Bana yardım edin nolur!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar 2 senelik evliyim ilk gecemde hamile kaldım oğlum oldu 11 aylık eşimden yana çok dertliyim bana çok acı çektiriyor en ufak tartışmamizda oğlumla tehdit ediyor beni oğlumu bırak defolll git babanin evine diyor! Çok güzel bı kadınım gitsem her türlü kurtarrum kendimi Oğlum var ama Oğlum olmasa 5 dk bu kansizin yanında durmazdim onu çok seviyorum onsuz duramıyorum eşim sonradan oğrendm sinir hastası olduğunu o kadar kansız namussuz bı adamki merhametsiz bide namaz kılıyor inanabiliyormusnuz etrafinizda böyle tipler varmı ne yapacağımı bilmiyorum istediği gibi davranıyorum yinede olmuyor bana yardım edin akıl verin bişey söyleyin kafayı yiycem
Fiziksel ya da psikolojik şiddeti kayda alıp oglunuzu yanınıza alarak ailenizin evine gidin. Önce uzaklaştırma çıkarıp boşanma davası açın. Mahkeme ona vermez.

Bunları yapamıyorsanız çıkış yolunuz yok maalesef.

1.Bu kadar haraket edeceğiniz adamla neden evlendiniz?
2.Nefret ettiğiniz adamdan neden çocuk yaptınız?
3.Siz harekete geçmedikçe insanlar size nasıl yardım edebilir? Gelip elinizden tutup babanızın evine mi götürelim, sinir hastası kocanızı mı dövelim?

1.Bu kadar haraket edeceğiniz adamla neden evlendiniz?
2.Nefret ettiğiniz adamdan neden çocuk yaptınız?
3.Siz harekete geçmedikçe insanlar size nasıl yardım edebilir? Gelip elinizden tutup babanızın evine mi götürelim, sinir hastası kocanızı mı dövelim?
Herşeyi bile bile yaptığimi düşünüyorsnuz Kim bilerek böyle bı çıkmazın içine düşmek ister ben nereden bilebilrim bunun sonradan lanet bı adama dönüşeceğini kınamayın beni başınıza gelmesin

Anneni babanı karşına alacaksın herşeyi anlatacaksın.Senin eşin tehlikeli.Babanda babasını karşısına alıp herşeyi konaşacak.Oğlunuz böyle böyle.Bakın idare etsin vb ile geçiştirilecek bir boyutu aşmış.Sizin bu işe el atıp oğlunuzu tedavi olmaya ikna edip siz tedavi ettireceksiniz diyecek.Yarın bu kızı kovdu evden gitti bebekle kaldı oğlunuz evde.Her gün neler okuyoruz gazetelerde.kKendine bebeğe zarar verebilir çünkü sinir hastası oğlunuz.Lütfen bunu ciddiye alın ve oğlunuzu dr götürün.Ben kızımın arkasındayım bu böyle gitmez.Ama oğlunuz kötü şeyler yapabilir diyecek.
Ailesi çok cahil annesi babası berbat zaten bırak konuşmayı 2 kelime anlatamazsin bunlara kadınları insan yerine koymuyorlar..

Eşinizden rahatsız olduğunuzu ve belli ki huzurda bırakmayan insan ve sizin de halen cekindiginiz şeyler var ustelik sizi evden kovan adamdan ne hayır bekliyorsunuz afedersiniz ama pısırık olmayın bu kadar da, topla cesaretini sen de çık o evden gururun da mı yok senin istenmeyen evde duruyorsun be kardesim.

Yani size burada kimse çocuğunu bırak git demez.Mahkeme zaten çocuğu sana verir.Ama sinirli rahat vermez diyorsun.Maalesef ki ya evinde cekicen bu adamı yada boşanıp cekicen.Yukari tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali.İki durumdada mutlu olamayacak, huzursuz olacaksanda birini sececeksin.Bosaninca eninde sonunda evlenir o zaman seni rahat bırakır.En fazla 3 sene seni huzursuz eder diye düşünüyorum.3 senede içimden geldi valla😊 Allah kolaylık versin.

Herşeyi bile bile yaptığimi düşünüyorsnuz Kim bilerek böyle bı çıkmazın içine düşmek ister ben nereden bilebilrim bunun sonradan lanet bı adama dönüşeceğini kınamayın beni başınıza gelmesin
Sizi kınadığım nerde yazıyor? Birkaç soru sormuşum. Yineleyeyim, siz harekete geçmedikçe kimse size yardım edemez, bir an önce bir karar verip harekete geçin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back