- 21 Kasım 2017
- 27.919
- 120.621
- 598
- Konu Sahibi neyapmaliyim
Küçük bebeğe baksanız keşke. Öyle bir iş bulamaz mısınız? Bu ne böyle, evlat olsa sevilmez. Tövbe yarabbim sen nasip etme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok haklısınız,ben kapı altından göremez diye kapatmadım,normalde ne delik bulsa bakar sen şunu yaptin annemin taktiğini taktın sen de kan vardi, igrencsin diyor surekliAaa yok artık. Bence işi bırakın bu iş değil yani sizi o şekilde videoya çekip ifşa diye atar falan allah korusun çocuk değil bu tövbe estagfurullah.
Sanki kendi adet görmeyecek zilliye bak. Çocuk ailenin aynasıdır. Sokakta görmedi bu hareketleri evde anne baba birbirine karşı saçma hareketler yapıyorsa, argo konuşuyorsa vs vs çocukta onu görüyor onun doğru olduğunu sanıyor. Anne babada da var bence bi tuhaflık. Bence ayrılın bu işten çünkü çocuğunu anne babasına anlatsanız asla kabul etmeyecek belli ki.Cok haklısınız,ben kapı altından göremez diye kapatmadım,normalde ne delik bulsa bakar sen şunu yaptin annemin taktiğini taktın sen de kan vardi, igrencsin diyor surekli
Böyle şark kurnazlarına izin vermeyin ya sigortasız üç kuruşa kölelik bu resmen bi de temizlik işi istemeleri korkunç. Şikayet edin sigortasız çalıştırıyorlar beni diye,şımarık kızlarına kendileri terbiye versinler bi zahmet. Siz de sigortalı başka bir iş bulun, temizliğe bile gitseniz kafanız rahat günde 150 200 lirayı atarsınız
cok haklisiniz, bi de çok zenginler, dolarla maaş alıyorlar,bana verdikleri paraya bakinBöyle şark kurnazlarına izin vermeyin ya sigortasız üç kuruşa kölelik bu resmen bi de temizlik işi istemeleri korkunç. Şikayet edin sigortasız çalıştırıyorlar beni diye,şımarık kızlarına kendileri terbiye versinler bi zahmet. Siz de sigortalı başka bir iş bulun, temizliğe bile gitseniz kafanız rahat günde 150 200 lirayı atarsınız cebinize ne 1500ü.
Tatlım sosyal ağlarda izniniz dışında sizin fotoğraf ve görüntülerinizi paylaşamaz, yayamaz. Bu bir suçtur. Bunu belli ki (ortama bakınca şaşırmıyorum tabi) çocuk bilmiyor bile. Aileyede mi söylemediniz? Ben izin vermiyorum çocuğunuz benim fotoğraflarımı izinsiz çekip paylaşıyor, altımı indiriyor vs Ayrıca bu çocuğun bilgisayarına güvenlik kalkanı kurun. Girdiği siteleri sınırlayın. Size vuramaz ne münasebet. Aa sinirlendim valla. Siz eğitimi için gelmişsiniz o eve. Çocuğa doğru davranışları kazandırmak ebeveynlerin vazifesidir. Gerekirse psikolojik destek alırlar. Ne saçma bir ailenin içine düşmüşsünüzhaklısınız sabah 8.30 dan akşam 19.30 a kadar canım çıkıyorben çocuğu bu kadar yaramaz beklemiyordum düzelmez dimi bu süreçten sonra bana iyi davran diyorlar ama bana vurdukça ınstagrama beni attıkça iyi davranamıyorum ki güya iyi davranınca duzeliyormus
bana emir veriyor surekli kaşık getir peçete getir şunu yap bende git kendin al hizmetçin mi var dedim o da evet sen hizmetcisin dedi herhalde ailesi konuşurken oyle duymuş, buraya yazdığım cok iyi oldu ben de bütün çocuklar boyle sanıyordum, ( bu yastaki)demekki çocukta sorun varmis keske başka cocuk baksaydimÇocuk size saygı duymuyor, 7 yaş küçük bir yaş değil bazı şeyleri anlayacak yaşta. Bunda ailenin etkisi var, çocuk sizi bakıcı olduğunuz için her davranışına katlanmak zorunda olduğunuzu zannediyor.
