Deli mi ne uyanması lazım bi saatten sonra bunun bilincinde olması lazım bir de çocuk sahibi olmuşOnu uykudan kaldırdığında çok yapıyor ellerimi falan tutuyor yani kızıyor
Başka konularda haklı olabilirsiniz ama uykuyu sevmesi sizi sevmediği anlamına gelmiyor ki. Sonuçta insan yoruluyor uyuyordur siz çalışmıyorsanız bütün gün evde olunca rahatsınız demek ki adam yorgun gelip uyuyor . Öyleyse benim koca da beni yakında boşar bende uykuyu seviyorum evliliğimdeki en büyük zaafım uykum ne yapayım şimdi3 yıldır evliyim eşimi seviyordum ama artık sevmiyorum onun bana yapıp söyledikleri şiddete hep meyilli olması uykuyu çok sevmesi ve ilgisizligi beni mutsuz ediyor başka düşündürüyor yardimci olur musunuz ne yapmalıyım
Evet yanlış seçim.şiddete hep meyilli olması
Zararlı bi akaşkanlığı olabilir mi sizin bilmediğiniz. Uyandırmak için yüzüne su dökmek zorunda kalmanız çok tuhaf kış uykusuna mı yatıyor bu adam. Yaptıklarını anlatmanız da tuhaf kendisi hatırlamıyor mu. Esrar vb bi şeyler kullanır mı?Evet ama ilk 2 sene bişey yoktu şimdi yüzüne şu dokuyorum uyanmiyor ama sabah olunca yaptıklarını anlatinca Özür diliyor
Bakın zor durumda değilim dayak falan yemiyoruz ama ilgisiz davranıyor sorun bu ben 22 yaşındayım onunla birlikte vakit geçirmek istiyorum ilginiz için çok teşekür ederim ama düzeltir sanırım kendisiniAblacım burda kadın kadınayız. Detay yok bir sey yok millet kerpetenle ağzınızdan laf cekiyo. Kıtalar arası önemli bir sey konusmuyoruz zaten kocanızdan bahsediyorsunuz.
Zor durumdaysanız eger eller kelepceliyse bi göz kırpın anlarız.
Bugun kendisi ile tekrar konuştum doktora gitmeyi önerdim kabul etti
Hayır kullanmıyor ama ne bilim bazen böyle oluyorZararlı bi akaşkanlığı olabilir mi sizin bilmediğiniz. Uyandırmak için yüzüne su dökmek zorunda kalmanız çok tuhaf kış uykusuna mı yatıyor bu adam. Yaptıklarını anlatmanız da tuhaf kendisi hatırlamıyor mu. Esrar vb bi şeyler kullanır mı?
Kollarını sıkması canını acıtması şiddet değil mi. O da şiddet. Bu durumda dayak yemiyor olmuyorsun üzgünümBakın zor durumda değilim dayak falan yemiyoruz ama ilgisiz davranıyor sorun bu ben 22 yaşındayım onunla birlikte vakit geçirmek istiyorum ilginiz için çok teşekür ederim ama düzeltir sanırım kendisini
22 miBakın zor durumda değilim dayak falan yemiyoruz ama ilgisiz davranıyor sorun bu ben 22 yaşındayım onunla birlikte vakit geçirmek istiyorum ilginiz için çok teşekür ederim ama düzeltir sanırım kendisini
Ben de 22 yaşındayım. Bu konuyu okurken nasıl kanım çekildi var ya
Evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?