- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.294
- 133
Eşin kaç yaşında
Dur hele dayak yemiyoruz diyo ama siddette kolların sıkılması canı acıtması türlü türlü siddetttt. Dayak yese dayaga ne dicek bilmiyorum deli etcek beni bu site bir gün.Ben de 22 yaşındayım. Bu konuyu okurken nasıl kanım çekildi var ya
Bakın aslında çok yalnızım bende de hata var hiç arkadaşım yok eşim çalışıyor ilgilenmiyor bende uykusuna gıcık olduğum için onu kışkırtıcı davranıyorum sanırım yoksa beni hiç bu zamana kadar ağlamatadı bileBen de 22 yaşındayım. Bu konuyu okurken nasıl kanım çekildi var ya
26Eşin kaç yaşında
Türlü türlü şiddeti huyu var resmen siz dayak yemiyorum diyosunuz saka mı????
Dayak yediklerinde de "ama ben de çok üstüne gittim" diyorlar. Bileklerimi kesesim geliyoDur hele dayak yemiyoruz diyo ama siddette kolların sıkılması canı acıtması türlü türlü siddetttt. Dayak yese dayaga ne dicek bilmiyorum deli etcek beni bu site bir gün.
Dur hele dayak yemiyoruz diyo ama siddette kolların sıkılması canı acıtması türlü türlü siddetttt. Dayak yese dayaga ne dicek bilmiyorum deli etcek beni bu site bir gün.
Bakın düşündüğünüz gibi değilTürlü türlü şiddeti huyu var resmen siz dayak yemiyorum diyosunuz saka mı????
Diğer konuyu okuduğumda ekmek arası jilet yapıp okuyacam anca sakinlesirim.Dayak yediklerinde de "ama ben de çok üstüne gittim" diyorlar. Bileklerimi kesesim geliyo
Eşin sinir etmesi darp etmeye sebep değil. Kışkırtıcı davranıyorum diyerek canını yakmasını göz ardı edemezsin.Bakın aslında çok yalnızım bende de hata var hiç arkadaşım yok eşim çalışıyor ilgilenmiyor bende uykusuna gıcık olduğum için onu kışkırtıcı davranıyorum sanırım yoksa beni hiç bu zamana kadar ağlamatadı bile
Ben burda delirdim cidden. Siz hala kocanızı savunuyosunuz.Bakın düşündüğünüz gibi değil
Bakın benim eşimin ailesi yok varda yok hiç şiddet uygulamadi uyansin diye yüzüne şu döktüm oda kollarından tutup bilegimi sıktıDayak yediklerinde de "ama ben de çok üstüne gittim" diyorlar. Bileklerimi kesesim geliyo
Kocami savunmuyorumBen burda delirdim cidden. Siz hala kocanızı savunuyosunuz.
Ilgi ile alakası kalkması lazımdı kalkmadiNeden uyuyan adamın yüzüne su döktüğünüzü öğrenebilir miyim? Uyansın, sizle ilgilensin diye mi?
Bakın uyku hali yarı ölüm yani siz bu haldeki birine su gibi kuvvetli bir uyarıcıyla müdahale ederseniz pencere açıksa adam kendini oradan bile atabilir. Bunun dışında napıyor bu adam size?Bakın aslında çok yalnızım bende de hata var hiç arkadaşım yok eşim çalışıyor ilgilenmiyor bende uykusuna gıcık olduğum için onu kışkırtıcı davranıyorum sanırım yoksa beni hiç bu zamana kadar ağlamatadı bile
Bakın baştan başlıyorum evliligimin 3 cu yilina giriyoruz evlwndigimden beri prenses gibi davrandi esim cok iyiydik su son 1 senedir yoruldugunu ve benim ona cok dir dir yaptigimi mental olarak coktugunu ve dunyanin benim etrafimda donmedigini soyledikten sonra ben farkli bir insana donusmeye basladim. Cok uyku uyumayi seviyor oglen 12 de gelip gece 12 geliyor gece kızımız durmuyor ve bakmami soyledigimde kendine gelemiyor ama sabah uyaninca ozur diliyor ve is yerime cicek yolluyor mesaj atiyor ben dun gece onu uyandirmaya calistim kalkmadi sonra kızımız durmuyordu ve tuvalete gitmem lazimdi kizimi birakamadim oda kalkmadi bende o sinirle bide özel gunlerdeyim yuzune su doktum oda beni yataga dusurup bilegimi sıkıp ne yaptığımı sorudu kizarak ve bileklerimi sıktı uzun suredir hic arkadasim yok bu siteyide yeni gordum belki biraz arkadasim olsa o kadar takilmam sorun bu hersey ust uste geldiBakın uyku hali yarı ölüm yani siz bu haldeki birine su gibi kuvvetli bir uyarıcıyla müdahale ederseniz pencere açıksa adam kendini oradan bile atabilir. Bunun dışında napıyor bu adam size?
Doğru iletişim yöntemleri arayın. Bir de bu arkadaşım dertleşeceğim kimse yok olayına herkes sığınıyor. Bir kahve içimlik kapı komşunda mı yok.Bakın baştan başlıyorum evliligimin 3 cu yilina giriyoruz evlwndigimden beri prenses gibi davrandi esim cok iyiydik su son 1 senedir yoruldugunu ve benim ona cok dir dir yaptigimi mental olarak coktugunu ve dunyanin benim etrafimda donmedigini soyledikten sonra ben farkli bir insana donusmeye basladim. Cok uyku uyumayi seviyor oglen 12 de gelip gece 12 geliyor gece kızımız durmuyor ve bakmami soyledigimde kendine gelemiyor ama sabah uyaninca ozur diliyor ve is yerime cicek yolluyor mesaj atiyor ben dun gece onu uyandirmaya calistim kalkmadi sonra kızımız durmuyordu ve tuvalete gitmem lazimdi kizimi birakamadim oda kalkmadi bende o sinirle bide özel gunlerdeyim yuzune su doktum oda beni yataga dusurup bilegimi sıkıp ne yaptığımı sorudu kizarak ve bileklerimi sıktı uzun suredir hic arkadasim yok bu siteyide yeni gordum belki biraz arkadasim olsa o kadar takilmam sorun bu hersey ust uste geldi
Aslinda vardi ama kocama sarkintilik edince vazgectim esim anlatti gece mesaj atmis sitemizin wp gurubundan numara alip emin olun siginma falan degilDoğru iletişim yöntemleri arayın. Bir de bu arkadaşım dertleşeceğim kimse yok olayına herkes sığınıyor. Bir kahve içimlik kapı komşunda mı yok.
Of of neyle sınanıyorsunuz siz ben anlamadım neyse konuyu çok dağıtmayalım. Doğru iletişim her şeyi değil ama çok şeyi çözer.Aslinda vardi ama kocama sarkintilik edince vazgectim esim anlatti gece mesaj atmis sitemizin wp gurubundan numara alip emin olun siginma falan degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?