- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.882
- 408
- Konu Sahibi hayalethesap
-
Tüm cevaplar için teşekkür ederim benim verdiğim damak örneği biraz olay olmuş gibiama bu sadece anlattığım kadarıydı bilinmeyen farklı harcamaları yada planları vardı. Bir damak iki üç öğün yenir demişsiniz ama bende salak değişelim farklı boyutlarında ve farklı markalar olarak değişiyor. Kıskançlık mı yaptığım farkında değilim belkide içten içe kötü biriyim Bu meblağlar günümüze göre cüzi miktarlar ama her ay olan bişey. Ben sıkıp bişeylere yetişmeye çalışıyorsam oda kendi haline baksın ona bunları diyemediğim için buraya yazdım. Sizde alay konusu ettiniz. Neyse en azından beni haklı bulunlar var aranızda.
Enişte bey kıskanıp kızmasınBir kaynım bile yok anlıyor musun
Eş ailesi olması bakımından görümcemden isteyebilirim ama oda olur.
Gerçekten bunları eşinizin verdiği 100-200 lirayla yaptıklarını mı düşünüyorsunuz? O parayı onlara değil size verse, siz de 15 paket çikolata alsanız rahatlayacak mısınız?Tüm cevaplar için teşekkür ederim benim verdiğim damak örneği biraz olay olmuş gibiama bu sadece anlattığım kadarıydı bilinmeyen farklı harcamaları yada planları vardı. Bir damak iki üç öğün yenir demişsiniz ama bende salak değişelim farklı boyutlarında ve farklı markalar olarak değişiyor. Kıskançlık mı yaptığım farkında değilim belkide içten içe kötü biriyim Bu meblağlar günümüze göre cüzi miktarlar ama her ay olan bişey. Ben sıkıp bişeylere yetişmeye çalışıyorsam oda kendi haline baksın ona bunları diyemediğim için buraya yazdım. Sizde alay konusu ettiniz. Neyse en azından beni haklı bulunlar var aranızda.
Kahvenin yanında yediğim çikolatanın, eniştenin ilgisini çekeceğini hiç sanmıyorum.Enişte bey kıskanıp kızmasın
Hiç belli olmaz. İçine elti kaçmış olabilirKahvenin yanında yediğim çikolatanın, eniştenin ilgisini çekeceğini hiç sanmıyorum.
Neden kısıyorsunuz kısmayinHayır tabiki öyle olsun istemem ama bana göre hergün üç öğün kahvenin yanında damak gibi çeşitli çikolatalar yenmesi, saçlarına keratin bakımı yaptırılması sürekli sürekli bunların yapılması benim gözüme batan. İnanın ben evime iki üç aydır ıvır zıvır alamıyorum çünkü bir yerden kısmak zorundayım.
Size tek tavsiyem olacak, asla ama asla çok istediğiniz ya da istediğiniz herhangi bir şeyi parasından ötürü vazgeçmeyin, en önemli olan siz ve sizin mutluluğunuz. bir ailede kadın mutluysa herkes mutludur. Para bir şekilde halledilir. Çok abartmadan , insanın kendisini şımartması iiyi geliyor. Eşinizin eli açıksa, umursamıyorsa siz de öyle olun. çünkü fedakarlık ve aman şunu da almayayım boşver diyince buna alışıyorsnuz ve devamı geliyor.
Kredi kartlarına yüklenerek tabi ki.Nasıl ? Gerçekten merak ediyorum. Maaş bordrosu belli ancak giderler belirsiz.
Bir insan gelirinin üstünde harcama yaparsa ; fazlasını nereden , nasıl karşılayacak ?
Kredi kartlarına yüklenerek tabi ki.
Biz bilmiyoruzdur inşallah aksi çok acayip çünkü.Önerileri kredi kartına yüklenmekse : kredi kartının borcunu başkası ödeyecek sanki.
Bazı yorumlarda para bulunur diyorlar , demesi kolay bulması zor.
Ya da biz nasıl bulunduğunu bilmiyoruz.
Biz bilmiyoruzdur inşallah aksi çok acayip çünkü.
Ama bu ülkede erkeğin iki kaşığından birini kıracaksın diye kızına nasihat eden anneler var, bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?