cok haklisiniz ben de 8.30 dan 19.30 a kadar çalışıyorum, o kadar cok yoruluyorum ki ona rağmen 1500 veriyor, hem öğretmenlik hem temizlik hem oyun ablası olmama ragmenBence bir an önce bırakın. Çok az veriyorlar ve çok fazla şey bekliyorlar sizden. Komşumuzun iki çocuğunun uzakdoğulu bir bakıcısı var, yatılı kalıyor, ve ayda 500 Dolar hesabına yatırılıyor. Yeme içmeye de para vermiyor, ev sahipleri ne yerse aynı. Şirketten geldiği için sigortası da var.
cok haklisiniz ona iyi davranamayacagimi yumuşak olamayacağımı söyleyeceğim surekli benden dayanmam icin mesaj atıyorlar,ancak zam yapalım diyen yok hem iyi niyetimden eziliyorum keske sert bir insan olsaydimTatlım sosyal ağlarda izniniz dışında sizin fotoğraf ve görüntülerinizi paylaşamaz, yayamaz. Bu bir suçtur. Bunu belli ki (ortama bakınca şaşırmıyorum tabi) çocuk bilmiyor bile. Aileyede mi söylemediniz? Ben izin vermiyorum çocuğunuz benim fotoğraflarımı izinsiz çekip paylaşıyor, altımı indiriyor vs Ayrıca bu çocuğun bilgisayarına güvenlik kalkanı kurun. Girdiği siteleri sınırlayın. Size vuramaz ne münasebet. Aa sinirlendim valla. Siz eğitimi için gelmişsiniz o eve. Çocuğa doğru davranışları kazandırmak ebeveynlerin vazifesidir. Gerekirse psikolojik destek alırlar. Ne saçma bir ailenin içine düşmüşsünüzAllah akıl fikir versin manyaklar herhalde.
Tabi ki" senin hizmetcin mi var" gibi seyler soylemeyin siz yine de cocuk o ama muhtemelen aileden dolayi cocugun davranislari sekilleniyor. Tabi ki annesi degilsiniz isiniz fakat size saygili olmak zorundalar. Siz bilirsiniz ama sigortasiz calistirmak suc.bana emir veriyor surekli kaşık getir peçete getir şunu yap bende git kendin al hizmetçin mi var dedim o da evet sen hizmetcisin dedi herhalde ailesi konuşurken oyle duymuş, buraya yazdığım cok iyi oldu ben de bütün çocuklar boyle sanıyordum, ( bu yastaki)demekki çocukta sorun varmis keske başka cocuk baksaydimdışardan cok sessizdi
cocuk, anne babadan uzakta yaşamış anneannesiyle babanesiyle falan ama yine de bu kadar şımarık olmamalıydı, haklisiniz, işi bırakıp çocukla ilgilenselerdi keske, resmen çocuğun psikolojisini düzeltmek bana kaldi7 yasinda bir cocuk bukadar simarik olmamaliydi bence. Ailenin yetistirmesiyle alaklidir cekilecek gibi degil bence baska cocuk bakma isi bulmaya calisin bulunca cikarsiniz
Bende kasiyerlik yapiyorum normalde yeni dogum yaptım çalışmıyorum şuanda ama işe tekrar başlarsam yine aynı işi yapcam eger iyi bi market bulursanız gidip kasiyerlik yapabilirsiniz emin olun o kadar zor bi iş degilcok haklısınız,babamla biraz kavga ettik babama gore cok iyi bir iş ancak oyle olmadığını o da zamanla anladı, markete girsem daha iyiydi bu işi kabul ettikten 1 hafta sonra kasiyer olarak çağırmışlardı keske gitseydim![]()
Canım benim hiç değilse sigortan yatsaydı yacok haklisiniz ben de 8.30 dan 19.30 a kadar çalışıyorum, o kadar cok yoruluyorum ki ona rağmen 1500 veriyor, hem öğretmenlik hem temizlik hem oyun ablası olmama ragmen