaydı dünyanın en mutlu insanı olabilirdim :) şuan karşımda leşten başka bi şey göremiyorum. Bence siz iyi düşünün çocuk falan yapmayın mümkünse

Ayrı evlerdeyiz, davayı açtım. Çocuk yapacak ortam kalmadı Şaka bir yana çocuğunuz sizin mutsuzluğunuzu görse Eminim ayrılmanızı isterdi

Ev, araba, birikmiş parayı ben alacağım. O yüzden uğraşmak İstemiyorum. O boşanmak istemediği için anlaşmalı olmadı ama hakim dinleyince, görünce boşar zaten
Aynen oyle. Simdi kiminle ne yazisiyorsa ne konusuyorsa rahat rahat devam etsin.

Eşinizin ki hastalık gibi düşünün. Resmen bağımlılık gibi duruyor, yıllardır bu durumun içinde olması. Bunun için yedek telefon, sahte hesaplar falan baya profesyonelce. Siz diyorsunuz evlilik aşamasında bile gelinlik eşya bakarken yazışmış. İnsan bu durumda bile bunları düşünüyorsa birşey diyemiyorum. Siz tekrar güvenebilecek misiniz? Ben mesela asla güvenemezdim ve affedemezdim. Karar sizin yaptığı açıklamalar tatmin ediyor ve bir daha yapmaz diyerek bir şans vermeyi düşünüyorsanız devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…