Yanlış secim mi

Ben de 22 yaşındayım. Bu konuyu okurken nasıl kanım çekildi var ya
Bakın aslında çok yalnızım bende de hata var hiç arkadaşım yok eşim çalışıyor ilgilenmiyor bende uykusuna gıcık olduğum için onu kışkırtıcı davranıyorum sanırım yoksa beni hiç bu zamana kadar ağlamatadı bile

Eşin sinir etmesi darp etmeye sebep değil. Kışkırtıcı davranıyorum diyerek canını yakmasını göz ardı edemezsin.

Bakın uyku hali yarı ölüm yani siz bu haldeki birine su gibi kuvvetli bir uyarıcıyla müdahale ederseniz pencere açıksa adam kendini oradan bile atabilir. Bunun dışında napıyor bu adam size?

Bakın uyku hali yarı ölüm yani siz bu haldeki birine su gibi kuvvetli bir uyarıcıyla müdahale ederseniz pencere açıksa adam kendini oradan bile atabilir. Bunun dışında napıyor bu adam size?
Bakın baştan başlıyorum evliligimin 3 cu yilina giriyoruz evlwndigimden beri prenses gibi davrandi esim cok iyiydik su son 1 senedir yoruldugunu ve benim ona cok dir dir yaptigimi mental olarak coktugunu ve dunyanin benim etrafimda donmedigini soyledikten sonra ben farkli bir insana donusmeye basladim. Cok uyku uyumayi seviyor oglen 12 de gelip gece 12 geliyor gece kızımız durmuyor ve bakmami soyledigimde kendine gelemiyor ama sabah uyaninca ozur diliyor ve is yerime cicek yolluyor mesaj atiyor ben dun gece onu uyandirmaya calistim kalkmadi sonra kızımız durmuyordu ve tuvalete gitmem lazimdi kizimi birakamadim oda kalkmadi bende o sinirle bide özel gunlerdeyim yuzune su doktum oda beni yataga dusurup bilegimi sıkıp ne yaptığımı sorudu kizarak ve bileklerimi sıktı uzun suredir hic arkadasim yok bu siteyide yeni gordum belki biraz arkadasim olsa o kadar takilmam sorun bu hersey ust uste geldi

Doğru iletişim yöntemleri arayın. Bir de bu arkadaşım dertleşeceğim kimse yok olayına herkes sığınıyor. Bir kahve içimlik kapı komşunda mı yok.

Doğru iletişim yöntemleri arayın. Bir de bu arkadaşım dertleşeceğim kimse yok olayına herkes sığınıyor. Bir kahve içimlik kapı komşunda mı yok.
Aslinda vardi ama kocama sarkintilik edince vazgectim esim anlatti gece mesaj atmis sitemizin wp gurubundan numara alip emin olun siginma falan degil

Aslinda vardi ama kocama sarkintilik edince vazgectim esim anlatti gece mesaj atmis sitemizin wp gurubundan numara alip emin olun siginma falan degil
Of of neyle sınanıyorsunuz siz ben anlamadım neyse konuyu çok dağıtmayalım. Doğru iletişim her şeyi değil ama çok şeyi çözer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…