Yanlış secim mi

canım hiç anlamadım ki..nasıl ilgisiz, ne yapıp söylüyor, nasıl şiddete meyilli ?

Şiddete meyilli derken mesela neler yapıyor ? Biraz anlatırsanız durumu daha iyi anlarız.
Son bir yıl demişsiniz bebeğiniz 1 yaşında mı.
Tabi böyle bişeye hakkı yok ama çocuk doğduktan sonra değişmiş sevgisizleşmiş olabilir mi ?

Esiniz sanirim rahatsiz doktora gidin yaptıklarını hatırlamamasida ayri sorun ailesiyle felan konusun bi sekilde ikna edin ikna olmuyorsa ayrilin

Başka konularda haklı olabilirsiniz ama uykuyu sevmesi sizi sevmediği anlamına gelmiyor ki. Sonuçta insan yoruluyor uyuyordur siz çalışmıyorsanız bütün gün evde olunca rahatsınız demek ki adam yorgun gelip uyuyor . Öyleyse benim koca da beni yakında boşar bende uykuyu seviyorum evliliğimdeki en büyük zaafım uykum ne yapayım şimdi
Ama şiddete meyilli demeniz yani size şiddet mi uyguluyor. 3 senede ne yaşadınız ki sevginiz bitti. Evlilik bu kadar kolay biten bir şey olmamalı eğer psikolojik fiziksel şiddet yoksa

Ablacım burda kadın kadınayız. Detay yok bir sey yok millet kerpetenle ağzınızdan laf cekiyo. Kıtalar arası önemli bir sey konusmuyoruz zaten kocanızdan bahsediyorsunuz.

Zor durumdaysanız eger eller kelepceliyse bi göz kırpın anlarız.

Evet ama ilk 2 sene bişey yoktu şimdi yüzüne şu dokuyorum uyanmiyor ama sabah olunca yaptıklarını anlatinca Özür diliyor
Zararlı bi akaşkanlığı olabilir mi sizin bilmediğiniz. Uyandırmak için yüzüne su dökmek zorunda kalmanız çok tuhaf kış uykusuna mı yatıyor bu adam. Yaptıklarını anlatmanız da tuhaf kendisi hatırlamıyor mu. Esrar vb bi şeyler kullanır mı?

Bakın zor durumda değilim dayak falan yemiyoruz ama ilgisiz davranıyor sorun bu ben 22 yaşındayım onunla birlikte vakit geçirmek istiyorum ilginiz için çok teşekür ederim ama düzeltir sanırım kendisini

Hayır kullanmıyor ama ne bilim bazen böyle oluyor

Bakın zor durumda değilim dayak falan yemiyoruz ama ilgisiz davranıyor sorun bu ben 22 yaşındayım onunla birlikte vakit geçirmek istiyorum ilginiz için çok teşekür ederim ama düzeltir sanırım kendisini
Kollarını sıkması canını acıtması şiddet değil mi. O da şiddet. Bu durumda dayak yemiyor olmuyorsun üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…